Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Začněte, prosím, laskavě rozlišovat UPRCHLÍKY od MIGRANTŮ. Žonglujete s těmito pojmy jako velice špatný eskamotér. Matláte dohromady uprchlíky, migranty z Afriky, migranty z Vietnamu či Ukrajiny, legální a nelegální migranty… Co asi může být výsledkem takového eintopfu? Když smícháte pravdu a lež, je to jako násobit kladné číslo se záporným – výsledkem bude vždy číslo záporné, tedy LEŽ.

Zatímco žádný soudný člověk neodmítne pomoc uprchlíkovi, každý rozumný člověk se přinejmenším zamyslí nad tím, nakolik je žádoucí přijímat zástupy migrantů, kteří vyžadují, abychom se o ně starali.

Zatímco každý soudný člověk nebude protestovat proti migrantům, kteří respektují naši kulturu, naše zákony, a poctivě tu pracují, žádný normální člověk nebude souhlasit s přijímáním lidí, kteří přišli parazitovat na našem sociálním systému a kteří se nikdy nebudou integrovat do společnosti, kterou ve skutečnosti pohrdají.

16 2
možnosti
Foto

Já mezi nimi naprosto přesně rozlišuji to, že vy to nechápete je váš problém. Správně říkáte, že nikdo soudný pomoc uprchlíkům neodmítne-přesto lidi na těch demonstracích pomoc uprchlíkům muslimům odmítají a podle průzkumů ji odmítá i více než 50% národa.

A ano mě je jedno odkud člověk příjde-měřím všem stejně, ale přesto jsem upozornil na to, že v průzkumech to lidé vnímají odlišně.

Jen by mě zajímalo jak předem rozlišíte kdo přišel parazitovat, kdo se přišel integrovat, kdo naší společností pohrdá....

Každopádně já si dál budu psát své názory a budu psát jak chci já. Vy si zase klidně pište co chcete vy.

0 6
možnosti
Foto

J54i15ř24í 71K58i86n62d54l

30. 10. 2015 12:21

Pane Polický , domníval jsem se, že jste vzdělaný člověk, ale tvrdit, že Osmanská říše byla mocenským útvarem a ne náboženským, tak to je silný kafe. O Osmanské říši a o jejích výbojích se učí  už v osmé třídě. Pro doplnění vašeho vzdělání v roce 711 muslimové obsazují Španělsko, které ovládajído roku 759. V roce 732 pokračují ve výboji směrem do Francie, kde jeporáží v bitvě  u Tours Franské vojskovedené Karle Martelem. Po vzniku Osmanské říše islám expanduje do Evropy a v roce1354 dobývá Dardanely, Srbsko, Bulharskou říši. V roce 1354 dobývajíByzantskou říši. V roce 1526 dobývají polovinu Uher, které jsou rozdělenymezi Osmanskou říši a Rakousko. V roce 1529 hranice Osmanské říše končí U Nových zámků a v roce 1529 se jim nepodaří dobýt Vídeň. V roce 1638se o to pokusí znova A  jsou definitivně poraženi. Zůstává jim Balkán aždo první světové války. Definitivně jim zůstane Byzanc.

10 1
možnosti
Foto

A teď co z toho je motivováno náboženstvím a co touhou po zisku a moci.  Jak se to liší od válek o území, kdy mezi sebou válčili Evropští panovníci, jak se to liší od toho jak Angličané, Španělé, Francouzi...dobývali jednu kolonii za druhou.

jak se to liší od výbojů, které proti muslimům vedly kolonialní mocnosti v Africe, Asii...

U vás je problém, že vše co udělá muslim považujete za důsledek víry a to co udělá křesťan považujete za konání s vírou nesouvisející.

Faktem je, že různé náboženství byly v minulosti a dodnes jsou zneužívány k mocenským zájmům

1 5
možnosti
MK

Pan Policky by nám mohl sdělit, co on sám konkrétního dělá ,aby pomohl těm ,co se derou do Evropy. Jestli už byl někde pomoci, nebo zorganizoval nějakou pomoc? Zatím to vypadá, že jen tlacha zde.

10 1
možnosti
Foto

Ne pomoc jsem nezorganizoval. Nemám na to časové, zdravotní, finanční ani rodiné možnosti.

V rámci svých možností pomáhám finančně.

A své názory prezentuji zde na blogu a zejména při volbách-co jiného bych asi tak měl dělat?

0 5
možnosti
Foto

Konvičku a Okamuru opravdu nemusím, ale stejné nebezpečí je i pan Polický.

6 0
možnosti
OK

Pane Polický, Vám opravdu nestačí dlouhodobé problémy, které mají především Anglie, Francie, Holandsko s muslimy ? Opravdu ne ? To je škoda, protože kdyby ano, nemohl byste psát takové nesmysly.

15 2
možnosti
Foto

Povídejte jaké mají problémy.

