Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karma.Nikde jsem tu nečetl,žádný oslavný blog o tom,jak lid vyšel do ulic a bojoval proti uprchlíkum.Realita je zcela někde jinde, než vlhké představy zdejších bijcu o mohutných demonstracích,které svrhnou vládu a lid zvolí Okamuru nebo Konvičku,aby moudře vládl.Zatím je jen komické,jak se dva kohouti na jednou smetišti rvou mezi sebou.Okamura  v parlamentu označil návrh Usvitu,který připravil Konvička a Volfová za paskvil a dílo hlupáku...tentokrát mu musím dát za pravdu;-)

5 5
možnosti
Foto

A napadlo Vás někdy, že nesouhlas u uprchlickou vlnou, která se řítí na Evropu ještě neznamená, že člověk nutně chce Okamuru a Konvičku v čele státu?

12 0
možnosti
Foto

Ano, opravdu ty uprchlíky nechci. Pane Polický, Vy jste jistě odborník na uprchlickou otázku. Prozraďte mi, když prchá tolik mladých silných mužů a tito muži si podmiňují návrat do vlasti svržením Asada, kdo to za ně vybojuje? Zahrnuje Vaše pomoc uprchlíkům i sestavení jednotky dobrovolníků z lidí, kteří smýšlejí jako Vy? A nebo Vy jen mluvíte a píšete, ale počítáte stejně jako uprchlíci s tím, že životy půjde nasazovat někdo jiný?

26 1
možnosti
Foto

Pane jelínku za koho mají bojovat-za IS, Al Nusrá, Assada, za Kurdy (dříve patřící k teoristům)....tam není jeden ten správný a jeden špatný-člověk co chce žít v míru si tam nevybere.

Situaci tam zavinila i Evropa tak je logické, že se i Evropa podílí na řešení.

0 2
možnosti
LN

...řekněte mi pane Polický...když je tedy ten.... Blok proti islámu....dle vás... tak bezvýznamné extremistické hnutí...a jejich demonstrace byla.... dle vás úplným fiaskem....proč máte potřebu tady proti nim psát takovou litanii...???

22 0
možnosti
ZB

Asi proto,aby ti,kteří považují BPI za skoro vítěznou stranu a demonstrace za mohutné,lépe vnímali skutečnou realitu....

1 0
možnosti
VL

Opravdu tu uprchlíky nechceme? Nechceme! Opravdu nechceme! Ještě nějaká "moudrá otázka"?

8 2
možnosti
Foto

Ano zde na intenetu se uplatńují jednoduchá řešení. Mimochodem doporučuji napřed přeíst článek.

2 6
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.