Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

"Vědci" typu Sokol či Halík? Skuteční vědci jsou buď zděšeni, nebo o této praštěné iniciativě neví a poctivě bádají

16 2
možnosti
PS

Svým článkem jste nepřekvapil. Je mi to líto, ale vše co se vašich myšlenkových projevů týká nemá cenu vyvracet. Jako by hrách na stěnu házel.Rv

9 4
možnosti
Foto

Já jen poděkoval a souhlasil s myšlenkovými projevy  těch vědců.

Doporučuji přečíst článek než na něco reagujeteRv;-D

0 4
možnosti
Foto

Já si tedy nejsem jist o jakou !občanskou statečnost" jde? On jim někdo vyhrožuje, že když podepíší, tak je vyhodí z práce? 

Mně se zdá větší občanská statečnost vzdorovat EUevropskému establishmentu v jejich úchylných úvahách o jakési integraci oněch běženců, o jejich přínosu a podobných úvahách nalapaných z luftu, protože onen establishment má moc a jak se už nechali slyšet, že když chceme společné peníze, tak se mám i společně rozdělit o to ostatní nebo .....!

17 1
možnosti
Foto

Odvaha je postavit se extremistůmR^

0 12
možnosti
PJ

Pane Polický, na svém profilu píšete, že Vám není lhostejná budoucnost Vašich dětí a vnoučat. S tím co obhajujete bych spíš řek, že Vám lhostejná je. Racionálně, bez emocí.

17 1
možnosti
MK

RvRvRv Děkuji Vám, pane Polický; četl jsem jen titulek a dlouho jsem se upřímně smál; ještě jednou díky.;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

2 4
možnosti
Foto

Ano  denně prokazujete svou úroveň.Rv

Jsem rád jak málo vám stačí ke štěstíR^;-D

2 6
možnosti
JA

Sebereme pár milionů Akademii Ved, pár milionků z grantů, pár milionků z rozpočtu škol a dáme je na imigraty.....to by bylo řevu jak zabíjíme školství.

17 2
možnosti
MM

Pane Polický, očividně čtete pouze media, která vydávají sluníčkářské články o nutnosti pomoci ekonomickým migrantům a spícím bojovníkům islámského státu. Akademici zřejmě nečtou ani ta, protože zkoumají, či filosofují v "pražské kavárně".  Zcela očividně ignorujete i (stejně jako naše vláda) alarmující výroční zprávy BIS.

Nevím jak Vy, ale já se chystám zajet do Makra pro zásoby, opatřit obydlí mřížemi (mám je, jen je třeba je zdokonalit) a uvažuji o pořízení loveckého lístku, abych mohl pořídit "obrannou" brokovnici. Vy dál klidně pište takové blogy. Jen si dovolím podotknout, že podle mého tak 80% našeho národa Vaše sluníčkaření nesdílí. Nesdílí je ne proto, že by podléhalo údajným "poplašným" zprávám, ale protože vnímá to, co se reálně děje v Řecku, Itálii, Francii, Německu, Švédsku a dalších zemí. Vnímá to, že se snad nejpreciznější policisté Evropy - tedy němečtí policisté bojí vstupovat do problémových čtvrtí německých měst, většinově osídlených migranty i za bílého dne. Stejně tak jako policisté ve Francii a jinde. Už i paní kancléřka Merkelová se probrala ze snu řízeného Obamou a konstatovala, že "migranti" jsou větší problém než Řecko. Jen jeěště nepochopila,. že jsou větší problém, než Rusko.

16 2
možnosti
Foto

Vy si dělejte co chcete.

Já budu žít jako doposud;-)

0 3
možnosti
Foto

ze všeho nejvíc mě zaujaly blikající vykřičníky;-)

2 0
možnosti
Foto

Když umíte psát tak možná umíte i číst, kdybyste si tedy přečetl proč ta jsou možná byste pochopil, ale když vám ke štětí stačí obrázky je to jen vaše věc;-D

0 4
možnosti
Foto

Já myslím, pane Polický, že budete mít příležitost svoje dobré srdce také osobními oběťmi pro běžence obšťastnit.

Mladých mužů (s chytrými mobily) přichází tisíce. Opustili svoje početné děti, ženy, matky a otce a určitě budou usilovat své rodiny dostat do štědré Evropy co nejdříve.

Takže je nejvyšší čas řádně spořit a posilovat svaly. Event. si pořídit bejkovec. Doufám, že s vědeckou partičkou půjdete příkladem a neflákáte finanční sbírky.

6 1
možnosti
Foto

Ano budou usilovat o to dostat sem rodiny-proto šli napřed mladí muži.

A nevidím na tom nic špatného, že k nám příjdou naopak to může být pozitivum pro naši ekonomiku-oni totiž nechodí za dávkami, ale za lepším životem a jsou zvyklí pracovat a chtějí pracovat

0 12
možnosti
AK

No, výborně, existují už jména a adresy. Teď už nic nebrání tomu každému z nich nastěhovat pár imigrantůR^

14 1
možnosti
AK

Ale nebojte pane Polický, myslím,  že i na vás jich pár zbude;-)

9 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.