Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P30e64t88r 70T20o32m74e81k

22. 9. 2015 23:40

Pan Polický není při smyslech už hodně dlouho. Počítat umí maximálně do sta a to s velkými obtížemi. On je evidentně na straně ničitelů Evropy.

2 2
možnosti
PT

P95e58t50r 17T74o27m69e42k

22. 9. 2015 23:42

Honem mínus nebo si ho budu muset dát sám. Prosím !!!

3 1
možnosti
Foto

Tady jsou odpovědi, oč ve skutečnosti jde!

Skvělý Farageův projev: Nechci žít v Evropě ovládané Německem - YouTube

Nigel Farage: Imigrační politika EU vysvětlena - YouTube

Jde tedy o toto. Zničit národní státy. Ty jsou největší překážkou pro vrchnost EU. Místo toho ptotektoráty pod virtuálním vrcholem, včetně virtual. financí. Ovšem vše řídí  konkrétní lidé!!A za ty ,,kope" a pléduje ve veřejném prostoru, tedy na blogu, i autor tohoto článkuRv

P.S.: Semtam se i ,,odkope";-DA ještě se diví, proč tolik lidí nesouhlasí8-o;-)

2 1
možnosti
Foto

Tím mínusem to ovšem pane autore nezakryjeteRv

1 1
možnosti
JP

Ale u nás pořád vítězí čecháčkovská malost - žádná solidarita s ostatními, chceme je výhody, na které máme přece nárok! A do toho ještě ten Putin. Prostě rudé trenky.

1 2
možnosti
EP

Aha, takže když si můj soused pozve do bytu padesát bezdomovců, tak mám solidárně udělat totéž, abych nebyl čecháček a netrhal partu.

3 1
možnosti
AM

Pane Polický, při vaší inteligenci, vy si myslíte, že to ce se domluvilo dnes je platné. Vždyť kv´ty jsou směšné, počet je 10-násobně větší. Za měsíc to bude jinak, jak jednou začne někdo silou prosazovat svou, tak to udělá i příště.

5 1
možnosti
Foto

Tak. Prostě se navýší kapitál. Kdopak o tom rozhoduje, že8-o!!

0 1
možnosti
Foto

Kdypak komu dojde, že nic není náhoda. Že EU je v agonii a ,,vrchnost" si našla řešení. Bez ohledu na cokoli a kohokoli. Že nejde o žádné projevy velkorysosti a humanity, ale o nic jiného, než o byznys. S čímkoli a kýmkoli.Tzv. kvóty jsou toliko segment na kapitál. trhu. O ničem jiném to nebylo a není!!A riziko možného chaosu rovněž ,,není k zahození". Ovšem opět, pro koho?!!Rv

3 1
možnosti
Foto

Pane Polický. Pokud se domníváte ve shodě s EU, že uprchlíci jsou krabice a Brusel takový Amazon, který je prostě přerozdělí, tak jste oba na omylu. Jistě, mnohá krabice se nechá poslat z Německa třeba do Pobaltí nebo Rumunska. S uprchlíkem to bude patrně těžší. Myslíte, že prchal přes půl světa do Německa, aby skončil někde v Banátu? To mohl zůstat rovnou doma. Obávám se však, že Německo nebude trvat na tom, abychom si uprchlíka fyzicky ponechali. Jemu bude stačit, když za počet uprchlíků zaplatíme adekvátní částku v německých parametrech uprchlické péče. Takže všechny ty cyklostezky a golfová hřiště s cedulkou podpory EU teď zaplatíme desetkrát.

4 1
možnosti
Foto

Poněkolikáte dnes.

Azylant nemůže v rámci EU pracovat bez omezení ani nemá socialní zabezpečení všude v EU.

pracovat, zdravotní pojištění, soc, zabezpečení má jen v zemi kde získal azyl.

Německo dávno přes EU sponzoruje nás-není to o penězích a už vůbec to není o německu-to současnými kvótami vůbec nic nezíská-jedná se  o lidi co jsou registrovaní v italii

0 1
možnosti

V Evropě je 60 milionů nezaměstnaných. Díky otevřené náruči EU k nim přibudou statisíce nájezdníků. Kolik se jich sem hrne nikdo neříká, asi raději, přestože satelity mohou sledovat pohyb takové masy lidí a jsou schopny je snímat i jako jednotlivce. To je zdravý rozum?

5 1
možnosti
EP

Pan Polický má největší byt na planetě a jistě brzy uvede adresu. Afrika a polovina Asie se mu tam vejde hravě a ještě to všechno zaměstná.

4 1
možnosti
EP

Všichni prosím sledujte, jak Polický neumí reagovat na žádnou nepříjemnou otázku a vybírá si ty, které se mu hodí. Například mě tvrdil, že to, jak byl přijat Lisabon, je to, jak vypadá demokracie a doteď to nebyl schopen vysvětlit. Také neví, jak dlouho ještě bude platit referendum do EU, tedy do zcela jiné EU, než je teď, s jednostrannou kampaní a směšnou účastí. Opět to jediné, co se mu hodí.

6 2
možnosti
EP

A konečně jsem dostal mínus jako potvrzení své pravdy. Tím můžete vidět nejduchaplnější reakci, jaké je pan autor schopen, když někdo píše něco, co mu není pod nos.

4 2
možnosti
Foto

Kvóty jsou jedna věc a druhá věc, kdo je donutí, aby byli u nás. To budeme budovat koncetrační tábory, kam je nacpeme, aby jsme splnily kvóty. Lidi ať jsou odkudkoliv nejsou dobytek a nemůžeme je třídit podle kvót. Není možné je proti jejich vůli nacpat do Lotyšska do Čech. Co udělají otočí se a půjdou zpět. Už vidím ten cirkus, až je budou cpát v Německu do autobusů s tím, že jedou úplně někam jinam než chtěli.

6 1
možnosti
Foto

zaznělo to zde opakovaně-azylant nemůže legálě pracovat ani nedostane soc. zabezpečení mimo zemi ve které získal azyl-myslíte, že opustí jistotu azylu za ilegální pobyt jinde?

0 4
možnosti
KB

Když Chamberlain po návratu z Mnichova do Londýna vítězoslavně prohlásil "přivezl jsem vám mír", také zvítězil zdravý rozum. Také s tím nesouhlasilo jen pár válečných štváčů, jako byl třeba Churchill.

Chamberlain po návratu do Londýna vítězoslavně prohlásil: Přivezl jsem vám mír.

12 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.