Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRvRv I Vy jeden průzkumníku! Celý článek je jen snůška blábolů na podporu přijetí nelegálů. Je přímo úsměvné, když demagog srovnává počty příznivců IVČRN s účastí na demonstraci. Velmi úspěšnou petici raději nezmiňuje.

     Myslíte si pane chytrý, že ten, který podepsal petici a nebo je příznivcem IVČRN, když by se ocitnul na demonstraci, že by změnil názor?!! Vy víte, že ne! Důvody neúčasti jsou různé; hlídání dětí a vůbec vazby v rodině, nepřítomnost v Praze, nemoc a daly by se jmenovat i další. Je určitě mínus, že podstatným důvodem je lenost. Ta ovšem názor nemění!! Jen zkreslené vyhodnocení aktuální nebezpečnosti důvodů k demonstraci účast snižuje.

    Dovolím si příměr: v Německu je přes 400 podání trestních oznámení na Angelu Merkel; doufám, že u nás nebude muset být podáno ani jedno trestní oznámení na Polického a jemu podobných, za záměrné schvalování ohrožení ČR, protože k nekonání v tomto smyslu měl informací dost.

6 1
možnosti
Foto

"Úspěšná" petice byla proti kvótám. proti těm bylo i spoustal lidí, kteří jsou pro pomoc uprchlíkům.

U nás už trestní oznámení probíhaly rovněž.

Až nebudou odloženy pro bezdůvodnost pak je zmiňujte-zatím nemají ani hodnotu toaletního papíru a jen zdržují policii od práce-nic víc.

A jistě důvodů má těch cca 155 000 lidí co se demonstrací neúčastnilo a jsou evidováni jako příznivci IVČRN jistě mnoho.

Ale fakt, že přišel sotva jeden z 30 je fiasko-to neokecáte vůbec ničím.

1 3
možnosti
ZJ

..... pane Polický ..... změňte KONEČNĚ téma!!! S tímhle jste už vážně DOST OTRAVNEJRvRv;-€! Nevím, čeho chcete omíláním téhož dosáhnout - zřejmě státního vyznamenání - jako ještě LEPŠÍ KLAUN;-)!!

7 2
možnosti
Foto

Pane Janso doporučuji změnit to co čtete, když vás mé články otravují. já vás je číst nenutím.

1 4
možnosti
JS

J51a11n 62S33e66m19i85k

30. 10. 2015 16:50

„Většina muslimů se nijak zásadně neliší od evropanů“

...pane Policky, Vy jste nekdy zil a pracoval v muslimske zemi?

nebo zil nekde v zapadni Evrope kde zije velka komunita muslimskych spoluobcanu?

Ja oboje.

A proto mohu rici ze mam celkem jistotu ze Vy jste tam byl tak mozna na dovolene u more kdyz toto pisete;-)

Vy jste clovek ktery si maluje vzdusne zamky, a neprihlizi na realitu.

V podstate podobny druh jako lide kteri k te diskusi pristupuji s rasistickymi nazory typu kazdy muslim bude roznaset nakazlive nemoci, znasilnovat a jejich deti budou teroristiRv

Bohuzel v teto diskusi chybi rozumne a racionalni hlasy, k nimz ten Vas bohuzel nepatri.

Klicove je zda lidi tady chteji "zmenu" - tedy zit s velkymi komunitami lidi kteri vyznavaji jine hodnoty, a objektivne proste jsou jini. 

"Zmena" neni nici povinnost, ani pripousteni "zmeny" neni znamka inteligence nebo pokorkovosti- to by komunisti a nacisti byli nejpokrokovejsi lide v evropskych dejinach.

8 1
možnosti
Foto

Je dobré vědět, že znáte většinu z desítek milionů muslimů v Evropě.

pár muslimů jsem v životě potkal, většinou jsem o nich napřed ani netušil, že jsou muslimové.

Vy se na potkání lidí ptáte v koho věří nebo si jen tipujete, že ti podle vás normální jsou nemuslimové a ti darebáci jsou automaticky muslimy.

0 7
možnosti
Foto

V Evropě a potažmu v Česku je spousta vybydlených lokalit, kde by místní jistě uvítali novou krev, aby se měl kdo starat o půdu, případně zkusit rozběhnout nějakou výrobu či jinou formu podnikání.

