Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Technická. Proč útok skupinou 20 maskovaných lidí považujete za fakt, když je to jen výpověď jedné strany?

9 1
možnosti
Foto

Není to jen výpověď jedné strany

V sobotu večer obdržela policie hlášení o útoku na centrum Klinika v Jeseniově ulici. „Zhruba dvacet maskovaných osob vhodilo do objektu několik zápalných lahví a následně z místa uteklo,“ uvedla mluvčí pražské policie Iveta Martínková.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/utok-na-centrum-klinika-0sf-/krimi.aspx?c=A160206_195931_krimi_ane

0 5
možnosti
VP

Další otázka - nedávno tady pár lidí "rozklíčovávalo" zakuklené teroristy a dosazovalo fotky migrantů, mezi jinými i PAN bloger Větvička ... divil jste se, jak je možné "zakuklence" takhle identifikovat a že je to podvod .... nyní sám dáváte odkaz na Antifu, kde postupují stejně a tvrdíte, že je to věrohodné ... můžete mi prosím vysvětlit tu náhlou změnu v arumentaci? Jedno je podvrh a podvod ... druhé je dle vás křišťálově jasné. Děkuji za vysvětlení.

26 1
možnosti
TP

Myslím, že Antifa zná svoje štamgasty.

0 0
možnosti
PV

A nepockate, az policie celou zalezitost radne vysetri? Ja myslel, ze demokrati cti presumpci neviny, dokud se dana vec nevysetri... takze dalsi dukaz toho, jaky je Radek Policky demokrat - selektivni :)

9 1
možnosti
TP

Budu moc rád, když to policie vyšetří. Najít pár blbů v kuklách v centru Prahy by neměl bejt až takovej problém.

4 0
možnosti
VP

Další NEODPOVĚĎ a mínus ..... pane Polický, kde je ta policejní zpráva o které se zmiňujete! A když jste tak cimprlich ..... prosím o odkaz na vámi zmiňovaného "vážněji zraněného"?

9 1
možnosti
MK

No, berte to tak, že někdo je vyřazen za úvahu a někdo za kategorické tvrzení bez odkazu se dostane na titulku. Tomu se říká "rovný" přístup

6 1
možnosti
MK

Dneska ty rolnicky obzvlaste zni :)

26 1
možnosti
Foto

Chudák Melichar s Baltazarem – takovou společnost, jako je Polický, si nezaslouží. ;-)

3 1
možnosti
DN

Vy jste to vůbec nepochopil. Ta skupinka se chtěla dostat do psychiatrické kliniky na léčení a oni je prostě nepustili. A vznikla taková polízanice :D

0 1
možnosti
MK

RvRvRv Článek je o ničem; píšete, že nic nevíte. Vyšetřuje se a je více variant.

Největší demagogie, a proto jste to celé sesmolil, že jste si kopnul do Konvičky a vytvořil pseudospojitost, že když někdo OPRÁVNĚNĚ kritizuje ideologii, která hlásá nenávist a násilí, tak tím iniciuje různé bojůvky, které se pak dopouští násilí. Vůbec Vám nevadí, že BPI se od ultras distancuje.

Je to stejné, jako kdybyste kriticky napadal správce komunikací a někdo přihlouplý by to spojil s útoky na pokojné rybáře. Zdůvodnění? No přece svou kritikou a demonstracemi za správnou věc jste rozjitřil společnost a někdo toho zneužil.8-o;-D8-o

11 1
možnosti
VP

Pane Polický, již přes hodinu čekám na váš odkaz o "TĚŽCE ZRANĚNÉM" o kterém se zmiňujete v blogu. Můj dotaz jste četl, jinak byste ho neobdařil mínusem ... co takhle dát ten odkaz, místo mínusu? Děkuji.

18 1
možnosti
Foto

Chce to přestat lhát a neargumentovat tím co jsem nenapsal.

v blogu je

"Jeden člověk byl vážněji zraněn...", není tam nic o "těžce zraněném"

2 6
možnosti
Foto

Slušný člověk odsoudí násilí, ideolog odsoudí Polického, že odsuzuje násilí a jeho vyvolávání. Antiislamismus je dnes již ideologií, nikoliv racionálním postojem, kterým ještě před třemi, čtyřmi měsíci byl.

4 11
možnosti
SB

Antiislamismus je dnes již ideologií, nikoliv racionálním postojem, kterým ještě před třemi, čtyřmi měsíci byl.

......................

Nějakou prázdnější a povrchnější a ještě více nicneříkající frázi byste už v zásobě neměl?

10 1
možnosti
LC

Pane Polický, na vašem místě bych s tímhle blogem vylezl až tak za týden. Takhle jste stejně chytrý, jako nějaký pan Ziegler, který dvě hodiny po zřícení ruského letadla naprosto přesně věděl, jaká byla příčina. Vy tady zase dramaticky píšete o bodě zlomu. Netvrdím, že ten útok na Kliniku nemohli spáchat náckové, ale zatím to všechno tak nějak navádí spíš k tomu, že to byli "náckové", kteří se střetli s vítači odpoledne. Takže, já bych vyčkal.

6 1
možnosti
Foto

Je jedno kdo útočil, podstatou je , že se zvyšuje agresivita ve společnosti a podílí se na tom i politici.

A ano bod zlomu to bude pokud nezačne policie razantně konat v rámci zákona.

0 8
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.