Zvláštní je, že to tak nevidí sami Angličané, Francouzi a Nizozemci a pořád volí strany, které jsou k migraci vstřícné. Zvláštní je i to, že pořád proudí spustu lidí od nás do těch zemí a ne naopak.

2 10
možnosti
LV

L27i95b83o22r 92V10a48n65ě88k

30. 10. 2015 11:53

;-D;-D;-D

To jsem se před obědem nasmál....

Polický jako vždy zcela mimo, plete hrušky s bramborama a ....

Je to marný, je to marný, je to marný.

Zaplaťpámbu jen u hrstky takových.

12 1
možnosti
JL

J54á63n 70L88o89s59k19o24t

30. 10. 2015 13:18

Pán VaněkR^, a čo by ste chcel od PolickéhoRvRvRv? Podľa neho má pravdu len ON.

0 0
možnosti
Foto

J98i65ř68í 63K49i25n43d45l

30. 10. 2015 11:31

Turisté od nás a z jiných zemí Evropy jezdí do jiných evropských států a měst za památkami  mnoho z nich neví, že v evropských městech existuje  paralelní svět s paralelní společností, vytvořený masovou imigrací muslimů. Po celé Evropě se objevuje nová realita – plně muslimské čtvrti, kde žije jen minimum domorodých Evropanů a kam domorodec raději nezabloudí. A pokud zabloudí, může toho litovat. Což se týká dokonce i policistů. Je to svět ošátkovaných žen, v oděvech podobných neforemným stanům, s kočárky a houfy malých dětí. Jejich manželé, nebo pokud chcete otrokáři, kráčejí tři kroky napřed. Na spoustě nároží najdete mešity. Nápisy na obchodech jsou vyvedeny v cizí, vám nesrozumitelné řeči. Není snadné najít nějakou ekonomickou aktivitu. Tak vypadají muslimská ghetta, kontrolovaná náboženskými fanatiky. Muslimské čtvrti, které jako houby po dešti vyrašily ve všech západoevropských městech. Stavební kameny k budoucímu dobytí evropského teritoria, k němuž dochází postupně, po jednotlivých ulicích, městských čtvrtích a městech. To zatím se netýká zemí východní Evropy a otázka zní ? jak dlouho budeme odolovát. pokud zvítezí lidé podobní panu Polickému, tak dlouho ne.

13 1
možnosti
MO

Oni totiž kolaboranti z řad bílých Evropanů jsou horší než muslimové. Oni paralyzují společnost že potom není schopna se bránit.

8 1
možnosti
RT

Pane Polický,za každou cenu chcete vnutit svůj názor v jakékoli oblasti,jen Vy to vidíte správně.Vaše ego potřebuje neustálou masáž,absolutně nerespektujete názor jiných lidí.Kde není respekt vznikají konflikty a to je celý problém uprchlické situace.

12 1
možnosti
Foto

Paní Tihelková ja nevyřvávám po ulicích a nikomu svůj názor nenutím. Jen píši svůj blog a každý se může svobodně rozhodnout zda jej přečte či nikoliv.

2 5
možnosti
MO

Ale je dobře že Polický píše. Maruškinová se nějak odmlčela, Hrebenár má stopku a Hassan půjde  bručet. Alespoň máme nějaký objekt vtípků:-)!

7 2
možnosti
Foto

Tak klidně se relizujte-na nic jiného než vtípky a úsměšky stejně nemáte.

Rozhodně je lepší šířit veselí než nenávist jak to činíte vy.

0 6
možnosti
Foto

J44i60ř31í 16K11i30n52d11l

30. 10. 2015 11:21

Teď přesně nevím, která to byla Německá televizní stanice a ta vysílala rozhovor s policistou, který byl v jejich odborech a z uvedeného důvodu neměl strach, že jej vyhodí. Mluvil o tom, co se děje v utečenecký táborech, kde jsou mulsiomové a mluvil o hromadném znásilňování žen, rvačkách. řekl, že jedině dělají to, že chrání křes´tany ze Sýrie, jinak by je muslimové zabili. Stejně obdobný pořad z Německa byl v televizi ZDF, kde reportérka se ptá žáků a rovnoprávnosti žen a ptá se na to  žáků, jejichž rodiče přišli do Německa z rabských zemí. Jejich odpovědí bylo, že dívka nesmí nikam chodit bez souhlasu muže a reportérka položila otázku, co se stane, kdy přesto dívka půjde sama, na to všichni řekli, že ji zbijí i kdyby se jednalo o sestru. Reportérka jim  opáčil, že jsou občané Německa a musí cítít Ústavu Německa a oni jí všichni řekli, že ctí islám a šáriu. Toho se já bojím.

24 1
možnosti
EH

Ano, viděla jsem to také. Začínám mít strach z toho, v čem budou žít naše děti. ;-(

15 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.