Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Zoufale se držíte myšlenky, že silvestrovské "veselí" po "kolínsku" nebylo akcí přistěhovalců, protože kolem dómské desky existovala kriminalita odjakživa. Ano, existovala, tak jako před každým větším nádražím v každém větším městě. Ovšem druh trestných činů, jaké byly spáchány o silvestru byl poněkud jiný, proto se to srovnávat nedá. Je naprosto jasné, oč se tam jednalo, ostatně stejné problémy měla i ostatní města. Policii z toho podle mě vinit nelze. Všechno se seběhlo tak rychle, že neměli šanci nějak zasáhnout. Jak chcete postupovat proti hloučku chlápků, kteří si v chumlu lidí vyberou oběť a obklopí ji?Jak to udělat, když je tma a vy ani pořádně nevidíte, co se děje?

Jinak je naprosto absurdní, říkat lidem, aby se tomuto místu vyhýbali. Přes desku (volný prostor před kostelem) musíte jít, když se chcete dostat od hlavní pěší, nákupní zóny Koelnu směrem k nádraží a nedá se to obejít.

To se starostka vyznamenala, takovéhle hraběcí rady. Rv

47 1
možnosti
Foto

Byla to "akce" přistěhovalců a někteří migranti se dopustili trestné činnosti.

Asi jste nepochopila článek.

Policie selhala jednoznačně-to násilí probíhalo údajně v rozpětí několika hodin-ne zničehonic.

A ano výroky některých jsou nesmyslné.

0 26
možnosti
MK

RvRvRv Co to musí být za sílu, která nutí autora napsat takový paskvil?!!

Nutno přiznat, že odvahu má; mnohokrát se v diskusi "odvařil", ale toto překonává vše.

Je to vrcholný provokatér? hloupost? Neschopnost vidět reálně? Jestli má Topka takových podporovatelů víc, tak potěš pánbůh!!!

33 1
možnosti
Foto

K94a98r46e85l 21R58a51d94a

11. 1. 2016 3:38

ŤOPan je česky krocan, a mohu vás ujistit, že to je nnejblběší drůbež na dvoře.

7 1
možnosti
Foto

Mohu souhlasit, že migranti nejsou viníci současných problémů, včetně poslední Silvestrovské kauze, přesto že údajní mladíci pocházeli z té samé kultury. Skutečná vina leží na extrémním levicovém myšlení, které vládne v EU. Lidé jako Merklová ignorují zákony a pravidla Schengenu. Své jednání někteří obhajují ( osobně jsem to na ZDF viděl) veřejně v televizi slovy, že soucit je jim nad zákonem. Právě kvůli těmto lidem mám obavy, zda to Německo opravdu zvládne. Skandální vyjádření primátorky Kolína po incidentu, mimo jiné doporučení, aby se německá děvčata držela na délku paže od mladých příslušníků dané kultury, nebo úmyslné několika denní zatajování incidentu, nesvědčí o zvládnutí problému, bohužel. A to zmiňuji jen špičku ledovce. Místo toho je vidět bagatelizování. Viním lídry EU s neschopnosti, viním je že díky nerespektování společných pravidel, nás zavlekli do této krize, která ohrožuje celistvost EU, že ohrožují bezpečnost viz. názory bezpečnostních odborníků, jak v Německu, nebo u nás např. generál Šedivý. Viním je i z toho, že díky tomu snižují účinnost pomoci skutečným lidem, kteří utíkají před válkou a hledají útočiště a zaslouží si naší pomoc, protože ta je díky zoufalé nekoncepčnosti zbytečně ředěná a zneužívaná.

11 1
možnosti
Foto

Souhlasím. R^;-(

..

Drobná, víceméně formální připomínka – píšete:

„Viním je i z toho, že DÍKY tomu snižují účinnost pomoci skutečným lidem, kteří utíkají před válkou a hledají útočiště a zaslouží si naší pomoc, protože ta je DÍKY zoufalé nekoncepčnosti zbytečně ředěná a zneužívaná.“

Slovo „díky“ je v dané souvislosti nevhodné. Doporučoval bych buď „vinou“, nebo významově neutrální „v důsledku“.

Podobně se užívá „ukradl necelé dvě miliardy“ (necelé, takže tak moc to vlastně nebylo) namísto „ukradl téměř dvě miliardy“ (lump!).

Aneb co dokáže jedno slovo...

2 1
možnosti
BL

Inu, Polický.. Myslím, že nejlepší bude zopakovat slova polského biskupa, adresovaná německému předsedovy EP M.Schulzovi: "Pravě jste propásl svou příležitost mlčet"...

Já jen dodám -jedinečnou šanci navždy se umlčet...

33 2
možnosti
Foto

K15a13r63e51l 46C68a93c37h

10. 1. 2016 23:24

Já se spíše kloním k názoru, kteří mají někteří analytici, že silvestrovské události jsou jen jedním kamínkem z mozaiky událostí, které mají za cíl vyvolat nepokoje veřejnosti k oslabení a posléze i rozvrácení politického systému ve stěžejních zemích EU. Tyto akce nemusí být všechny plánované, protože se dá se stoprocentní pravděpodobností očekávat, že v tak masivní vlně migrantů k excesům dojít musí . Mezitím se k tomu přidají akce plánovaného teroru viz Paříž a při bezzubosti bezpečnostních složek, které jsou pod tlakem neschopných vlád, je zaděláno na vytváření domobran a radikalizaci evropské společnosti. Jakmile vezme lid právo do svých rukou, je k občanské válce už jen krůček. A o to jde organizátorům migrační vlny, kteří ponoukají věřící k pochodu do Evropy v mešitách v Africe i Asii a logisticky tento přesun zajišťují. V jednom z pořadů "Jak to vidí" na ČR2 řekl Jan Petránek, kterého si velice vážím, že ty peníze, které migranti za převoz dali, v životě v ruce neměli. Peníze na tuto obrovskou logistickou akci pocházejí převážně ze SA. Argumenty, že excesy, či teroristické akce prováděli i místní občané (arabského původu) nejsou argumentem, který by mohl migranty nějak ospravedlnit. Migranti jsou vojáky Islámu, aniž by o tom většina z nich něco tušila. Oni se totiž jako cizorodý prvek, neschopný a neochotný k plné integraci, časem zradikalizují tak jako tak. Údajně před takovým scénářem před léty varoval Kadáfí Blaira. Měl pravdu a Blair mu prý nevěřil.

