Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

I přesto že mě mínusujete jak málé dítě, dávám vám karmu za všímavost ;-)

1 1
možnosti
Foto

Mínusuji vaše nesmyslné příspěvky.

0 2
možnosti
JN

"Další absurdita. Člověk, který u nás požádá o azyl a nebylo v jeho  věci dosud pravomocně rozhodnuto,  nesmí rok od podání žádosti  pracovat a zpravidla je tak donucen se nechat živit na státní náklady."

...a není jediná, upozornuji našpatné imigrační zákony zde:

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/437690/Co-chybi-v-Ceskych-zakonech-o-imigraci.html

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že těch vašich 5 bodů v podstatě v zákonech je,

Např bod 5-žádost o azyl nelze dát opakovaně pokud nejsou známy nové skutečnosti §10 azylového zákona.

Nepouštění zločinců je součástí prověřování v azylovém řízení a je to řešeno v § 15 azylového zákona....

Takže jediné co v zákonech není jsou ty soc. dávky a úplně bez nich to od začátku nejde-karanténa, prověření bezpečnostního rizika....tedy minimálně po dobu než může pracovat a než najde práci (nebo mu ji stát přiděli) dávky dostávat musí.

Podmínění azylu prací ale nijak nerozporuji, pokud bude varianta, že vhodnou práci ( zdravotní stav...) pokud není schopen si ji najít azylant sám přidělí stát-např. úklid veřejných prostor

0 1
možnosti
JN

" Kam imigranty umístíme.

V současnosti je u nás kolem 800 míst"

-Počítejme 801, u vás je také místo ne ? Nebo už nejste takový humanista :-)

2 1
možnosti
RB

Spíš 5800, Ahmed přece prohlásil, že to tak vidí. Těch 5000 má tedy jistej flek doma u Polickejch. No není to paráda?

0 1
možnosti
JN

"jen v ČR je více než 100 000 Ukrajinců."

- Tak tenhle údaj řešili naši politici se statistickým úřadem a zajímalo se o něj více lidí. Nakonec jsme to spočítali na 350 000 Ukrajinců !!! 

 

Dělal jsem na stavbě, 3/4 zaměstnanců kolem mě byli Ukrajinci ;-)

0 0
možnosti
JN

...čísla následně otiskli média jako novinky a další

0 0
možnosti
JN

"drtivá většina z nich zůstává v regionech odkud pochází."

 - Tak ať tam zůstane i ta malá část, když to zvládla drtivá většina. ;-)

3 1
možnosti
EVM

Autor by mel aspirovat na poradce vlady v otazkach migrace nebo na reditele tabora ve Vysnich Lhotach...s jeho nezaujatosti a pochopenim bezencu zcela jiste uspeje...;-D [>-] R^

5 1
možnosti
Foto

K článku nějaký dotaz nebo názor?

0 2
možnosti
LP

Už se proberte!ČR dluží kam se podívá a pořád jsou snahy utrácet další vypůjčené peníze. Chcete pomáhat , tak pomáhejte, ale za své. Založte nadaci ,  zafinancujte ji z vlastních prostředků a potom Vám budu fandit.

15 3
možnosti

Předpokládám, že Prokeš má levnější řešení. Jenže ono i to posílání imigrantů do koncentráku nebo jejich likvidace na hranicích něco bude stát.

Pan Polický upozorňuje na věci, které bude potřeba udělat, abychom zvládli vlnu přistěhovalců, zatímco Prokeš jen prudí ve své nenávisti vůci imigrantům.

2 10
možnosti
PBR

Já bych byl pro, aby si každá česká domácnost vzala domů minimálně čtyři hochy připluvší na bárce k evropským břehům. Pěkně jim dát vše co budou potřebovat, najíst, napít, obléct, kapesné... Prostě se o ně s láskou a důvěrou postarat. Najít si další minimálně dvě práce, aby jsme jim mohli dopřát patřičný luxus.

A až už nebudeme mít nic, co bychom jim mohli dopřát, můžeme se nechat za pár tisícovek dolárků odvézti třeba do Eritreje a někde se tam v opuštěném domku zahnízdit.

Představte si ten klid a pohodu, když tam vlastně nebude ani jediný původní obyvatel, páč všichni budou právě hospodařit v našich původních domovech. Přiznám se ale, že mám trošku obavu z hrochů a lvů, ale Maďarům teď asi zbude nějaký ostnák, tak by ho mohli zužitkovat třeba okolo mé nové chatrče...

Vy jste nepoučitelný, stále dokola se chováte jako haur a chtěl byste rozdávat z cizího. Však jim dejte třeba všechno co máte, ale potichu prosím, potichu..

Ono v samotném finále, kolik si myslíte, že jich tady skutečně bude chtít zůstat a zařadit se mezi původní obyvatele? Já myslím, že přesně tolik, kolik se jich vejde právě k vám domů..No a vy můžete rozdělat pro vás a vaši rodinu třeba stan za barákem..

Věřím, že se pak konečně dočkáte i toho poplácání po ramenou a vyjádření úcty... Jinak opět jen plkáte a rozdávbáte z cizího..Ale bacha, říká se, že s cizího krev neteče, ale díky lidem jako jste vy, nám všem brzy poteče,...Rv

12 2
možnosti
Foto

Opět plno nesmyslných demagogiíRv

1 4
možnosti
DS

Pane Polický, proč mi to děláte? Napíšete už po několikáté skvělý blog, pod který bych se s radostí podepsala a následně ho celý srazíte svým P.S. Proč jste tak paličatý;-D? Ach jo. Ale i tak karmaR^

3 5
možnosti
Foto

Děkuji.

To PS bylo dodáno proto, že se bezprostředně článku netýká, ale abych nebyl nařčen, že svůj názor na počet, který jsme schopni příjmout tajím.

Ty věci o kterých jsem psal jsou podle mě jinak společným zájmem všech jak odpůrců tak příznivců pomoci uprchlíků.

0 1
možnosti
DK

Dneska to docela slo...Co se Ukrajiny tyce, tam bych videl situaci stejne jako v pripade Jugoslavie. Cili s prijimanim Ukrajincu problem nemam...

5 0
možnosti
Foto

Ja nemám problémy ani s jinými potřebnými.

Ale nejspíš se shodneme na tom, že Ukrajince logicky upřednostníme už jen proto, že máme společnou historii a jsme jich schopni příjmout násobně větší množství než jiných národů.

2 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.