Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Německé mužské plémě asi agresoři snadno zpacifikovali nebo zahnali. Proč svoje partnerky a ženy nebránili ? Je to možné ?

1 0
možnosti
Foto

Zeptejte se těch Němců.

Ale klidně se zeptejte i těch Čechů, kteří i nevšímají násilí kolem sebe proč slabším nepomohou-i to často slyšíme v mediích, jen když se jedná o Čehy pak nás to jaksi nezajímá

0 9
možnosti
Foto

I34v75a79n 16M81a61r91e39k

10. 1. 2016 21:31

!!Tak jenom pro pořádek . . . . . . .náš ***ogloriolovaný*** "Hrdina" dosud na příspěvky čtenářů přičinil 38 "minusek " 8-o!!

11 1
možnosti
VT

Snad kazdý den cteme o násilí,kterého se dopoustejí príznivci IS po celém svete.Lze se pak divit,kdyz vuci tem,kterí pocházejí z této lokality se vetsinová populace obává?

Znáte nejakou matku,která má radost,kdyz její syn spáchá teroristický útok,pri kterém zahyne?

Islám v nasem svete otevrene pohrdá evropskými hodnotami,to mu ale nebrání se sem stehovat a v nasich zemích nás napadá,terorizuje a zabíjí.

Co to je asi za charakter lidí,kterí natáhnou ruku po svobode,sociálních dávkách,lékarské péci a skolního vzdelání a za odmenu opet teror,nesmiritelnost a zabíjení?

15 1
možnosti
Foto

Ti co k nám přicházejí tak před násilím utíkají, utíkají před tím aby někdo jejich děti nutil páchat terorismus....

Ti co šíří teror jsou zločinci

0 6
možnosti
Foto

Násilí v Kolíně vychází z Koránu, a z toho, co je muslimům vtloukáno od malička do hlavy a to, že my jsme pro ně špinaví psi a naše ženy bílé děvky, které dají každému.

23 1
možnosti
Foto

Ano to je váš pohled na to jak se mají muslimové dle Koránu chovat.

Drtivá většina muslimů se takto nechová, protože návod k takovému chování v koránu nevidí.

Problém váš a dalších podobných " expertů " je v tom, že v koránu hledáte násilí-pak ho tam najdete-ten kdo tam hledá mír ho tam najde rovněž.

Stejně je to i u jiných náboženství-každý v jejich knihách a spisech najde to co chce-podle vlastní povahy. váš výklad koránu vypovídá pouze o vás, ne o muslimech.

1 10
možnosti
MK

M78i48l42a87n 97K84e48s77l

10. 1. 2016 21:26

Gangy působí v městě již delší dobu.Projevily se však až nyní,kdy dostaly čerstvé posily.Jak policie zjistila byli mezi výtržníky jak migranti,kteří přišli do Německa dříve,tak migranti ,kteří přišli nyní.Není v jejich chování žádný rozdíl.Vždyť ani ti,co jsou v Německu delší dobu nepřišli na to,že se v Evropě neznásilňuje. Německo si s výtržníky zaručeně poradí.Chystá se poslat do důchodu tetinu Merklovou.Doufám,že to za ni vezme nějaký sekerník,který to dá v Německu do latě.

6 1
možnosti
AT

- nelze dávat útoky do souvislosti s migrační vlnou, gangy působí už rok a půl - no super, takže to jsou už ti zabydlení a integrovaní z první pozvolné vlny

- je to selhání policie - ano, natahejte si do města mraky lidí s pochybnou minulostí a nejasnou perspektivou a pak obviňme policii dimenzovanou na běžnou kriminalitu z nečinnosti a laxnosti ....

6 2
možnosti
JP

J69a34n 47P17a93v30l73í40k

10. 1. 2016 21:04

Dal jsem karmu, nicméně myslím, že v tisku byli jako pachatelé zmíněni i syrští uprchlíci. Je také jasné, že hysteričtí docenti a asistenti přes islám budou omílat svou ničím nezpochybnitelnou tezi, že k násilí ty pachatele nabádá islám, ač takový druh násilí by byl v tomto prostředí krutě trestán. Spiklenečtí teoretikové si totiž neumí představit, že násilí tohoto typu má svoji příčinu v pudech, davové psychóze a nejspíš bylo také podpořeno konzumací alkoholu ne-li něčeho tvrdšího. To je konstatování, nikoliv omluva tohoto jednání.

1 11
možnosti
Foto

Ano byli tam i Syřané-je to v odkazech, které jsem dával a uvedl jsem, že tam byli i uprchlíci z různých národností.

0 9
možnosti
MH

M23a90r59e19k 29H61a21l60í85k

10. 1. 2016 21:00

Zvýšená kriminalita byla očekávána od počátku migrační vlny. Je to daň, kterou musí Němci zaplatit za splašené hormony své vůdkyně.

Teď je třeba si zvyknout na islámské způsoby, protože jinak se nepovede integrace Němců do společnosti a vytvoří si v německých svá německé gheta a to přece nikdo nechce.

6 1
možnosti

P29e96t32r 75Č44e72j18k24a

10. 1. 2016 20:53

Co ukázalo násilí v Kolíně nad Rýnem?