O přijetí uprchlíků by se ale vždy mělo rozhodovat lokálně - tedy v komunitě, která s nimi bude reálně žít, protože oni to budou, kdo ponesou riziko případného nezdaru.

Když to všechno diriguje nějaký kádr v Bruselu, tak to spíš připomíná Stalinovo šibování menšin po Sovětském svazu...

2 0
možnosti
Foto

Ano-to je spíš příležitost pro ekonomické migranty-je na to potřeba konkrétní typy lidí. Pokud se jedná o uprchlíky tak těm je potřeba pomoci s tím, že se časem vrátí-až pomine důvod útěku. Ti kdo chtějí nadále zůstat (po ukončení války....) musí být schopni se u nás sami uživit-stanou se ekonomickými migranty.

0 0
možnosti
RM

R26o12m48a31n 78M23á88c53a

30. 10. 2015 16:44

"Společným znakem těchto neúspěšných politiků je nejen to, že podporu hledají u různých extremistických uskupení, ale především to, že vytváří jakéhosi "nepřítele", před kterým nás chtějí zachránit."

Plne souhlasim... Okamura, Cernoch, Konvicka a spol by vlastne tem muslimum a migrantum meli podekovat, protoze bez nich by byli v politickem propadlisti dejin a pan Konvicka mezi brouky... 

ziskavani politickych bodu na zaklade sireni strachu, paniky a nenavisti podle me v poradku neni...

2 0
možnosti
LV

L42i95b63o12r 47V96a66n56ě90k

30. 10. 2015 21:32

Reaguji výslovně na Váš diskusní příspěvek a současně na blog:

Pokud jsem si všiml, tak Okamura úspěch docela měl, jen si návratnost vložených prostředků zajišťoval méně obratně než NeBureš a podobní.

Co se týče Konvičky tak sám tvrdí, že by radši byl mezi těmi brouky a na vlně imigrace se krátkodobě neveze. RIziky islámu se zabývá dlouhodobě.

.

Komu by ale ilegální imigranti a cikáni velmi chyběly jsou spolky, které šíří nenávist, strach a paniku pod záminkou, že jsou vlastně "Hate Free" resp. No Hate.

Ti jsou přímo existenčně závislí na penězovodech od státu a různých kontroverzních jiných zdrojích s kdovíjakým skutečným zdrojem peněz.

Když se budeme zabývat podstatou, a dlouhodobými důsledky, tak snaha zamezit šíření ideologie, která směřuje k potlačení lidských práv, jako je islám tak ta směřuje k "No Hate" daleko účinněji a dlouhodoběji. Je to směr cílící na minimalizaci třecích ploch, na to, aby jednotlivé kultury se mohly rozvíjet vedle sebe a ne v sobě alias v klinči

0 1
možnosti
EM

Jste demagog a navíc se už jen opakujete, vaše články omílají stále totéž. Argumentujete minulými lety a počty cizinců v ČR. Co už záměrně neříkate, je to, z jakých zemí k nám přišli. Většina jich je ze zemí EU + Ukrajina a Vietnam. Dokážete odpovědět, kolik z těchto cizinců bylo muslimů? Pravděpodobně jen malá část.

Stále dokola uvádíte jméno senátora pana Meziana. Je otázkou, nakolik se sám cítí jako muslim a nakolik se ve svém životě řídí Koránem. Když jsem se ho na to zeptala v jedné internetové diskuzi, raději neodpověděl.

3 1
možnosti
Foto

Těžko říci kolik z nich bylo muslimů když se to nikde neeviduje. Kosovští Albánci většinově ano-těch bylo řádově tisíce.

Navíc proč bych v sekulární zemi měl řešit vyznání?

Pan Mezian je muslim-těžko moh jako příklad uvést jiného když je v senátu jediným muslimem (minimálně jediným o kterém se to ví),

kolik myslíte, že u nás má být muslimů ve vyoké funkci když clkem jich je kolem 20 000 z 1 mil.

0 1
možnosti
MK

pane Polický, gratuluji k profesionální slepotě.

- ad počet lidí "skutečně podporujících" - která poslední politická akce v naší zemi dosáhla desetitisíců? (vynechejme odbory, které si zajistí zaplacení jak času, tak cesty a své "voliče" prostě navozí na hromadu sami)

- ve výčtu důvodů jich máte plno, všechny naprosto marginální a o to úspěšněji se vyhýbáte otázce primární - islámu

- islám taktéž není zcela konstantní a prochází v posledních letech svou regresí k nejprimitivnějšímu chování a akcentace agresivity, ano tuto část tu zcela odmítá naprosto drtivá většina lidí. Kromě těch jako vy, kteří odmítají problém byť pojmenovat, ale sami sebe vidí jako jediné možné řešitele. Smutné a neefektivní.

