Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

No to se mají Němci na co těšit takže k těm 800 tisícům letošních migrantů ještě aby přičetli 3 MEGA rodinných příslušníků  kteří budou chtít za nimi.

A to si vážně myslíte že tohle Němci utáhnou nebo dokonce my že utáhneme nějakých 100 tisíc kousků ročně k nám 8-o?

Vězte tomu blogere,  že až dojde k totální katastrofě a kolapsu EU tak vy humanističtí pavzdělanci budete ti první co zemřou hlady a ve špíně, potom už holt státní rozpočet nebude mít na to aby vás platil za nic a vy s těmi svými schopnostmi jen žvanit o ničem nikde žádnou obživu neseženete. Rv

10 1
možnosti
Foto

Píšete totální nesmysly.

jednak z  těch 800 000 nedostanou všicchni azyl a tedy právo pozvat příbuzné. To je realné pro méně než polovinu z nich.

A značná část z těch co azyl dostane šla i s rodinami suchozemskou cestou.

Ale každopádně německo to celkem bez problémů zvládá.

0 13
možnosti
AK

A ještě k článku: Takže pokud pomůžeme desetitisícům Syřanů, zachráníme lidské životy, třeba takových tříletých chlapců. Fain, takže když se evropské země postarají (a ČR) také o Syřany, kteří tu buď již jsou, nebo jsou na cestě, tak ten zbytek, co zatím zůstává v Sýrii, či v Turecku, si řekne tak co asi ? Už jich tam mají moc, už bychom se k nim nevešli ? ;-D To si snad může myslet jen pan Polický a novináři.

Ne, milý pane Polický, v arabských a afrických zemích čekají desítky milionů lidí, kteří, když budou vidět evropskou otevřenou náruč (díky neskutečnému idioství tzv. evropských "elit"), nebudou váhat nasadit cokoliv, i svůj život, aby se sem dostali. A teprve pak nastane obrovský prů...... tedy problém.

14 1
možnosti
AK

Do jisté míry to není ani pokus o diskuzi s panem Polickým, protože s ním nelze diskutovat (rád bych parafrázoval výrok Jana Wericha, ale nechci mít smazaný příspěvek). Je to spíše určeno ostatním čtenářům.

8 1
možnosti
VP

Pane Polický, nějak nechápu ... ale možná mi to vysvětlíte .. tohle jste napsal "to je téma na dlouho, Pro začátek by stačilo kdyby v počátku podpořili materialně Kurdy v boji proti IS a zatlačili na Turecko aby jim pomohlo nebo alespoň nepřekáželo" ... materiálně podpořit Kurdy ... ale ti Kurdové v tom případě, aby se mohli bránit, potřebují zbraně, je to tak? Ono třeba takový bochník "šumavy" po třech dnech taky dokáže divy, ale ... jak potom vysvětlíte své reakce na tomto blogu? To přece nedává smysl ... My, podle Vás můžeme za to co se tam děje díky dodávkám a výrobě zbraní a najednou ... Děkuji za vysvětlení

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150902_474626_blogidnes

2 1
možnosti
Foto

Nevím co myslíte těmi reakcemi-vidím tam jeden -souhlas s blogem.

A ano podíleli jsme se dodávkami zbraní na situace

A ano nic jiného než další dodávky teď nepomohou-pokud bysme zasáhli sami obrátilo by se veřejné mínění proti a přineslo by to více problémů.

Tam je narušená rovnováha sil, bez jejího ovlivňování se to neobejde.

jen je potřeba tm dosáhnout politické shody zemí v regionu.

Ale je to naposled co na vás reaguji, jen trollíte mimo témaRv

0 5
možnosti
JN

J65i12ř93í 38N41o41s12e80k

4. 9. 2015 20:48

http://globalnews.ca/news/2200956/b-c-woman-tried-to-sponsor-syrian-family-members-who-drowned-off-turkey/

A teď se imigrační z Kanady vyjádřilo, že otec chlapců Kurdi nikdy o azyl nežádal - vůbec.

Ani jako uprchlík, ani jako migrant.

Žádal pouze jeho bratr Mohammed, ale nedal úplné informace, proto žádost neprošla.

Chudáci děti.

