Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Má cenu plýtvat časem na takového lháře a demagoga, jako je Polický ? Jen mě těší, že je spojován s TOP09 :)

7 1
možnosti
MB

Přečetli jste si názor hodný pana Polického. Amen.;-D

3 1
možnosti
LN

..nooo...nic nového jste nepředvedl...jen se ..stejně jako spousta dalších pomýlenců...pokoušíte omluvit...či dokonce vyzdvihnout totálně dementní rozhodnutí otce rodiny.....odjet z turecka..kde se mu sice možná nežilo dobře...ale rozhodně nebyl ohrožen na životě.....přes odpor matky jeho dětí.....usednout do evidentně rozeschlých necek...a odjet někam jinam....utopil svou rodinu....nezachránil ani jednoho syna...přestože na sobě měl vestu.....

ale dle vás za to můžeme my....ale to není pravda...my...skepetici jim neslibujeme pečený holuby co jim v německu budou lítat do nastavených hub..to dělte právě vy a vám podobní...tady pak máte důsledky....utopené děti....

11 1
možnosti
MM

Ta syrská rodina neutíkala zKobaně, ale od roku 2012 žila v Turecku, kde ji podporovalasestra otce rodiny, která žije dlouhodobě v Kanadě. Rodinypořádala z Turecka o azyl v Kanadě a její žádost bylazamítnuta. Rodina měla v Turecku pronajatý byt, otec rodiny mělpráci a navíc rodinu podporovala jeho sestra. Před tragedií serodina pokusila dvakrát neúspěšně dostat z Turecka do Evropy.Nikdo z rodiny neuměl plavat. Matka dětí, která spolu s nimiutonula se sestře svého manžela svěřila, že se další cestybojí, protože nikdo neumí plavat.

Otec rodiny ale rozhodl za ně anařídil, že se pojede. Své sestře se svěřil, že chce doEvropy, protože prý v Turecku rodina nemá odpovídající podmínkya on chce do Evropy, protože potřebuje nové zuby.

Rodina neutíkala před válkou, šlo o ekonomickou migraci.

10 1
možnosti
LN

..můžete se přetrhnout...stejně to nepochopí..protože nechce....:-/

6 1
možnosti
PV

P39a69v50e27l 59V54é14b88r

4. 9. 2015 19:22

Fotky mrtvého chlapce prostě jenom ukázaly dopravní nehodu. Nebyla na silnici, ale na moři a byla v první řadě způsobena nezodpovědnými rodiči, kteří slepě táhli za dobrým bydlem ze země, kde jim nic nehrozilo - byli tedy v bezpečí - do země s vysokými sociálními dávkami. Chamtivost je zaslepila.

11 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.