Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle pana Polického a starostky Kolína Henriette Rekerové si za to většina těch žen může sama.

- Statisticky se 45% z nich chovalo koketně, 43% bylo opilých (jaký to div na Silvestra) a 37% mělo vyzývavé oblečení a neřeklo jasné ne. Pro muslimy se ale každá žena v Evropě chová koketně a je vyzývavě oblečena. A ještě k tomu neví, jak se arabsky řekne jasné ne.

- K cizím (ne)imigrantům se přiblížily na délku kratší, než je délka natažené paže. No nevím, jak by to měly udělat, když je ten dav obstoupil.

13 1
možnosti
JK

Zase je fakt, že odhad délky paže mají Němci docela přesný.

6 1
možnosti
JK

Policisté tvrdí, že pachateli jsou z velké části syrští žadatelé o azyl, kteří do Německa dorazili před pár týdny. Napsal to deník Die Welt.

Někteří kontrolovaní podle výpovědi policistů roztrhali před jejich očima svá povolení k pobytu a údajně jim s úsměvem sdělili: „Nemůžete mi nic, zítra si vyzvednu nové.“

Ta vaše snaha relativizovat fakta je až dojemná, pane Polický. U těch řádů jednotek promile jsem se dokonce i zasmál. Co vy ostatní? Zasmáli jste se také? Určitě jste se zasmáli. Byla to rozhodně nejvtipnější část článku.

8 1
možnosti
Foto

Ano říkal to zasahující policista. Dle oficialních zpráv to u těch, kteří byli ztotožněni to v realu vypadá jinak. Z 31 lidí byli Syřané 4.

Kolik je 1000 z milionu? Migrantů do německa za posledních 5 let přišlo minimálně 2 miliony. Mezi zločinci byli prokazatelně i lidé Němci.

I kdyby jich bylo celkem 10 000 pořád se jedná o 5 promile.

0 6
možnosti
JB

Píšete, že nějaké gangy řádili v Dortmundu už rok a půl, přesně si tu vaši větu nepamatuji. Takže tím vlastně potvrzujete tezi, že žádná integrace se nedaří. Jsou zde gangy dětí migrantů - druhá či třetí generace, jsou zde gangy migrantů, co přišly před několika lety, jsou zde gangy migrantů - žadatelů o azyl, či dokonce nelegálů.... Takže co z toho plyne? Buď se země s výrazným podílem migrantů málo snaží, nebo něco dělají špatně, ( kdepak soudruzi v NSR udělali chybu), nebo se nechtějí vůbec integrovat samotní migranti. A ́t tak, či tak , nebo kombinace obojího, je to špatně. Výhledově nám to nic dobrého nepřinese, než strach.

6 1
možnosti
Foto

Kriminální gangy jsou v každé společnosti i v té naší bez migrantů.

0 1
možnosti
Foto

Na iDNESu dnes vyšel nový článek Michala Bělky, který informuje o tom, že sexuálnímu napadení byly vystaveny desítky švédských dívek, které loni v létě navštívily populární hudební festival „We are Stockholm“ pro mládež od dvanácti let. Mladíci vždy některé z dívek obklíčili a začali je osahávat, dívkám strkali ruce pod sukni a dokonce až do kalhotek. Útočníkům podle policie dominovali Afghánci, kteří do Skandinávie přišli jako uprchlíci bez rodičů. Nejmladším obětem bylo pouhých jedenáct let, uvádí dánská veřejnoprávní televize TV2 s tím, že policie o těchto událostech mlčela. Podobně se festival zvrhl už v roce 2014, kdy nejméně jedna dívka oznámila, že jí útočník strčil prsty až do pochvy. Oficiální policejní zpráva konstatovala, že akce proběhla „poměrně klidně“.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/sexualni-utoky-ve-svedsku-dc6-/zahranicni.aspx?c=A160111_132325_zahranicni_mlb

8 0
možnosti
Foto

Ano četl jsem.

myslíte, že třeba u nás se podobné věci nedějí i bez migrantů?