18 0
možnosti
Foto

Peníze pro většinu migrantů by do kupy nedala ani SA, která navíc sama má díky cenám ropy a Jemenské válce nedostatek peněz a ekonomické problémy.

Kdyby opravdu cílem bylo EU zničit počkali by ještě alespoň rok či dva až tu bude více migrantů.

Navíc celé to co píšete je absolutní nesmysl už jen proto, že není nic v čem by to SA mohlo pomoci.

Navíc v migrační vlně je široké spektrum .

0 18
možnosti
JS

Čekal jsem, kdy se objevíte a začnete čtenářům servírovat svou SPRÁVNOU verzi událostí. A už je to tady.

Vpodstatě říkáte, že se krade a znásilňuje i v České republice, takže se vlastně v Kolýně nad Rýnem nestalo nic hrozného. Dokonce tvrdíte, že sexuální násilí je u nás naprosto běžné a že se u nás dokonce perou chuligáni. Takže je vlastně všechno v pořádku, že?

Uvědomte si, že JAKÉKOLI násilí a JAKÝKOLI zločin není možné omlouvat existencí JAKÉHOKOLI jiného zločinu. Takový argument je zcela nesmyslný.

Navíc německá policie jasně prohlásila, že se s podobným typem a rozsahem násilí v Německu ještě nesetkala. Bylo to něco nového, na co nikdo nebyl připraven. Policisté dokonce vypovídají tak, že nebyli schopni zasáhnout, i když všude kolem nich lidé křičeli o pomoc. Navíc s tím, jak se postupně uvolňují informace, tak se ukazuje naprosto fatální rozsah této události a také je zřejmé, že útočníků byly tisíce a organizovali se prostřednictvím sociálních sítí.

Také používáte již zastaralé informace, např. ČT informovala, že útočníků bylo mnoho tisíc a napadených je již více než pět set jen v Kolíně nad Rýnem. Také už se prokázalo, že mezi útočníky jsou zcela jistě také imigranti, kteří do Německa dorazili loni.

Situaci navíc značně zhoršilo naprosto trapné chování odpovědných politiků (například starostky Kolína nad Rýnem), kteří se zcela evidentně snažili situaci ututlat a hovořili podobným způsobem, jako Vy.

Nyní už němečtí politici odmítají provokovat veřejnost nesmyslem, že " událost nelze dát do přímé souvislosti s migrační vlnou". Právě naopak - událost má s migrační vlnou přímou souvislost. Jen pan Polický to hodlá i nadále popírat.

62 1
možnosti
PT

P88e88t11r 27T68o50m53e86k

10. 1. 2016 23:06

Fakt by mě zajímalo, jak by Polický tohle mínus zdůvodnil. Když nemá argumenty, vytáhne mínus.

18 1
možnosti
Foto

K87a95r80e52l 12R67a37d33a

10. 1. 2016 22:58

Polický, snaha sice je, ale je to slabota. Hrebenár je lepší. Ten napsal, že na Kolínské námestí se vypravily vyzívavě oblečené nacistky a úmyslně provokovaly chudáčky migranty. Máte se ještě co učit. Třeba vám Hrebenár příště nějaký nápad přihodí. ;-D

32 2
možnosti
Foto

Tak ono je to celé zvláštní. Počet obětí už měl vyrůst přes 500 a počet útočníků měl být řádově kolem tisíce. K incidentům mělo docházet v průběhu několika hodin, jak to, že ženy neutekly a chodily tam další. Ty počty neukazují tak výraznou početní převahu agresorů jak je možné, že se nikdo nebránil.

Je možné, že část útoků byla vymyšlená-podobný incident se nepochybně některým lidem v německé politice "hodí do krámu"

Je potřeba počkat na definitivní závěr

0 26
možnosti
ML

M15a72r60t65i12n 85L89a50c28o

10. 1. 2016 22:55

Spýtajme sa ináč: Čo ukázal tento blog? Nad všetky pochybnosti ukázal, že autor bude v budúcnosti hlavnou postavou a predmetom vedeckého bádania. Aj sám Palata bledne závisťou. 8-o

13 1
možnosti

Palata je profesionál, Polický je srdcaŕ.

9 0
možnosti
PT

P37e20t52r 29T54o70m57e74k

10. 1. 2016 22:52

Tady se Polický podívej, co jsou t.zv. umírnění muslimové. https://www.youtube.com/watch?v=j9sP9Jmnupw

7 1
možnosti
Foto

Co chtěl Polický svým minusem sdělit? Asi že vás nemá rád – on nehodnotí názory, on hodnotí jejich nositele.

Video jsem viděl; dost šílené, ukládám do záložek.

1 0
možnosti
PT

P77e66t22r 26T18o38m83e35k

10. 1. 2016 22:50

Stejně žádný Polický není.

9 1
možnosti

V každém případě tu je nějaký placený demagog, jehož výsledky jsou přesně opačné, než si přejí jeho chlebodárci - těžce irituje i tu část veřejnosti, která by ještě alespoň minimálně věřila báchorkám o "nebohých inženýrech".

3 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.