Diskuse

Teplice

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LR

Mno, faktem je, že jsem tam několikrát byl za manželkou a pejsky tam denně několikrát venčil. Ani jednou se mi nestalo, že by nějaký muslim protestoval.

Nicméně na obědech, kde jsme byli v několika restauracích v blízkém okolí si na muslimy jako bordeláře naprosto nebývalé stěžovali všichni.

0 0
možnosti
PBR

Zdravím, nechci vnášet nějaká negativní světla na turisty odjinud, ale kdybyste viděl stůl, nádobí a prostor tak metr od stolu a pod ním, třeba po italské rodince, nebo Švédech, tak byste viděl jak vypadá ten správný mrdník po stolování. Je to prostě dané tím jak jsou skutečně navyklí z domova. A i tady bychom měli ctít pravidlo náš host, náš pán..

A ač jsem na straně proti přijímání ekonomických uprchlíků absolutně si nemyslím, že by Arabové v Teplicích dělali problémy úmyslně a nebo aby někoho naštvali. Naopak, je potřeba vidět hlavně ekonomický přínos bez nějž by se lázeňství v dnešní době zkrátka neobešlo..

1 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.