Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pořad jsem neviděl a tudíž vystupování kohokoliv nebudu hodnotit. Za zamyšlení spíše stojí to, co vede čím dál více občanů k úvaze, jestli není vhodné z EU vystoupit. A tím je politika EU, a to už rozhodně k smíchu není.

12 0
možnosti
Foto

Jistě o tom má smysl debatovat, ale ne s argumentací, že nejmenší nezaměstnanost byla v roc 1993, že po vystoupení z EU budeme chránit naše hranice tím, že USA omezí své aktivity na BV.......

Ony ty lidi ostatně ty úvahy velmi rychle přejdou pokud by se o tom mělo opravdu hlasovat. V EU se máme velmi dobře a vystoupení by nám ekonomicky nemohlo přinést nic dobrého. Ekonomika je pak základ spokojenosti.

Myslet si, že by nás EU nechala vystoupit, nechala nám všechny výhody a nic po nás nechtěla mi připadá na úrovni dětí z MŠ.

0 6
možnosti
MS

Ten smích u oponentů, který (kupodivu) trefně okomentoval pan Hermánek, je jeden z nejčastějších způsobů, jak znemožnit svého rivala v televizním duelu. :-)

7 0
možnosti
Foto

Sory, ale v tomto Máte slovo se zřejmě udržet nešlo, já to u televize nevydržel;-D. To nebyl cílený, ale spontánní smích jako reakce na tu komedii co Okamur s Jedličkou předváděli.

0 5
možnosti
JV

Dobre vypracovany blog R^R^

2 8
možnosti
SS

Vam nestaci znamka? Vy chcete jeste rolnicky??

14 2
možnosti
Foto

Nebojte vaše vám brát nebudu.;-D

0 6
možnosti
MH

Okamura, Jedlička i Brichta jsou šašci, o tom žádná.

Mě vadí úplně jiná věc. Pozvání tří šašků na jedné straně a tří vcelku seriózních hostů na straně druhé do "diskuzního" pořadu (Máte slovo je estráda ne debata) je jasný důkaz neobjektivity ČT.

P. S. Nezáviďte, vy se můžete svobodně zesměšňovat zde na blogu. ;-)

6 2
možnosti
Foto

Pane Halíku neustále je ČT kritizována, že zástupce Svobodných, Okamuru....nezve. Když to udělá považujete to za Unfair.

0 2
možnosti
LS

Je velice chvályhodné, že i vy máte šanci od iDnesu k efektivnímu sebepoškozování. Funguje to.

16 1
možnosti
Foto

Ono je divné vzbuzovat smích u svých oponentů? To je naopak docela běžné.

9 1
možnosti
Foto

V Máte slovo nikoliv

0 2
možnosti
VC

Myslím, že by Vám prospělo držet se spíše toho vaření. Politika Vám skutečně nejde!!

8 1
možnosti
MK

Jemu nejde ani to vaření. Prostě je to typ člověka který se snaží být "odborníkem" ve všem, v čem je naprostý diletant.

5 1
možnosti
Foto

Pravdou je, že Okamura dělá chyby a někdy nevystupuje moc dobře ani vhodně. Ale rozhodně není šaškem!

Já jsem viděl ve včerejším pořadu asi 4-5 skutečných šašků. Tři stáli napravo z pohledu televizních diváků a chovali se nesmírně blazeovaně až odporně, skákali do řeči a bez argumentů ironizovali cokoli, co zaznělo ze strany oponentů (jen se blbě vysmívali a pochechtávali, ač nebylo čemu, což považuji za velmi sprosté).

Bohužel se k nim někdy přidala i paní Jílková, která nenechávala Okamuru vůbec mluvit (asi to měla nařízeno) a celý pořad jako obvykle vůbec nezvládala. Okamura musí mít skutečně nervy ze železa!

Pak byli mezi diváky ve studiu někteří mladí šašci (jakýsi děsivý Mladý Lidovec a pak jakýsi studentík neopeřený) rovněž na straně Eurochváličů a Eurokorytářů kývačů.

(A mimochodem - pokud muslimská žena má v průměru 3,1 dětí, kolikpak je to na muslimskou rodinu, kde mohou být podle islámu až 4 ženy?! Nějak jsem nepostřehl, že by v křesťanství či jinde bylo také zavedeno "mnohoženství". Takže Okamura zde zase tak nelhal, to jen pan Polický opět přispěchal se svými "zaručenými dehonestujícími údaji".)

25 3
možnosti
KM

Víte o nějaké muslimské rodině se čtyřmi manželkami? Rv;-D

2 12
možnosti
ML

Predstavte si Mr. PostStamp, že dokonca aj vy vzbudzujete u svojich oponentov smiech.;-D

21 1
možnosti
KM

Mně zase docela baví kašpárci, co zde machrují s neexistujícími slovy jako PostStamp. Postage stamp vám nic neříká, co? ;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.