Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

Je úsměvné že exoti jako autor článku tvrdí že na demonstrace BPI a IVČRN chodí málo lidí. Když se svolá demonstrace na podporu tzv. ,uprchlíků" tak tam přijde maximálně pár desítek jurodivých Mladých Zelených a smažky z Antify. ;-D 

Přesto si tito lidé osobují svoje názory vnucovat většině.

11 2
možnosti
Foto

Tak ona taky většina lidí z toho, že k nám příjdou uprchlíci nadšena není (včetně mě), ale na druhu stranu neodmítnou pomoc. To není o tom jestli chceme uprchlíky, ale o tom jestli jim pomoc poskytneme či nikoliv.

A ano na demonstrace proti uprchlíkům chodí málo lidí-většina má naštěstí rozum a extremisty nepodporuje

2 8
možnosti
BH

Ano, já je tu opravdu nechci. Ve všech příštích volbách si dám zatraceně pozor, koho budu voli a v žádném případě to nebude někdo, kdo se byť jen okrajově zmíní o tom, že by byl pro přijmutí těch lidí sem...

Něco jiného je pomoc tam na místě...

23 0
možnosti

Jak jsem psal už pod jiným článkem - tento postoj je dost krátkozraký. Politická strana nemůže být jednoúčelová a zejména do nadcházejících krajských voleb jsou navíc mnohem podstatnější témata. Dokud nám svůj náhled na ně "Konvičkovci" neobjasní, jsou naprosto nečitelná strana. (Jen za jihočeská krajská témata: Jaký postoj mají k dopravní obslužnosti? K Národnímu parku Šumava? K letišti v Budějovicích? Splavnění Vltavy? Rozšiřování Temelína?Slučování a financování středních škol? Krajským nemocnicím a dostupnosti péče? Apod.)

2 0
možnosti
ML

M46a75r60t46i95n 33L55a52c85o

30. 10. 2015 10:33

Po 1001krát: extrémny = okrajový, menšinový;-D

3 2
možnosti
Foto

To je pro extremistu Polického nepřijatelné, proto vám oplatí svým oblíbeným argumentem, tj. dá vám minus. On totiž pravdu minusuje, protože se jí štítí.

0 0
možnosti
Foto

Pane Polický, možná by neškodilo, abyste namísto těch Vašich "zaručeně správných" analýz a zjištění, co chceme či nechceme (mimochodem, to do nás za totality komunisti takto také hustili vrchem i spodem a věděli vždy lépe než my sami, co máme chtít a dělat) začal vystupovat sám za sebe.

Pokud ostatní nazýváte zbabělci, pak sám buďte tím statečným - nabídněte své vlastní ubytování nějakým běžencům třeba z Eritreje, poskytněte jim vlastní peníze, jídlo, apod., ve volném čase je začněte učit češtinu, atd .... prostě je vzorově "integrujte"! Jen do toho - budete slavný! :-)

Víte, Vy jste podle mě zatím jen takovým "vzorovým" pokrytcem, který jen kritizuje ostatní, dobře ví, jak jsou ti ostatní špatní a xenofobní a ustrašení, ale že byste sám osobně něco předvedl či dokázal, to ne. Dokonce ani svůj vlastní názor nejste schopen předvést. Jen odtažitě kritizujete a posuzujete všechny jiné.

Je mně líto, ale - Rv

30 1
možnosti
PT

P86e54t70r 90T19o65m35e94k

30. 10. 2015 10:51

Pokrytec, to je jeho správná charakteristika.

8 1
možnosti
PZ

P75a33v54e92l 94Z35e94m20a10n

30. 10. 2015 10:10

Ano demonstrace 28.10. ukázaly, ze agresivních extremistů je podstatně méně než ukazuje jejich aktivita na netu, v Praze jich přišlo jen pár desítek, v Brně jeden jediný zbabělý extremista hodil skleněnou lahev do davu a pak vzal nohy na ramena, v Ostravě a Ústí se neprojevili žádní, tedy nejsme na tom tak špatně jak nám média tlačí do hlavy.

Co se týče zbytku  blogu, je tam pár dobrých postřehů (důvodem podpory BPI je obava o budoucnost, klidně tomu říkejte strach.. stalo by to za diskusi, důvodem není to nějaký -ismus nebo -fóbie, jak se ukazuje třeba na přístupu k migraci z bývalé SSSR, nebo sbírkách, i tom Okamurovi a jiných asimilovaných migrantech....) bohužel, vy už to asi berete osobně, vaše totální ideová zaslepenost vám znemožňuje diskutovat s protistranou, proto vždy končíte u toho, jak naházet co nejvíce špíny na vaše oponenty - mimochodem neříká se takovému chování fóbie ? ;-)

10 2
možnosti

Nedávno běžel v TV pořad o uprchlících. Byly tam záběry staré více jak 15 let z dob, kdy vrcholil konflikt v Jugoslávii. Tehdy Česko zaplavili imigranti z Kosova, Srbska a Bosny-Hercegoviny. Úžasné byly reakce českého obyvatelstva. Jako přes kopírák říkali to samé, co imigrantofobové tvrdí dnes: "uprchlíky tu nechceme, protože sem přinesou jinou kulturu, nemoci a krininalitu".

