Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EVM

Pane Polický,

prozraďte nám, prosím, už jste konvertoval k islámu? Šaháda proběhla v klidu?

Chováte se jako zaprodanec Evropské unie, že vám není hanba, chlape!

Bojovali vůbec kdy vaši dědové za tuto zemi? Žil jste do roku 89 tady a byl zticha jako pěna, nebo hlásal, jak je tady zle?

Kdybyste si mohl zvolit pro život, volíte Českou republiku nebo Írák?

Dejte si ledovou sprchu a začněte konečně myslet.

Pokud máte děti, vnuky, co s nimi bude?!!

V[>-]

Pánové, buďte v klidu, tu karmu mu naklikali kluci ze "Sýrie"...;-D

EURv

5 2
možnosti
Foto

Paní Maxová na vás jen krátce.

Lidi, kteří si pod svými blogy neotvírají diskuzi a chodí exhibovat a urážet pod jiné blogy jinam jsou ubožáci, na které nemá smysl reagovatRv

2 2
možnosti
JG

J29. 90G10r28o60h

22. 9. 2015 21:25

Pane Polický s Vaším názorem nesouhlasím,povinné kvóty nic neřeší a szdravý rozum nezvítězil, ale prohrál. Vy chcete živit půlku Afriky a Asie?

7 2
možnosti
Foto

Zjistěte si koho se ty kvóty týkají:-/Rv

1 4
možnosti
ZU

Jsem smutný,jak takový trouba a vlastizrádce může získat tak obrovskou karmou............

4 2
možnosti
AK

Kvóty schváleny. Ovšem nezvítězil rozum, ale síla.

To by byl odpovídající titulek a ne ten který jste použil...

Kolik těch imigrantů bude? Statisíce nebo miliony?

Pokud jich bude málo, je vstřícnost pochopitelná, pokud jich bude hodně, je nesmyslná a žádná rozumná vláda nemůže přistoupit na závazné kvóty.

Strategie paní kancléřky je zvláštní:

- vezmeme imigrantů dobrovolně co nejvíc

- povinně je rozvezeme do jiných zemí

Chce díky tomu prvnímu kroku vypadat jako dobračka a díky druhému kroku jako zachránce vlastní země? Vypadá to tak.

Ovšem moc to nemá hlavu a patu z hlediska vyprávění o ekonomickém přínosu migrantů. Je opravdu třeba ten přínos jiným zemím vnutit násilím?

6 1
možnosti
Foto

Jde o přínos. Kapitálový. Nový segment na finančním trhu!Kvóty!!. Mnohým to ovšem uniká. Včetně toho, kdo na tom kapitálově(!) opět nejvíce vydělá. A třeba i za cenu nastolení diktatury. A to již začíná. Toto jsou toliko ,,první krůčky"!Rv

0 1
možnosti
JT

Snažím se Vás pochopit, ale nějak mi to nejde. Vím, je to můj problém :-). Tak jako pan Robejšek bohužel zdravý, pardon selský rozum u politických elit EK a západoevropských lídrů EU nenacházím (oni z toho selského prostředí nepochází, tak kde by ten selský rozum chytli, že). Vidím však jinou podobnost s Miloušem Jakešem (Samozřejmě ironie a nadsázka). Možná se mýlím a Vy máte pravdu (pravda, divil bych se tomu), ale iluze o Západu a EU už jsem ztratil. Ve svém profilu slibujete psát o zemědělství, tak dva, tři články jsem po delším hledání našel, tam bychom se možná mohli v něčem shodnout.

3 1
možnosti

Já osobně zastávám názor že by se mělo volit na "jedno volební období dopředu"...

všichni zvolení by si pak měli být zcela odstřiženi od svých majetků a zázemí a žít 1 celé volební období za existenční minimum v té nejchudší části jejich "království"

Osazenstvo Bruselu by mělo dostat rumunské životní minimum a jít pěkně na 4 roky někam do Rumunska na vesnici a přežít s tím...

pokud by to vydrželi měli by nárok jít do funkce... pokud by to zabalili dřív propadl by jim mandát.

By mne zajímalo jak by zpívali ti ptáčkové pak.

1 1
možnosti
Foto

Zdravý rozum pláče. Ne kvůli kvótám, ty vem čert, ale EU se tímto stává obyčejným byrokratickým molochem požírajícím sama sebe. EU páchá sebevraždu v přímém přenosu.

