Diskuse

Teplice

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PBR

Ač na tomto názorovém poli stojíme proti sobě, musím napsat, že dnešní článek dává smysl a má logiku, takže za mě dnes R^

1 3
možnosti
Foto

Děkuji, od většinou oponenta to potěší dvojnásob:-)

0 4
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, kolik diskutérů ten článek dočetlo do konce, až k tomu Kuberovu výroku.

1 2
možnosti
PT

No začíná to demagogií,  že si musíme zvykat u nás na mohamedánské zvyklosti ručení nočního klidu a pohazování odpadků v parku a potom to bude pokračovat jako někde v Norsku, kde humanistická pavzdělankyně klidně znásilněným ženám vzkáže,  že musí přijmout svůj díl odpovědnosti za znásilnění,  protože když odhalují kůži na obličeji, rukou, nohách tak potom zkrátka je to mohamedánská  kultura a obyčej takovou ženskou znásilnit.

Když tohle člověk čte tak by i Breivika začal chápat.

6 1
možnosti
Foto

Článek je o tom, že to jsou zcela stejně i naše zvyklosti.

Jen u muslimů to někomu vadí když dělají totéž co češi.

0 6
možnosti
PT

Nevykládejte ty svoje demagogické nesmysly, a nesrovnávejte zase nesrovnatelné,  nějaký jednorázový koncert to normální tolerantní člověk toleruje i nějaké výjimečné oslavy u souseda.

Něco jiného je rušit noční klid soustavně, a soustavně dělat bordel, v takovém případě si každý stěžuje nebo volá i policii. Nechápu proč by si někdo v Šanově měl zvykat na něco takovéhoto, nebo si říkat pes se mohamedánům nelíbí nemůžu chodit na procházky do parku.

I s těmi burkami s kterými nám v Teplicích mohamedáni předvádějí že pro ně naše ústavní práva neplatí by se mělo něco dělat, burka je demonstrativní předvádění,  že žena pro mohamedána nemá práva jako muž, nebo snad chcete tvrdit že nějaká žena v burce má volbu říci,"je teplo v burce se mi nelíbí sudnám to" nebo dokonce říci "islám se mi nelíbí, budu katolíkem". Jestli o tom nevíte,  tak za tohle je u mohamedánů i trest smrti a nejen v mohamedánsku, tresty smrti se rozdávají i v Německu, říká se tomu vražda ze cti.

My bychom se měli starat o občanské práva i těchto žen tedy mohamedánům jasně říci,  náboženské symboly vyjadřující nerovnoprávné postavení žen u nás zakazujeme.

6 1
možnosti
Foto

O tom vyjímečném rušení nočního klidu řekněte těm kdo bydlí poblíž barů, hospod, diskoték....

Burka je věcí toho kdo ji nosí a vám je po ní "houbeles" a nijak naše zákony její nositelé neporušují.

K těm psům-dle zákonům tam nemají povolený vstup proto tam nemají co dělat.

Zkuste si alespoń přečíst článek:-/

0 3
možnosti
Foto

Málokdy s Vámi, pane kolego Nádvorníku, tak rád souhlasím.

0 0
možnosti
JJ

Kolikrát jste poslední dobou v Teplicích byl že tak dokonale dokážete referovat a rozebírat situaci? Znáte vůbec původ onoho "průzkumu" převzatého z Blesku??

2 0
možnosti
Foto

V Teplicích máme známé-ani jeden problémy s araby nemá.

Stačí používat zdravý rozum a bude vám situace jasná-protesty proti arabům jsou v drtivé většině od lidí mimo Teplice. Zrovna Okamura, který se tam zviditelňuje je ze stejného  Zlínského kraje jako já;-)

0 5
možnosti
JS

Já bych ty Teplice Arabům věnoval a zadarmo. Problémy by zmizely a velký Muftí pan Polický by byl spokojen. ;-D;-D;-D

2 1
možnosti
GK

Karma R^ Dobre napsane.

1 4
možnosti
PT

P21e79t41r 17T14o61m35e38k

31. 7. 2015 10:34

Vy jste fakt neuvěřitelný. Protože někdo jiný dělá bordel, můžou ho dělat i Arabové. Protože jsou Arabové zvyklí po 22. hodině dělat venku randál a i mezi místními se najdou takoví, dovolme jim to. Oni nejsou z domova zvyklí na noční klid po 22. hodině, tak se nedivme, že si tady nechtějí zvyknout a tolerujme jim to. Čili pro ně neplatí zásady, že když jsem na návštěvě musím se přizpůsobit místním zvyklostem, vyhláškám, zákonům. Vy, jejich velký zastánce, místo abyste se tam vypravil a pokusil jste se jim vysvětlit, jak a proč by se tady měli chovat vyzýváte domorodce aby jim všechno tolerovali. Jen blafete a kážete. Pro nikoho (ani pro místního ani pro přistěhovalce) nejste ochoten ani hnout prstem. Už je mi z těch vašich keců na blití.

12 3
možnosti
SP

Že byste bydlel odhadem 400 km od Teplic ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.