Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J72i32ř75í 41N45o82s18e87k

8. 2. 2016 15:11

Vy už znáte výsledek policejního vyšetřování, pane Polický? To těžko...

6 1
možnosti
Foto

To, že někteří politici ať už současní nebo rádobybudoucí podněcují nenávist je fakt i bez policejního vyšetřování

0 7
možnosti
Foto

Víte prd, ani to, zda ty "horké" hlavy nebyly naopak velice studené a neměly v kapsách služební průkazy...

13 2
možnosti
ON

To vy taky a píšete rádoby chytré blogy.

3 0
možnosti
JJ

J67a96n 13J68e83n28i40c

8. 2. 2016 15:02

Pane Polický, vřele doporučuji shlédnout provokatéry na Malé Straně (pár z nich policajti v civilu) a porovnat je s útočníky na Kliniku. Nevím kolik máte dioptrii, ale i napůl slepý v tom vidí souvislost...

Souhlasím se zde přítomným příspěvkem, že Vaši předci (pokud byli vlastenci) se musejí v hrobě obracet...

11 1
možnosti
Foto

Tak pokud vím tak o žádnou policejní provokaci nešlo.

ale i kdyby ano o to mění na podstatě, že u nás politici svou rétorikou legitimizují násilí.

0 5
možnosti
VC

Vyjmenoval jste mnoho možných alternativ, ale na jednu, asi nejpravděpodobnější, jste zapomněl. Nato, že se mohlo jednat o policejní provokaci, jako na Malé Straně

7 1
možnosti
Foto

Tak o tom, že je to policejní provokace mluví jen ti z jejichž tábora jsou podezřelí.

Jak policie tak poškození to jako provokaci nevidí. ostatně už nad byli identifikováni někteří pachatelé.

0 4
možnosti
MK

Bod zlomu?

Ne, teprve začátek ;-)

1 0
možnosti
Foto

Karma. A hodní Češi nezapomenou říct, že ten útok na Kliniku je pouhou reakcí na příííííšernou islamizací, který se k nám valí z arabských zemí jako je Pákistán, Írán a celý Kavkaz. ;-D

3 17
možnosti
AJ

do Evropy se vali, nejde prece jen o Cesko. To si nevidis dale jak na spicku nosanku, devcatko ? \

7 1
možnosti
MP

Aby byla zachována konzistence - pokud v případě incidentů s migranty bylo zdůrazňováno, že jde o excesy jednotlivců a v žádném případě se to nesmí házet na migranty jako na celek, tak by se to tak mělo posuzovat i zde jen jako individuální akce jednotlivců a rozhodně nepaušalizovat odpor k migraci jako celek.

A mimochodem, všimněte si, že ten poslední odstavec textu pana Polického by se dal úplně přesně aplikovat i na útoky migrantů v Kolíně:

"Sobotní útok se, ale bodem zlomu snadno může stát. Pokud se nezmění rétorika politiků a pokud stát razantně nezasáhne, tak se mohou podobné akce opakovat a agresivita pachatelů bude růst. Zásah musí být nejen proti těm kdo to konkrétně spáchali, ale proti všem kdo u nás podněcují nenávist. Očividně se jim to totiž daří."

7 1
možnosti
Foto

Nikd jsem nepsal, že to byl útok někoho jako celek, naopak psal jsem o pár bezmozcích

"Nejpravděpodobnější se jeví útok pár bezmozků, kteří se vzhledli ve štvavé kampani proti migrantům a islámu."

1 3
možnosti
Foto

Pane Polický, Vy jste svým způsobem také taková "bojůvka" o síle jednoho muže bojující počítačovou klávesnicí. Rv

Jen jsem zatím dost dobře nepochopil proti čemu a za co vlastně bojujete.?:-/ Pokud nechcete sám šířit nenávist a nesnášenlivost, měl byste možná začít sám u sebe.

Mám-li Vás totiž parafrázovat, tak "Část méně inteligentních lidí totiž může po přečtení Vašich blogů začít považovat Vaše domněnky, vyfabulované údajné spojitosti, spekulace a lži za pravdu a Vámi jmenované osoby, které napadáte, za "zločince šířící neonacismus a fašismus k prosazování jejich politických cílů"!

Jsem přesvědčený, že pánům Konvičkovi či Okamurovi se násilí či terorismus ve skutečnosti hnusí úplně stejně jako Vám a že s jeho jakýmikoli projevy sami zásadně nesouhlasí. Tak tady, prosím, nepodsouvejte, že oni něco takového nějak podněcují. O ničem takovém nevím a ni Vy jste neuvedl žádné relevantní fakta o něčem takovém - jen hloupé dohady. Nakonec, pokud byste měl pravdu, tak by zřejmě vůči nim měly začít konat orgány činné v trestním řízení. Nebo ne?

A pokud jde o způsob prezentace názorů a politiky směřující proti nežádoucí islamizaci naší země, zajímalo by mě, jak byste si tuto věc představoval, že by se měla dít. Já se domnívám, že tyto věci u nás stále probíhají ještě velmi pokojně a kultivovaně. Zatím totiž u nás naštěstí muslimských džihádistů a propagátorů tohoto islamistického svinstva moc není, takže není ani absolutně žádný důvod k nějaké nepřijatelné radikalizaci proti něčemu takovému.

Nicméně v každém případě platí, že proti hnojným vidlím (tj. islámské nenávistné a netolerantní ideologii) nelze dost dobře bojovat pouze kordem (tedy uhlazenými řečmi na čajových dýcháncích).

27 4
možnosti
Foto

Vůči Konvičkovi pokud vím už konají.

Je podivem, že dosud nekonají vůči dalším.

Konvička násilí proti skupině obyvatel propaguje tudíž se mu zřejmě nehnusí.

0 12
možnosti
JA

Nerad vám beru iluze, ale opravdu ten organizátor nacibojůvky není policajt? https://www.youtube.com/watch?v=SBK70_4nSAc

2 2
možnosti
Foto

jakou to má souvislost s útokem na kliniku?

1 5
možnosti
JR

J12a47n 68R87á88ž

8. 2. 2016 14:09

Čekal jsem, kdy se pan všeználek ozve. Nepřekvapil.

Jen potvrdil, co si o dvou zde se vyskytujících exotech myslím.

Polický je jen neškodný žvanil, který zde slovně exhibuje a má zřejmě zvrácenou radost, jak s ním velká většina diskutujících nesouhlasí. Že by nějaká duševní úchylka? Netroufám si hodnotit.

To Cemper je z jiného těsta. Podle toho, co provedl v sobotu v Praze ( pro nezacvěcené: pan Cemper nahlásil svoje demonstrace na všech místech, kde zákonitě musí dojít k omezení pohybu a zamezení přístupu na protiislámské demonstrace.) se jedná o vysoce inteligentního a velmi nebezpečného provokatéra, který zřejmě chce záměrně vyvolat střety mezi "vítači" a odpůrci Islamistů a dát tak záminku pro zásah silových složek státu.

Předpokládám, že po této sobotě je p. Cemper v hledáčku BIS, neb je, na rozdíl od žvanilů typu pana P. společenský vysoce nebezpečný člověk.

21 2
možnosti
LN

..souhlasím...Cemper je nebezpečné individuum....a evidentně má i dost dlouhé prsty....např. včera byly z blogu staženy...minimálně dva blogy ...které se do něho navážely....takže i redakce (Banga) mu jde nějak na ruku....

9 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.