Pokud to v Bruselu nevidí, jaké nálady jsou především v nových členských státech unie, v zemích, které do EU vstupovaly především kvůli volnému pohybu osob a zboží, nikoli kvůli direktivám, jichž měly po 40 letech poklonkování Moskvě plné zuby. Ty nálady začínají být velmi silně protievropské. A tady se dostáváme k dalšímu - tyto protievropské nálady ve východních zemích mohou snadno nahnat tyto země opět do područí východní despocie řízené z Moskvy.

Možné problémy s imigranty a mé obavy z exodu, který probíhá jsem v sobotu popsal v článku, na nějž se snadno prokliknete, když kliknete na ikonku "b" (jako blog) u mého jména, kde se objeví seznam mých blogů.  ten sobotní je, v tuto chvíli, zatím poslední. A byť je moje zamyšlení s výrazným podtextem křesťanství, myslím, že mnohé z myšlenek, především oněch obav, jsou platné bez ohledu na to, zda je čtenář věřící, či ateista. A ty obavy mají svůj reálný základ.

Evropa se sama žene do své záhuby. A to především proto, že my vůbec nevíme, jak se bude chovat druhá, třetí generce současných imigrantů. My nevíme, jak a jestli vůbec tuto vlnu imigrntů dokážeme uživit. Evropa je zalidněná, Evropa je předlužená. Evropu drží mýdlová bublina nereálných peněz, které jsou kryty jen nějakými sliby, nikoli reálnou hodnotou. A nikdo neví, kolik nafukování tato bublina vydrží a kdy může prasknout. Současné evropské elity se chovají podobně, jako římští senátoři před pádem Říma.

8 0
možnosti

P87e44t50r 73Č24e73j23k83a

22. 9. 2015 21:07

Vy pořád zapomínáte na to, že samo autoritativní rozhodování o tom, kdo kam půjde, je diskriminační a diktátorské. Je to obdobné, jako kdyby vám nějaký úředník na ministerstvu při narození řekl, co budete dělat v dospělosti - a možná přitom přihlédl na zaměstnání vašich rodičů a pokud byste mu něco hezkého strčil do obálky, třeba by byl vstřícný diskuzi..... Tahle diskriminačnost pomine jedině v případě, že se v EU nastaví jednotné podmínky pro azylanty, a to na základě nejchudšího a nejrestriktivnějšího členského státu EU (samozřejmě s nějakým zohledněním na ceny v dané zemi)... Pokud tohle nenastane, pak uprchlík přidělený Německu má nesrovnatelně výhodnější postavení oproti uprchlíkovi přidělenému Maďarsku. Skutečnost, že uprchlík nemá právo cílové země, není důvodem k tomu, aby se pachatelem diskriminačního chování stala sama Evropská unie! Rv

2 1
možnosti
Foto

Uprchlík má právo se rozhodnout jedtli příjme nabízený azyl nebo se vrátí odkud přišel-má zcela demokraticky se možnost rozhodnout.

Když vy si o něco požádáte na úřadě taky nevíte jestli dostanete vše oč žádáte-počínaje různými dotacemi, nebo různými soc. dávka,i.

Můžete si podat přihlášku na různé školy a nvíte kde vás vezmou, můžete mít nejlepší kvalifikaci a ten kde si žádáte o práci vezme někoho jiného. Určitá míra nespeavedlnosti odstranit nelze, ale ani uprchlíky nikdo nenutí jít kde mu určí, klidně mphpu zůstat mimo EU.

je to stejné jako když požádá někdo o Azyl v ČR taky si nemůže určit ve kterém chce být uprchlickém zařízení kde dostane byt....

0 0
možnosti
VK

Pane Polický, každý člověk má jistě právo na svůj názor. To Vám neupírám i když zase podle mého názoru by doktor Chochloušek z Vás asi měl radost a převzal Vás do odborné péče na svém uzavřeném pracovišti.

2 1
možnosti
Foto

Pan Polický poněkud nemluví pravdu - smazal mi příspěvek R^ to se pozná tolerance velkorysých... ;-)

5 2
možnosti
Foto

Paní Dagmar, s panem Polickým v otázce imigrace hrubě nesouhlasím, ale musím konstatovat, že pan Polický v této diskusi nic nesmazal. Pokud máte něco smazáno, pak tak musel učinit admin diskusí. Po smazání autorem blogu zbyde vždy okénko s textem, že příspěvek byl odstraněn autorem blogu.

Pokud Vám pan Polický smazal něco v jiné diskusi, je lepší to rovnou v tom příspěvku říci, že máte na mysli jinou diskusi. Ale v takovém případě osobně považuji podobné příspěvky za zbytečné a off-topic. Rv

4 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.