0 1
možnosti
Foto

Přečtěte si to pořádně.

0 3
možnosti
AK

Je velmi důležité zdůraznit ten fakt, že pan Polický je podporovatel TOP09. Kterážto strana má velmi podobné názory jak tento pán. Takže na to pamatujte při volbách, pokud ještě nějaké budou (je docela pravděpodobné, že naši politici přijdou na chuť švédské "demokracii" )

2 1
možnosti
Foto

Souvislost s článkem nulováRv

Nicméně faktem je, že TOP09 je jedna z mála stran, které nejsou lhostejné lidské práva, solidarita a morálka obecně.

0 9
možnosti
Foto

Pane Polický, píšete a podsouváte tady lživé nesmysly.

Fotky mrtvého dítěte obecně nevyvrátily ani nepotvrdily vůbec nic a ani nemohly. Jedná se o osobní tragédii jedné rodiny. Nic víc a nic míň.

Mrtvé dítě určitě není žádným důkazem toho, že mezi uprchlíky nejsou infiltrování bojovníci IS a islámští teroristé. Porovnáváte hrušky a jablka a účelově vybíráte a dovozujete bez jakékoli souvstažnosti jen to, co se Vám hodí.

16 1
možnosti
PK

P53e68t96r 85K26u67n21e71š

4. 9. 2015 20:24

pane policky, jak si predstavujete takove razantnejsi euroamericke reseni konfliktu v syrii? vsechny tam postrilet, aby uz tam nikdo nemohl zadny konflikt vytvaret? rozpovidejte se trochu...

2 1
možnosti
Foto

to je téma na dlouho, Pro začátek by stačilo kdyby v počátku podpořili materialně Kurdy v boji proti IS a zatlačili na Turecko aby jim pomohlo nebo alespoň nepřekáželo.

Možná byla i větší diplomatická aktivita.

Rozhodně jsme mohli ulehčit uprchlický táborům v Turecku, jordánsku...

0 1
možnosti
JP

Radku, karma, lidé prchají a podnikají cestu po moři a předtím často pouštěmi a první, kdo na těch cestách umírají jsou nemocní, matky s dětmi. A lidé, co podnikají tyto daleké a nebezpečné cesty jsou většinou ti nejschopnější, dokáží si sehnat finance a orientují se ve světě.Na rozdíl od spousty našich, kteří by bez cestovky nejeli ani do Polska. A co ukazují ty fotky mrtvého dítěte? Co ta rodina udělala? Prchala před smrtí v Sýrii a utíkala z Turecka, kde jsou Kurdové pronásledováni a jehož armáda Kurdy za svými hranicemi zabíjí. Chtěli jen svobodně žít. A fotky toho chlapce ukazují nesmírnou morální špínu části našeho národa, viz ty komentáře a také to, že svobodu, která nám téměř zadarmo spadla do klína, považují někteří za špinavý hadr.

1 11
možnosti
JN

J49i95ř33í 32N22o80s94e13k

4. 9. 2015 20:26

Pane Paráku, v Turecku žili 3 roky, měl byt, práci. O život jim nešlo. Tečka.

9 1
možnosti
Foto

A nějaký seriozní odkaz by nebyl.

Ale podstatou není to za jakých konkrétně podmínek utíkala tato rodina.

Těch uprchlíků jsou miliony a jsou tisíce mrtvých dětí, jen tato fotka chytne za srdce víc než jiná.

0 8
možnosti
JN

J34i44ř32í 88N14o46s59e32k

4. 9. 2015 19:37

https://www.youtube.com/watch?v=rfKYeM-bXzs

V Turecku žili v bytě, otec pracoval, byli tam už 3 roky. Otec chtěl nové zuby, které by mu zaplatila Evropa. Poslechněte si to. Je to otřesné.

A potom nám kázejte, jak v Turecku nemohli vydržet. Vydrželi to 3 roky a nežili si úplně špatně. Rozhodně nebyli pronásledovaní ani ohrožení.

Všechno je pokrytectví. Chudáci děti jsou obětí otce, ne Evropy!!!

7 1
možnosti
Foto

Jistě jak je  něco na You tube tak je to nezpochybnitelná pravda:-/

0 5
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.