Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P96e97t37r 11Č12e11j76k42a

8. 2. 2016 19:32

Já myslím, že zásadním bodem zlomu je spíš Kolín nad Rýnem, ten hnus, co se vyplavil potom a pak ta vražda ve Švédsku. ;-) Aspoň někteří racionálně uvažující politici si začali uvědomovat, že nejdřív musí ochránit vnější hranici Schengenu a dovnitř smějí pouštět až lidi, kteří nárok na azyl mají..... a také jsou prověření bezpečnostními složkami (a obojí nutně předpokládá jednoznačnou identifikaci - bez té se do Evropy prostě NIKDO nesmí dostat!!!). Pan Polický pořád demagogicky tvrdí, že protistrana si snad myslí, že Evropa se má zakonzervovat, zabetonovat a uzavřít - to si přeci nemyslí ani Konvička! ;-D;-D Ten, pokud vim, horuje za přijímání křesťanských uprchlíků - takže ani u něj nejde mluvit o žádným uzavření Evropy. Evropa si pouze musí uvědomit, že nelze na světě pomoci všem (což je pouze konstatování kruté pravdy), masová migrace nikdy není řešením krize a že jde za všech okolností zásadně o DOČASNOU pomoc ve formě ochrany života, zdraví, psychologickou, lékařskou a jinou péči, případně vzdělávání u dětí - a to výhradně, jen, pouze pro ty, kteří splňují podmínky požadavku nároku na azyl a zároveň nejsou bezpečnostním rizikem! Věřte tomu, že kdyby Evropa takhle již od podzimu jednala, tak žádný bouře v Evropě nebudou... jenže země jednají naprosto protichůdně - vpustí do Evropy statisíce lidí, o nichž nikdo nic neví - a pak se politici diví, že obyvatelé Evropy ve velkém začínají mít zájem o zbrojní pasy a zbraně atd. Jak dneska napsal Robejšek (parafrázuju): společenská smlouva mezi občanem a státem je o monopolu státu na uplatňování násilí, pokud ta je ze strany státu v oblasti povinností (bezpečnost) jednostraně vypovězena, je právem občana se násilím bránit.

11 1
možnosti
Foto

Řádné registraci migrantů brání především fakt, že státy V4 blokují společné řešení.

Nic z toho i kdyby to bylo špatně neospravedlňuje na někoho útočit kameny a světlicemi.

0 22
možnosti
MK

Nenávist u nás nemusí nikdo podněcovat. Nenávist je generována strachem. Strach se nedá zakázat, je iracionální a vychází z pocitu ohrožení. A naše vláda proti tomuto pocitu ohrožení nedělá vůbec nic, naopak ho sama posiluje.

Čím více se bude tento stav prohlubovat, tím více násilných událostí můžeme čekat. Pochopte už konečně, že lásku k muslimům si nikdo vnutit nenechá a čím více o to budete usilovat, tím větší odpor vyvoláte.

20 1
možnosti
Foto

Nenávist není generována strachem. Strach můžeme mít ze spousty věcí, které ale nemusíme nenávidět.

Neznám nikoho kdo hodlá vzbudit všeobecnou lásku k muslimům.

Znám jen lidi, kteří chtějí pomoci lidem v nouzi a nerozlišují potřebné dle víry. Ostatně to je jeden ze základů Evropských křes ́tanských hodnot i LZPaS

2 21
možnosti
VV

To jste se načekal, co?

6 0
možnosti
JD

Na soudy ohledně "bodu zlomu" je čas do vyšetření celé záležitosti včetně identifikace viníků a jejich motivů.

Všichni známe případ Aeroflot v '69.

4 1
možnosti
DK

Polický využije sebemenší příležitost, aby si kopl do těch, kteří mu leží v žaludku.

V mých očích je článek slátaninou úvah, polopravd a lží.

13 4
možnosti
PT

P79e76t30r 17T98o88m71e81k

8. 2. 2016 17:23

Polický nikdy nezklame. Na jedné straně má starost o odpovědné jednání politiků ..... "Pokud se nezmění rétorika politiků a pokud stát razantně nezasáhne, tak se mohou podobné akce opakovat a agresivita pachatelů bude růst." ..... Na druhé straně jsem ho nikdy neslyšel vznést obavy o osud Evropy v důsledku špatného jednání EU politiků. Zřejmě ty hořící záclony považuje za větší problém.

11 3
možnosti
EK

Vše je jasně dáno. Všichni kdo byli na demonstracích proti islámu a přivandrovalcům jsou násilničtí náckové, co házejí kostky a světlice do oken slušným občanům. Řekl to člen vlády ČR, tak je to pravda. Jen je zajímavé, že z jedné strany je zevšeobecňování považováno za trestný čin a ze druhé, té správné, je to správně...

6 1
možnosti
Foto

Kdo řekl, že všichni kdo tam byli jsou "náckové" co házejí kostky a světlice?

Já nic takového nezaznamenal.

Právě takovéto výlevy co předvádíte napomáhají k radikalizaci společnosti.

0 6
možnosti
DK

Extremiste zautocili na extremisty, nic vic bych za tim nehledal...samozrejme to neznamena, ze je to spravne nebo normalni...

8 1
možnosti
Foto

Ti lidé na klinice byli všichni extremisti co na někohu zaútočili? Opravdu jste si tím jist? 8-o

Takže když vás někdo trefí do hlavy někde v kavárně, ktrá možná patří někomu kdo v minulosti měl nebo má kontakty na extremisty bude to v pořádku?

Když někdo napadne Konvičku, Okamuru...na ulici tak je to v pořádku když to jsou extremisti?

Máte divné vidění práva:-/

I kdyby tam byli samí evtremisti tak v době útoku nic nedělali, nikdo neměl právo na ně útočit.

0 3
možnosti
PN

P17e16t73r 51N67ě41m35e37c

8. 2. 2016 17:01

Radku, s tím tady neuspěješ. Dle většiny dostali jen to co si zasloužili :(. Hnus

2 2
možnosti
Foto

Máte pravdu ale píšu to co cítím, že mám napsat.:-)

Je mi jedno jak se k tomu postaví diskutéři.

0 3
možnosti
Foto

Vůbec mě nepřekvapuje, že je tenhle paskvil na titulce. ;-D

38 2
možnosti
VP

Málem mou maličkost kleplo když jsem to viděl ... blog polopravd a lží na titulce a blogy Vítka a spol v soukromých, co dodat

5 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.