Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J71i33r26i 68C64e88e

9. 2. 2016 9:43

Radek Polický je gentleman.

Navíc Sherlock Holmes, Hercule Poirot a rada Vacátko navrch...

Policie ještě ani nezahájila úkony trestního stíhání proti konkrétní osobě, ale Polický již tajemně naznačuje, že odhalil pachatele...

3 1
možnosti
Foto

„Radek Polický je gentleman.“ – Ale no tak, s Hitlerem bych ho opravdu nesrovnával... ;-)

2 1
možnosti
PJ

Vypadá to na klasickou false flag operation. No co, třídní nepřítel byl zvolen a jedna herecká etuda v podání PČR nestačí.

0 1
možnosti
AB

Podobnost s "požárm Říšského sněmu" čistě náhodná? Doba se mění, postupy zůstávají stejné.

2 1
možnosti
Foto

Ona ta podobnost žádná není.

0 2
možnosti
AB

Je zajímavé, že v případě tohoto incidentu je z toho taková mediální masírka. Ale kupříkladu v případě opakovaných chemických útoků kyselinou na místa vystoupení skupiny Ortel, které policie údajně řeší (nebo neřeší???), je ticho po pěšině. Komu se pravda hodí a nehodí do krámu?

9 1
možnosti
Foto

Nic vám nebrání o tom npsat, podat trestní oznámení...

0 2
možnosti
Foto

Už přiznali, že se žádné zápalné láhve nekonali, jen hořel závěs od světlice. Tady se prostě dělá z komára velbloud, protože se to hodí. Navíc je skoro jisté, že podstatnou část "pravicových extremistů" tvořili policejní figuranti, coby provokatéři. Někdo s námi hraje ochotnické divadlo.Je jen na nás, jak mu budeme věřit.

9 1
možnosti
JM

Mno vzhledem k tomu, že sami aktivisté z centra Klinika spojují personálně útok na své centrum s potyčkou policie s "neonacisty" dříve toho dne, tak se dá s úspěchem předpokládat, že se jedná o útok zinscenovaný PČR (nebo samotným feťáckým doupětem klinika), aby kreatury jako Dienstbier (a ideologicky navázaní blogeři) a jemu podobní mohli vykřikovat svá propagandistická hesla.

Naštěstí naše poblicie je natolik neschopná, že zinscenovanost z dostupných videí vyčuhuje na první pohled jako sláma z bot.

7 1
možnosti
Foto

Naopak už byla část těch údajných policistů identifikována a policisté to nejsou

0 2
možnosti
AK

Osobně bych preferoval právětu teorii ze si to udelali sami. Je to naopak pravděpodobné protože to má motiv a navíc je to typicky způsob jak uvažuji levicově zaměření fanatici: delat ze sebe oběť a ukazovat na druhé. Dál mi přijde nepravděpodobné, že by to provedli Konvickovi privrzenci tak dlouho po akci, ti nejspíš davno pili pivo ve vlaku na cestě domu. Naopak frustrivani levicoví aktivisté se zrovna vrátili.

10 2
možnosti
Foto

Jistě poničit si vlastní majetek a přitáhnout na sebe pozornost před jednáním o prodloužení nájmu-to si jistě udělali sami.:-/

Když teda pominu fakt, že v Praze prokazatelně na jiných místech útočili rowdies z Českých budějovic a zřejmě i Slávističtí.

1 2
možnosti

Vcelku asi máte pravdu, jen závěr se Vám moc nepovedl. Společnost je polarizována nejen lidmi vypsanými ve vašem článku, ale domnívám se, že hlavně neschopnými politiky, kývajícími na hloupá nařízení EU. Pokud by EU byla schopna zvládnout tuto krizi (a já si myslím, že možnosti na to má), obyčejní lidé by neměli strach z migrační vlny, a byli by rezistentní vůči extremismu. Navíc buditelé jako je pan Konvička by neměli potřebu nějak zasahovat, Zeman by si ke kritice našel jinou oblast, atd.

EU se potácí od krize ke krizi, schopná pouze vymýšlet restrikce a hloupé příkazy. Proč se někdo diví, že lidé hledají někoho, kdo by jim alespoň slíbil, že to bude někdy fungovat.

4 0
možnosti
Foto

V tom s vámi nesouhlasím.

Lidé jako Kovička nejsou aktivní kvůli krizi, ale kvůli touze po politické karieře. V každé společnosti je část lidí co tíhne k násilí a totalitě. Např. Le Penova strana fungovala dávno před migrační krizí. U nás byl v minulosti Sládek.... TRakoví lidé si vždy problém na kterém se profilovat najdou

Nesouhlasím ani s vašim hodnocení EU.

Jistě, že jsou různé krize, ale ty jsme zažívali i když byly samostatné státy. Celé lidstvo se do určité míry potácí od krize ke krizi-a hlavně na dobu klidu se zapomíná.

Zatím EU zvládla všechny krize slušně, o, že to někdy vypadá, že se tak děje pomalu je možná fakt, ale každopádně žádoucí. Je lepší když změny jdou pomalu než aby se postupovalo ode zdi ke zdi-to mívá daleko horší důsledky.

Ona EU zatím zvládá slušně i současný stav a bylo by to mnohe jednodušší, kdyby se zapojily všechny státy. všechny státy otiž z EU mají výhody, ale některé jako V4 se nechtějí podílet na problémech-chtějí jen brát a nic za to nedávat.

1 5
možnosti
JS

J57a29n 60S16o36u63č68e78k

9. 2. 2016 7:22

Nu, oceňuji, že jste neuvedl, že útok byl veden zápalnými láhvemi, jak se již kdesi objevilo. Jinak ano, násilí plodí opět jen násilí. Toto by se dít nemělo. Možná by ale bylo zajímavé, kdybyste čtenáře informoval o tom, kdo toto bývalé squotterské místo, dnes nazývané honosně Klinika, financuje a čím přesně se zabývá. A zda můžete vyloučit například výskyt drog na této "klinice".

1 2
možnosti
Foto

Pane Součku to je snad úplně jedno kdo je financuje, čím se zabývají a zda tam někdo měl drogy....

Nic z toho ať je jakékoliv nedává nikomu právo přijít a házet po nich kameny či světlice....

1 1
možnosti
VM

Já si pamatuji, že někdy okolo roku 1990, docházelo v Německu k demonstracím proti přílivu Turků. Vláda nekonala, potlačovala demonstrace. Výsledkem bylo několik vypálených ubytoven. Pak teprve politici začali situaci řešit a příliv omezovat.

Nejsem kompetentní posoudit, v čí režii bul útok na Kliniku. A je mi to upřímně jedno. Ale pokud vláda nebude konat a bude nadále ignorovat vůli většiny národa a nadřazovat jí diktaturu Německa a Bruselu, jsem vnitřně přesvědčený, že takových útoků ze zoufalství z bezmoci bude přibývat. A to tak dlouho, než si politici znovu uvědomí, na čích že výplatních páskách jsou.

1 1
možnosti
Foto

Vláda koná dle vašeho-migranti tu nejsou tudíž váš závěr je nesmyslný

0 4
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.