Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R95a76d17e66k 88J45a92r32o75š

22. 9. 2015 19:44

To je ovšem váš konec, Polický. Je vám jasné, co se s vámi stane, až se to otočí...

11 2
možnosti
EP

Myslím, že už mu to došlo. Přestal totiž i mínusovat.

10 2
možnosti
EP

Tak co pane Polický, už mi vysvětlíte lépe než jedním mínusem to, čím vám Lisabonská smlouva a její přijetí připadá tak neskutečně demokratické? Že se ptám, samozřejmě že ne, to byste musel být schopen reakce na opačný názor.

6 1
možnosti
JR

J84a63n 41R30á82ž

22. 9. 2015 19:35

Kvóty bez zrušení "Schengenu" jsou nesmyslem. Imigranti chtějí do Německa a když je autobusy , či vlaky (doufám, ze ne pěšky s doprovodem policistů se psy) za doprovodu ozbrojené eskorty násilím přivezou do ČR nebo Litvy a tam dostanou asyl, čili dostanou mezinárodní pas, není právní, lidský ani jiný reálný důvod, aby byli nuceni jinak, než násilím, čili v internavnich taborech, přebývat tam, kam byli administrativně rozhodnutím byrokratů přiděleni.

Takže buď zóna volného pohybu osob uvnitř EU nebo kvóty. Obojí zároveň nelze realizovat.

P.S. Jako Damoklův meč nám nad hlavou visí údaj Eurostatu, že z imigrantů, kteří se v EU usídlili v posledních sedmi letech, jich 68% nepracuje a pobírá dávky, 56% žije v sociálně vyloučených lokalitách a jen 20% se aktivně integrovali do majoritní společnosti.

11 1
možnosti

Ono je to především tím že Evropa sama o sobě trpí přelidněním a nezaměstnaností (ono je totéž). 

Nekvalifikovanou práci k ničemu nepotřebuje... nekvalifikovaných pracovních sil má již nyní Evropa 60 milionů a neví co s nimi. Neexistuje žádné uplatnění které by přineslo do systému víc zdrojů než kolik vydělá. 

A valná většina "prací" které jsou k dispozici vyžaduje minimálně 10 let specializace ve vzdělávacím systému (pro dítě...) dospělý to dožene nejdřív za 15.

Však v Německu už kvůli živení imigrantů zvedají daně, a zabavují volné byty a vyhánějí lidi z nájmů aby ubytovali "migranty" (identifikovat mezi nimi uprchlíky ještě nestihli)

Jsem zvědav jestli kdy vláda bude někomu poskytovat kompenzaci za ekonomickou ztráty na daném majetku... či jestli bude někomu kompenzovat pokles ceny nemovitostí v okolí.

6 1
možnosti

Já tedy žádnou vůli pokračovat v nějakém "společném projektu" nemám. 

a nikdy mít nebudu. 

Zejména ne pokud se k mé zemi bude EU chovat jako k protektorátu a diktovat nám co jak máme dělat.

11 1
možnosti
Foto

Ano vy ji nemáte, ale většina Čechů ano. Až ji většina Čechů nebude mít tak můžeme z EU odejít a spáchat tak ekonomickou a politickou sebevraždu:-/

0 2
možnosti
Foto

Zdravý rozum už dávno prohrál, a tento diktát je jen další cestou do pekel...a to nejsem rozhodně proti poskytování pomoci uprchlíkům...

8 1
možnosti
Foto

Nejde o diktát, ale o demokratické většinové rozhodnutí.

Nelze být v nějaké organizaci a podílet se jen na výhodách a nevýhody nechat jiným

0 2
možnosti
Foto

Kvóty jsou jen symbolické. Skutečné počty přesouvaných uprchlíků se nejspíš od nich budou výrazně lišit - nahoru i dolů. Do Česka asi bude chtít málokdo. Ale smysl ta diskuse měla už v tom, že se ukázalo, jak kdo jsme na tom - kulturně, politicky, křesťansky, charakterem.... Tak třeba teď už víme, že Poláci jsou Evropani, kdežto my patříme spíš na Balkán :-/

2 15
možnosti

Jasně... čím víc věřících v středověkou ideologii nakládající se ženami a "jinověrci" jako s bezcenným póvlem si sem vezmeme tím lépe že?

já jsem na tom prý ještě hůř - jsem "bezvěrec" - odmítám jakoukoliv formu víry v cokoliv a kohokoliv. A nebudu nikdy žít ani tolerovat jakoukoliv snahu někoho podrobovat mne nějakým náboženským pravidlům.

Doufám že budede v první řadě vymáhat do sharia-zon rovnoprávnost žen a právo každého člověka na to věřit čemu chce.

8 2
možnosti
EM

Vaše pojetí "zdravého rozumu" je poněkud bizarní.

6 1
možnosti
SB

Tohle je ze strany pana Polického po morální stránce už na úrovni těžké vlastizrady. Ale opravdu těžké, srovnatelné s donášením Gestapu nebo s podepsáním zvacího dopisu do Moskvy v roce 1968.

9 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.