Dnes jsou tito tehdejší imigranti součástí zhruba 450 tisíc cizinců, kteří u nás dlouhodobě žijí a pracuí. Někteří z nich už dokázali získat české státní občanství, takže se ve statistice cizinců už ani nevyskytují.

Jsem přesvědčen, že až současná imigrantská krize skončí, nebude s dnešními imigranty u nás žádný problém, jako nebyl doposud simigranty z Kosova a Bosny. Jen nám z politiky zmizí exoti typu Okamura a Konvička.

4 12
možnosti
Foto

J51i92ř71í 62K60i60n18d64l

30. 10. 2015 10:02

Nechceme uprchlíky, tady a ani v Německu, protože tolerance končí tam, kde někdo podzáminkou tolerance chce zničit samontý princip tolerance. Arabštíběženci, kteří se domáhají vstupu do Evropy, nechtějí být jedněmi z nás, nechtějísdílet naši kulturu, chtějí naši kulturu změnit do té míry, že Evropa už nebudeEvropou. Ti, kdo dnes přicházejí na evropský kontinent, nemají pocitsounáležitosti se zdejším kulturním dědictvím ani ho mít nechtějí. Přinášejís sebou kulturu, jež se s jejich kulturou nutně dostaneme dokonfliktu, tak jako  v celé Evrpopě.

33 1
možnosti

Jak víte, co ti běženci mají v úmyslu? Proč se bojíte jednoho milionu běženců v EU, ve které žije 600 milionů obyvatel. Opravdu může jeden imigrant na 600 původních obyvatel změnit kulturní dědictví EU?

3 6
možnosti
JL

J89a28k39u35b 49L35é10d78l

30. 10. 2015 9:56

Jsem zvědavý na krajské volby 2016.

1 0
možnosti
MD

Dalsi zbytecny clanek v nemz se opet snazite presvedcit ctenare o tom, ze jste toho ZE SVETOVEHI DENI pramalo pochopil. Vi se to, uz dlouho. Uz dlouho se vi, ze islamskou potencialni MONOkulturu az NEkulturu nazyvate 

MULTIkulturou.

A navic je ve vas dostatek NEOMALENOSTI napadat druhe, kteri s vami nesdili vas jednoduchy pohled na svet.

Nechutne.

22 3
možnosti

Víte pane Polický co já především chci aby se vůči tzv "náboženstvím" začalo postupovat stejně jako se postupuje proti jakýmkoliv dalším ideologiím.

"náboženství" získavají trapnou výjimku v podstatě jenom z důvodu že lidi věří v neprokazatelné "nadpřirozené všemocné strašilo" které označí jako "Boha" (resp. "bohy" u polyteistů)

Tato "idea" se v principu nijak neliší od víry v "Dialektiku dějin" (dle proroka Karla Marxe podle jeho díla Kapitál) a bnebo víru v "Nadřazenost nordické rasy" (dle proroka Adolfa Hitlera a jeho díla Mein Kampf)

to že člověk v něco věří... co je jiným lidem do toho - je absolutně nepřijatelné aby jakýkoliv člověk tady měl jakoukoliv povinnost brát sebemenší ohled na víru, hodnoty a zvyky jiných lidí. 

Jakákoliv ideologie která v libovolné formě vede k nedobrovolnému omezování byť jednoho jediného člověka v jeho chování by měla být  postihována a perzekuována.

Máme tady zákony zakazující propagaci a symboliku nacismu a jeho šíření je považováno za zločin. Nevidím důvod proč stejnou metodiku neuplatnit vůči komunistům, křesťanům, muslimům a nebo i "těm hate free" skupinám - protože i to vaše slavné "hate free" není nic jiného než skupina šířící jednu formu ideologie. (a váš subjektivní názor že by dle ní měli žít všichni je stejně nechutný jako přesvědčení islámského státu že by všichni měli žít dle jejich verze Islámu... (a mimochodem tvrdit že Islámský stát nemá nic společného s Islámem je jako tvrdit že Sovětský svaz neměl nic společného s Komunismem či že Třetí říše neměla nic společného s Nacismem)

Umírněný muslim je stejné slovní spojení jako umírněný nacista či umírněný komunista (umírnění komunisti se povětšinou označují za "socialisty")

Nehodlám tolerovat nad svým životem jakoukoliv ideologii která by na mne uvalovala iracionální pravidla a tím omezovala mou svobodu. ˇ6ádného "Boha" ve svém životě za žádných okolností nechci. A kdokoliv mne nutí na něj brát sebemenší ohled je můj nepřítel na smrt.

12 1
možnosti

To je podobné jako ty žvásty že "Křesťanské šíření víry ohněm i mečem nemělo nic spolenčého s učením křesťanství"...

nesmyslné tvrzení dokud se křesťanský Bůhj nezjeví a sám se od daného šíření nedistancuje s odsouzením všech kdo to dělali.

Tak dokud se někde nezjeví Alláh a neodsoudí všechny kteří nejdou podlé té jeho verze islámu kterou označí za správnou, pak cokoliv co dělá kterýkoliv muslim jde na vrub dané víře.

1 2
možnosti
VC

Opravdu tu uprchlíky nechceme!!

15 1
možnosti
KM

K93a40r24e86l 12M33a11s75e46k

30. 10. 2015 9:50

Docela zábavné, jak si fobové mykají. ;-D

3 7
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.