Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

My latiníci říkáme Cui bono.;-)

Dle článků a ohlasu u politiků je to jasné.

3 0
možnosti
PT

P47e76t31r 44T32o19m61e12k

8. 2. 2016 22:46

Tvoje slova Polický: ....."Řádné registraci migrantů brání především fakt, že státy V4 blokují společné řešení." .... Dokaž to nebo jsi odpornej lhář.

7 1
možnosti
PT

P55e82t13r 25T90o59m26e12k

8. 2. 2016 23:25

Tak protože tvoje minus dokazuje, že jsi to četl Polický, jsi pro mne jen odpornej lhář.

2 1
možnosti
Foto

Klasika, kdo pana Polického nepoklepe po rameni, dostane od něj minus. Jak jednoduchý a černobílý je jeho svět...

K tématu. Nevím, kdo byl pachatelem, ale ať už to byl kdokoli, potřebuje pořádně klepnout přes prsty. Je kouzelné prohlášení ultralevicových kašparů, že to byli náckové a dělají ze zapálených záclon málem křišťálovou noc. Jak už zde někdo psal, zaútočili jedni extrémisté na druhé. Nehledejme v tom hlubší význam.

17 1
možnosti
MH

A on to ani žádný útok být nemusel. Ve feťáckém doupěti vám záclony chytnou raz dva a někdo v náladě mohl vymyslet zinscenovat přepadení "neonacisty".

3 1
možnosti
DZ

Pan Polický, opět ve výběru. Co k tomu dodat iDnes-meni, že? Takže opět tu máme hatefree názory, obhajoba obří multikulti imigrace nekompatibilních občanů, které budeme živit dokud nás nepodřežou. A jako pátá kolona tu vedle Diensbiera, Šabatové, Pelikána, neziskovek ční tento "duševní titán". Po mlácení, znásilňování a týrání žen se vždy na chvilku stáhne, ale brzy se objeví zpět v plné polní a opět nás obšťastňuje globálním dobrem. Tím, které nikdy a nikde nefungovalo, ale které není zadarmo, ale my na to máme. Dříve jsem ho bral pouze pro pobavení, ale bohužel nás svými výtvory oblažuje čím dál víc. OPRAVDU BY MĚ ZAJÍMALO, PODLE JAKÉHO KLÍČE TYTO GIGANTY DO VÝBĚRU VYBÍRÁTE, chlapci z iDnesu. DĚKUJI Rv

4 1
možnosti
Foto

Tady se musím trochu ozvat. Pana Polického nemusim, nicméně redakce dává na titulku i články, které lidé ražení pana Polického označují jako xenofobní, například články mé, ačkoli jen popisuji realitu a přidávám svůj názor.

3 0
možnosti
JK

Taky je možné, že to udělali sami migranti nebo jejich zastánci - s úmyslem vyvolat soucitné reakce....Berte to jako nadsázku - viníky zatím neznáme :-)

3 1
možnosti
JK

Ještě jsem si u Vás všiml hezkého motta: Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny. Já jen doufám, že mé děti a jejich děti nebudou ničemu takovému vystaveny....

1 0
možnosti
VC

Vážený pane Polický, už stačí jen zvolat váš oblíbený pozdrav Vítězství zdar !

1 1
možnosti
ZJ

... pane Polický ... obávám se, že vám jednou z toho mínusování UPADNE UKAZOVÁČEK U PRAVÉ RUKY;-D;-DRv.

6 2
možnosti
MT

7 a 1/2 krat ( - ) slovy: sedm a pul minus Rv

1 2
možnosti
JH

J83a92n 71H87a35v92r23d84a

8. 2. 2016 19:52

Bod zlomu? Přání otce myšlenky.

1) Dokud se nevyjasní, kdo je strůjcem myšlenky útoku na kliniku, tak jsou všechna slova, zvláště od Polického, zbytečná.

2) Bod zlomu byla dohoda evropských papalášů na programu Euro Med. Plnění tohoto idioprogramu má dovést do Evropy 56 mil. muslimů. A lídři EU nedělají nic jiného než jeho naplnění.

7 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.