Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

jdu blejt velebnosti

9 1
možnosti
Foto

Tak běžte a nepište nesmysly bez jakékoliv argumentace.

0 8
možnosti

Pan autor zase vidí do duší diskutérů, třeba s tímto "mnoho z nich z toho má až škodolibou radost." Radost z toho má někdo jen proto, že se potvrzuje, že žena pro jisté věřící není ničím, a s tímto faktem se musí počítat. Opravdu chceme obětovat německé a další evropské ženy výměnou za pomoc kdoví komu?

12 2
možnosti
Foto

Nechceme, proto má řádně pracovat policie a je potřeba zpřísnit zákony.

Opravdu si myslíte, že když těm lidem nedáte jinou možnost než připojit se k Daeš nebo podobným skupinám, že je to pro nás bezpečnější?

0 8
možnosti
SB

Opět se dopustím té chyby, že s takovým demagogem, jako jste Vy, budu polemizovat, což ovšem nemá cenu, protože Vy zmoudříte teprve tehdy, až někdo ublíží Vašim blízkým.

Ale: Nerovnávejte tohle s kriminalitou Čechů.

Už jste viděl, aby Češi tohle provedli masově? A v několika městech současně, protože v poslední době se hodně mluví o těch násilnostech z Kolína, nicméně se to stalo v několika městech.

Individuální kriminalitu, kdy člověka morálně odsoudí i vlastní bratr, nelze srovnávat s takhle organizovanou hromadnou kriminalitou, v dobách hlubokého míru. Srovnávat to lze pouze z hlediska toho, že individuální násilník je stejný šmejd jako ten, kdo tohle dělá organizovaně. Avšak z hlediska celospolečenského dopadu jde o to, že individuální kriminalita tady byla, je a bude, avšak tohle je jev zcela nový.

26 2
možnosti
MO

Je fakt že diskuse s ním je ztráta času. proto se jdu raději věnovat rodině. Jsou zde blogeři se kterými třeba nesouhlasím, ale mám k nim respekt. K demagogům jako je autor článku cítím pouze opovržení.

9 2
možnosti
MO

Autor si může podat ruku s Janou Al-Oukla.

V omlouvání zla má praxi. Dlouhodobě dělá advokáta islámu, norskému Barnevernu, bylo by překvapením, kdyby se po sexuálních útocích nepostavil na stranu nepřizpůsobivých migrantů.

Goebbels by na autora byl hrdý:-).

25 2
možnosti

Spíš by z toho Goebbels zezelenal závistí ;-D

8 0
možnosti
LS

L79i47b17o39r 91S30y48n83e69k

10. 1. 2016 20:12

Pominuli tu příšernou češtinu a asi 14 hrubek ve vaší kompozici, dalo by se i s něčím souhlasit. Jen stále nechápu, že vám ani "Kolín" neotevřel oči. Pustíte-li si do akvária dravou akaru, mezi neonky a jedna vám ihned 3 sežere, předpokládám, že odlovíte i zbylé dravce, protože je nad slunce jasné, že také dostanou jednou hlad a navíc jednají naprosto přirozeně svému charakteru.

15 2
možnosti
MO

Znáte Cimrmany? Je to marný, je to marný, je to marný....;-D

9 1
možnosti
MR

M78i44l27a96n 18R89a33d60e43k

10. 1. 2016 20:12

delate vse abyste trumfnul radio slunicko co?

Ale jo, selhala policie, o tom zadna, a tak by ji i migranti meli zalovat. A to ze v tom byly i gangy ktere se skladaji z migrantu co uz ziji v Nemecku rok ci dva, to je jeste horsi.

To totiz znamena ze se VUBEC NEINTEGRUJI, ba naopak, cili z tech novych prichozich, kteri tam radili take, budou jeste vetsi grazlove

24 2
možnosti
Foto

To znamená jen to, že ti co tam útočili řádově tisíc lidí se neintegrovali, nevypovídá to nic o statisících či milionech dalších.

Proč si mslíte, že zrovna mezi migranty by žádní zločinci být neměli.

2 10
možnosti
OP

;-D;-D;-D tento článek mě dostal, tluču hlavou o zem a volám Allahu akbar ;-D;-D;-D

15 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.