Diskuse

Teplice

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Teplicích jsem se narodila a žila, v Šanově - takže to tam znám víc, než kdo jiný. Nechápu, jak někdo mohl takovýto článek zplodit (milý autore, to je na vás). Naproti mé škole, kam jsem jako dítě chodila, stojí hotel s arabskými nápisy, přesně tam, kde jsme si jako děti hrávaly s míčem, bývalo tam totiž hřiště.. Nelze vyjít do města, abych nepotkala někoho zakukleného v můře. Když jsme na procházce fotili okolí a atmosféru, Arabové se tvářili zlověstně a hrozili nám - Češi nikoli, je to pro nás normální, fotit na procházce. Jsme jiná kultura a oni též, nikdy si nemůžeme navzájem rozumět, ať si říká kdo chce co chce - to se prostě nezmění. Pokud chtějí žít zde, měli by přijmout naši kulturu a chovat se, jak je zvykem u nás - ne nám se implementovat jejich zvyky. Toto je náš domov, a měl by zůstat náš. Lidé se jen brání proti znásilňování našeho způsobu života a chtějí si obhájit svou kulturu, tedy tu naši, je to tak těžké pochopit? Asi ano, když někdo dokáže věnovat tolik času vzniku takovéhoto textu...

15 1
možnosti
Foto

Vám by nevadilo kdyby vás někdo s vaší rodinou fotil?

Většině Čechů ano.

Jak to vypadá když se někdo tváří zlověstně? Podle vás se má každý tvářit radostně jako na prvního máje?

Celý problém je v tom, že vám vadí arabové protože jinak vypadají a jinak se oblékajíRv

1 10
možnosti
MK

M38i84l85a74n 46K33o83s

31. 7. 2015 13:44

Odpověď:" Nevadí, pokud dodržují pořádek", tedy znamená že vadí, ne?:-)[>-]

4 1
možnosti
MK

M12i98l80a73n 16K84o24s

31. 7. 2015 13:49

V podstatě je článek zcela zbytečný. Arabové vadí a budou vadit proto, že ssebou nesou Islám. Tečka.:-)[>-]

7 1
možnosti
MO

Polický opět nezklamal.... Jen by mne zajímalo zda je za tuto propagandu placen nebo je opravdu takový aktivní ...... (dosaďte si sami).

11 1
možnosti
Foto

K článku by něco nebylo?

0 8
možnosti
PK

P95e64t90r 59K68ř51í47ž

31. 7. 2015 12:20

Problém spočívá jinde. Turisté z jiných zemí si zde nekupují parcely a nechtějí zde začít vytvářet své enklávy. Nechci, aby se v ČR rozlézal islám, a ten s sebou Arabové přinášejí. Proto jsem proti jejich přítomnosti. Středověku jsme se již zbavili, nemám zájem dát si "repete".

13 2
možnosti
Foto

Pane Kříži u nás již žije spoustu cizinců co si tu postavilo domy, kupují parcely....

Takže jsme zase u toho, že jsou to muslimové. Když totéž dělá kdokoliv jiný tak vám to očividně nevadí:-/

1 8
možnosti
Foto

Něco k článku by nebylo?

0 3
možnosti
RB

Ahmede, příště raději nějaký recept. Tohle je hodně slabé.

5 1
možnosti
Foto

Něco k článku nemáte?

0 4
možnosti
PK

P23e33t50r 49K45o47l22á36ř

31. 7. 2015 12:01

Souhlasím, arabové jsou v Teplicích utiskováni. A dokonce jsem viděl pár psů, jak po nich hážou kameny.

17 1
možnosti
Foto

Teplice mají statut lázeňského místa již od roku1956. Tento statut je morálně i doslova zastaralý a je ve své podstatě omezenímpro rozvoj oblasti. To přiznávají sami zastupitelé.  Zatím nebyl vypracován nový.

1 0
možnosti
PT

Ale to nebrání tomu aby se zákona z 50 tých let který považuje za neplatný i radnice chytil propagátor mohamedánské kultury míru, nenásilí, snášenlivosti a tolerance. ;-D

6 1
možnosti
Foto

Pane Polický, nikdo nevenčí v  Šanovském parku psy a nevím o žádném zákazu. Pouze lidi se psem na vodítku prochází parkem. V Teplicích je zvykem po psech hovínka uklízet. Pokud někdo projde se psem tímto parkem, riskuje, že někdo z  arabských dětí psa nakopne. Nikdo jej z Arabů nenapomene. První hromadná procházka po parku se psy dopadla tak, že Arabové házeli po psech dělobuchy, které jim zůstaly po Ramadánu.  Množí se stížnosti maminek, které se svým dítětem prochází parkem a riskuji, že arabské dítě na dítě na kole, najede na její dítě   a ještě na něj plivne. Arabové sedící okolo jsou v klidu. To samé se začít dít na dětských hřiští, které postupně obsazují  arbské rodiny s dětmi. Naše maminky na hřiště přestávají chodit, protože naše děti jsou napadány arbskými dětmi . Prostě arabské děti dávají zřetelně najevo, že jsme pro ně jenom káfirové, což jsou lidé na úrovni prasate podle koránu.  V parku v Šanově si  sednout si na lavičku je utopie. Pokud chcete dát Arabce pokutu, tak nevíte, kdo je v tom pytli. Dívají se na vás jenom oči. Arabové i když umí někteří anglicky, odmítají  s policisty anglicky mluvit s odůvodněním, že nerozumí. Když je postihnete za přestupek, tak nezapaltí a potom odjedou a pokuta zůstane nezapalcena. Tak co s tím. Odstěhujte se do Teplic, než budete psát o tomto městě.

13 1
možnosti
Foto

On je takový starý vtip.:

Dobr den paní, kde má ten pejsek tlamičku?

Jé, Vy mu chcete dát něco dobrého:

Ne, já ho chci nakopnout ...............

1 0
možnosti
Foto

Cituji z článku (aby zase pan Polický nenapsal, že lžu):

Pokud by se podobně jako arabové v Teplicích chovali čeští lázenští hosté nebo alespoň jiní Evropané tak by to nejspíš drtivé většině lidí nestálo za povšimnutí.

Zkusil  se pan Polický během psaní svého článku zamyslet nad tím, PROČ se čeští lázeňští hosté nebo jiné Evropané tak nechovají a proč jediní, kdo mají potřebu dělat kolem sebe nepořádek, jsou v Teplicích zrovna Arabové?

10 1
možnosti
Foto

Nicméně jako obvykle překrucujete a vytrháváte z kontextu.

Oni se totiž češi i jiní Evropané chovají-jen ne v Teplicích

0 4
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.