Já pane chápu, že musíte držet názory vašeho pana předsedy, jakkoliv jsou dnes zjevně pochybné a musíte držet basu. Nicméně byť je jistě mezi plebsem mnoho "jednodušších", kterým vaše rychlé črty pomohou najít ten jediný správný názor, jsou mezi námi i ty inteligentnejší, před kterými jste se pouze odkopal. Také odvaha. Berte mé připomínky jako připomínky, aby Vaše budoucí analýza mohla být komplexnější.

4 1
možnosti
Foto

Akce probíhaly na několka místech -kdo chtěl se účastnit mohl-vzdálenost nebyla problém.. Pokud by to téma opravdu lidi zajímalo a souhlasili by se svolavateli přišli by.

jsme sekulární země kde neplatí nánoženské zákony. V co kdo věří je irelevantní. Jak souvisí islám s tím, že někdo utíká před válkou?

Chcete u nís zrušit sekularismus a dělit lidi podle víry?

Nevidím se jako řešitel, jen píšu své názory a žádného předsedu nemám. Ačkoliv pokud narážíte na pan Schwarzenberga tak jeho názory jsou mi blízké.

1 0
možnosti
MK

A uvnitr koule je jeste jedna. Vetsi:-P

1 1
možnosti
Foto

K této známé myšlence připojuji citaci:

„Teorie relativity předpokládá, že libovolný objekt s vlastní hmotností zakřivuje ‚prostor‘, ve kterém se nachází, a toto zakřivení se projevuje jako gravitace. Při chápání této teorie není dobré uvažovat, že by gravitace způsobovala nebo byla způsobována zakřivením časoprostoru, ale spíše, že gravitace je zakřivení časoprostoru. Teorie relativity od svého formulování v roce 1915 dodnes přežila všechny experimenty pokoušející se o její vyvrácení.

Jaroslav Hašek vykládal svou myšlenku o Dutozemi v souvislosti se Švejkem. Při velkém zakřivení času a prostoru je totiž opravdu možné, že uprostřed naší zeměkoule je ještě jedna, mnohem větší! Hašek tuto myšlenku převzal od jednoho pacienta s akademickým titulem, který pobýval v blázinci a Hašek jej potkal. V době, kdy působil Einstein v Praze, zcela jistě mohl zajít do hostince U Kalicha a svou teorií relativity formovat v Haškovi jeho myšlenku.

Jak ale došlo k záměně blázna z blázince za fenomenálního fyzika Einsteina? Když se vydáte z náměstí I.P.Pavlova ulicí kolem hostince U Kalicha a pak dále jdete ulicí Ke Karlovu, opravdu k blázinci dojdete. Jenže, pokud si tuto vycházku prodloužíte, zjistíte, že kousek dál za blázincem je právě fakulta Karlovy Univerzity, dříve Ústav teoretické fyziky Karlo-Ferdinandovy univerzity, kde působil Einstein. Odkud tedy vyšel?!“

http://www.kabris.net/historie/albert-einstein-vs-jaroslav-hasek-a-dutosvet/

1 1
možnosti
JH

J63a39n 90H50a78n85á96k

30. 10. 2015 15:30

Z odpoledního vysílání ČT. Moc nerozumím tomu, proč to zaniklo.

"Jedním z důvodů, proč křesťanští uprchlíci chtějí do ČR je i to, že v táborech v Německu jsou bojovníci za IS, kteří se chlubí videi na mobilu, jak obsazují syrská města." uvádí šéf Generace 21 (cca 19:00min.).

Je to důkaz v podstatě svobodné přítomnosti islámských radikálů mezi uprchlíky z úst "vítače", nikoliv jak se teď moderně říká, xenofoba a nácka.

Už se nedivím, proč jim u nás zabavují mobily, nicméně nabízí se otázka, kolik radikálů na základě kvót dostaneme.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/215411058271027

Pane Polický, domníváte se, že obavy nejsou oprávněné, když se uprchlíci boji i "sami sebe"?

7 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.