Pokud si to myslíte jste velmi naivní. Rozdíll je jen v ochotě to hlásit-když to udělá kluk ze sousedství tak se bojí to hlásit protože mají stach, že jim nikdo nebude věřit a mají strach z veřejného odsouzené-"určite ho provokovala...."

Pokud to udělá migrant nebo obecně cizinec, někdo s jinou barvou pleti...tak je nejen větší ochota to hlásit, ale především ochota medií a policie se tím zabývat

výbornný blog na to téma napsal pan Indruch

http://indruch.blog.idnes.cz/c/490924/znasilnime-si-je-sami.html

0 13
možnosti
JZ

Co ukázalo násilí v Kolíně nad Rýnem ? Že se p. Polický nezmění !

10 1
možnosti
JJ

Už jsem se těšil na to, s čím Polický přijde. Nezklamal ;-D

14 0
možnosti
LN

Tento člověk psal vždycky hlouposti. Není on hloupý? Neznáte jej někdo náhodou?

8 1
možnosti
LS

Mám pocit, že pan Polický se tak moc snaží obhájit názor nemalého procenta těch, kteří nesouhlasí s antipatiemi vůči migrantům kvůli jejich náboženství a původu, až se mu to nedaří. Snaží se postavit protiargumenty na výroky, které druhá strana vznáší vůči jejich náboženství a koránu, až si z něj někteří kvůli tomu dělají legraci a některé jeho výklady i mě, jako laikovi, přijdou trochu nepatřičné. Nicméně bohatě by stačilo, když by zůstal u prostého, že "to se prostě nedělá". Jeden by čekal, že nad nějakou nenávist vůči skupině obyvatel bychom mohli být už povznešeni, ale zdá se, že to tak necítí všichni.

Vždyť i Vy, pane Němec, byste byl také dost nešťastný, když by se antipatie vůči němcům (s malým "n") obrátila i proti Vám.

1 0
možnosti
RS

Pan autor mlzi. To co jsme videli v Koline lze pozorovat taky v islamskych zemich, ale v daleko horsi forme (narikld v Egypte). Tam to nejsou gangy, jak by to radi nekteri politici videli. Tam je to mistni obyvatelstvo. Z tohoto obyvatelstva nekteri migrovali do Nemecka a chovaji se jako doma. Napsal jsem to dostatecne srozumitelne?

9 1
možnosti
LS

Naprosto p. Starý. Drtivá většina Evropanů to chápe, až na některé nemyslící úchylkáře:-P.

3 1
možnosti
JD

Takže je vlastně vše v pořádku a probíhá to naprosto standardně. A jedinou chybu udělala jen Policie.

Můj názor je jiný. Šlo o naprosté selhání politické reprezentace a státní správy a to hned v několika zemích EU. Obyvatelé je dlouhodobě upozorňují že uprchlická vlna přináší rizika, mimo jiné, bezpečnostního charakteru.

A to selhání o kterém píši je v naprostém zanedbání PREVENCE.

A ve výsledku se vrcholní politici v Německu ve spolupráci s médii a policií snaží celou situaci ututlat a marginalizovat jakékoliv spojení s migranty (ať už "starými" nebo "novými").

Pro mne se v celé záležitosti objevily naprosto skandální věci, jako např. tlak na lidi jdoucí do vysílání aby situaci NIJAK nespojovali s migranty, jinak budou ustřiženi z vysílání. A už vůbec nemluvím o nepřímých tvrzeních ve směru že si za to ženy mohou částečně samy, protože .... A následné naprosto neuvěřitelné kecy o délkách paží a podobně.

TOTO by měla být ta rána palicí do hlavy, po které se politická reprezentace Německa a špičky EU probudí a začnou konečně JEDNAT tak, aby ZNÁMÁ rizika dopředu ošetřili a eliminovali.

Jakékoliv snahy o to, házet vše na POLICII jsou strkáním hlavy do písku a neskutečný hazard s bezpečnostní situací jako takovou.

10 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.