1.) byla odhalena skutečnost, že mnozí z "uprchlíků" mají doslova srandu z evropského práva a mají "nás" v hrsti z hlediska řešení takové trestné činnosti. Já totiž argumentaci kolínské policie docela chápu. Kolektivní a organizované páchání trestné činnosti je totiž jev, na které běžné policejní hlídky opravdu mohou reagovat jen těžko. Pokud ženskou obestoupí chumel 15 zrůdných prasáků, aby jí okradli a obtěžovali, tak sama ženská není schopná identifikovat čí ruka kam sáhla, čí ruka jí co ukradla a pochybuju, že v takovém chumlu je pak schopná ty lidi identifikovat...... jsem přesvědčen, že to byla koordinovaná akce v mezinárodním měřítku.....

2.) je to zvrácená multikulti korektnost, co svazuje ruce policii a médiím. Dokud se nezbavíme jí - tzn. dokud nezačneme veřejně a otevřeně diskutovat, že problém je v kultuře a zvycích příchozích - tak do té doby řešení přijít nemůže, protože se mu sami tímto bráníme. Pokud nějaká slepice v Belgii napadne jako rasismus skutečnost, že chtějí do integračních kurzů pro uprchlíky zahrnout výuku místních kulturních zvyků a postavení žen (ne, že bych si myslel, že to má smysl), tak opravdu přijít s účinným řešením bude strašně těžké. Tím řešením je jediné - těm lidem zkrátka znemožnit vzdělávání v rámci původní kultury..... tzn. ošklivě řečeno je bezpodmínečně nutné "poevropštění" migrantů - natvrdo, výuka původního náboženství (např. islámu) možná případně JEN A POUZE v rámci státem zřizovaných a kontrolovaných kurzů. Začátkem by mohlo být každému migrantovi dát proti žádosti o azyl podepsat slavnostní slib nové zemi v němž by byla základní právní a společenská pravidla země - s výhradou, že prokázané porušení slibu, znamená automaticky deportaci do země, ze které tvrdí, že pochází - a neřešil bych "pravdivost" jeho tvrzení. Pokud jsi někdo, kdo se za Syřana vydává a Syřan nejsi, lžeš - a musíš za to nést odpovídající následky. Je zkrátka třeba velmi razantní přitvrzení v přístupu.

40 1
možnosti

P73e47t87r 80Č62e76j59k78a

10. 1. 2016 20:57

3.) použiju svojí nedávnou parafrázi ohledně odpovědnosti za dané činy z Kolína a dalších měst - vinu (v morálním smyslu) nenesou "jen" uprchlíci, nese jí totiž i Merkelová, Gauck a ta německá banda vítačů a podporovatelů otevřených dvěří..... Předem přesně tuším, co mi pan Polický na tuhle parafrázi odpoví... každopádně ta moje parafráze:

Jste obrovskej milovník pejsků a rodič přibližně 4letého děcka, takže doma máte takovou malou tříčlennou psí smečku. Jste někde na výletě a narazíte v lese na přivázaného, vyhladovělého, vyděšeného psa (tady klidně přistupuju na "argument" vítačů.... protože pro konečné rozhodnutí je podle mě naprosto irelevantní!) - a tak si ho samozřejmě vezmete domů.... Přitom ale cestou pozorujete, že ten pes má tendence chovat se agresivně - to přičtete skutečnosti, že byl asi předchozím majitelem týranej a ignorujete to, u nás se přece zklidní. Pak přijdete domů, dáte mu nakrmit, najdete mu pelíšek, psi se poněkud poškorpěj o to, kdo bude vůdcem smečky (ani to vás nevyděsí, to přece muselo přijít).... a pak přijde překvapení - ten nově přivedenej chudák napadne a pokouše vaše dítě..... Zamyslete se nad otázkou, čí je to vina (ano, přesně tak - Vaše, protože jste toho psa přivedli!).... a zamyslete se nad otázkou, co po téhle události uděláte? Budete se snažit psa sžívat se svou rodinou a dítětem (čímž z něj uděláte pokusnýho králíka), nebo se psího agresora co nejdřívě zbavit např. odvézt do útulku? A taky - jak se budete chovat v budoucnu? Budete si i po téhle zkušenosti domů tahat každého opuštěného, nešťastného psa, kterého na ulici najdete?

18 1
možnosti
PZ

P74a68v33e49l 67Z38e61m19a24n

10. 1. 2016 20:52

nebyl by to zdejší osamělý bojovník "za spravedlnost" aby podpásově nezaútočil na oponenty ("škodolibou radost" není nic jiného než podpásovka) Rv

a jen tak mimochodem, pokud platí, že

a) "Počet znásilnění u nás v ČR je dle odhadů 7 500-20 000 ročně" (viz. zpráva "odborníků" a AI,...)

poté podle NAPROSTO STEJNÉ METODIKY adekvátně platí že:

b) během Silvestrovské noci bylo (v naprosté většině muslimskými migranty) jen v Německu sexuálně napadeno okolo 10.000 (desetitisíc) dívek a žen...

v případě, že by pachatelé byli běloši říkalo by se tomu POGROM !!

9 1
možnosti
Foto

Metodika, kterou použila Amnesty international se jmenuje sociologický průzkum. Výsledky se v různých zemích liší. Z čeho vycházíte vy netuším.

Mimchodem o znásilnění se v souvislosti se Silvestrem psalo o jednotlivých případech. Obtěžování je sice taky trestný čin, ale nejedná se o znásilnění. Statistiky AI hovoří o 7,5-20 tisících znásilnění-obtěžování by nepochybně bylo mnohem více

0 7
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.