Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRvRv Každá příležitost dobrá, viďte, pane Polický. Vás až tak moc nefascinuje nějaký vylepený plakátek, ale proč nevyužít příležitosti a znovu přemlít to , co už bylo tisíckrát přemleto; a hlavně si zase kopnout do Konvičky. Už jste vážně trapný.

O islámu, o nebezpečí, které přináší do Evropy, nic nevíte, jen papouškujete názory svých miláčků z topky. Je to stejné, jako byste psal Konvičkovi oponenturu k práci o motýlech; taky o nich víte jenom to, že lítají.

3 1
možnosti
KM

K50a33r33e51l 58M23a24s89e34k

23. 5. 2016 13:22

Máte to marný, i kdybyste sem hodil tisíc palečků. Konvička už měl svou hodinu "slávy" a za rok bude zase běhat po loukách a volat "Namelu tě broučku v masokostní moučku". ;-D

2 0
možnosti
BH

... autor má velmi zkreslené představy o odvaze - Konvička se podle něj ustrašeně krčí před "vzdáleným, diskutabilním nebezpečím", odvážný člověk se přece teroristů nebojí a umí se jim postavit... jak jsme viděli třeba v tom pařížském klubu...

... odvahu můžete osvědčit proti otevřenému protivníkovi, který uznává stejná pravidla, ale těžko vám bude něco platná proti zbabělým křivákům typu Míly Hájka, kteří na vás poštvou "džihádisty Johny", aby vám domluvili, a stejně tak nefunguje proti samotným "Johnům", protože ti diskutují podle svých pravidel (kalašnikov proti bezbranným, nůž proti svázaným)... tady je na místě velká opatrnost a včasná prevence...

1 1
možnosti
BH

... mimochodem, všimli jste si, jak se nám rozmáhá promuslimské práskačství v Británii - napřed Jan Čulík udá za prezentování nesprávný názorů doktora Rozgova, teď Míla Hájek udá muslimům Konvičku...

... obávám se, že ani Bůh už Anglii nepomůže...

2 1
možnosti
MR

No to je zase veledílo :-/,nevím co je horší,jestli blog,nebo spisek p. Hájka.......

7 2
možnosti
MR

A ještě pánové neunesou kritiku;-D

1 3
možnosti
JZ

K 1/ - nesouhlasím, porovnáváte neporovnatelné. Je rozdíl mezi tím být vystaven zákeřnému a nečekanému (např. teroristickému) útoku a mezi bojem "tváří v tvář" ve válce. Tím netvrdím, že Konvička by neutekl i z té války, nicméně to z této aféry odvodit nelze.

K 2/ - možná i částečně pravdu máte, nicméně zmiňované Konvičkovy výroky jsou pouze vyjádřením jeho názorů. Oproti tomu příspěvek na fotce je výzvou, nabádáním k nějaké konkrétní akci.

2 1
možnosti
MH

M62í55l11a 41H30á42j13e86k

20. 5. 2016 20:22

ke konkrétní akci osobní promluvy? Výzva ke změně jeho smýšlení? Rozmluvit mu ty koncentráky? Ano, to byla výzva.

1 4
možnosti
MH

M64í14l49a 54H28á32j50e51k

20. 5. 2016 19:43

Tato akce měla vzbudit určitý rozruch, diskusi, upozornit na tu nenávist a ukázat, že vaše nenávistné prohnilé názory se mohou dostat všude. Můj příspěvek už je sdílenej až na arabském poloostrově a to by nikoho ani ve snu nenapadlo, že ano! Ale koncentráky přece nikomu nevadí, však jsme si před 70 lety zvykli a Terezín klidně obnovíme. Že jsem se něčeho zalekl a teď píšu že jsem nic nevyvěsil? Kdybych něco vyvěsil, jsem teď ve vazbě a vysvětluju metropolitní policii. Jedná se o mystifikaci. O nic jiného. Nenávistná média to rozšířila bez jakýchkoli důkazů a udělala sobě dobrou reklamu. Teď jim může Konvička poděkovat.

3 3
možnosti
JK

A teď upřímně: Máte nahnáno?

1 1
možnosti
JR

J15a14n 57R74á79ž

20. 5. 2016 17:20

Konvička něco spustil. Za což mu dík. Ale dopadne jako "starý" lePen u FN ve Francii a Konrád Adam a Bernd Lucke, zakladatelé AfD a bude "ustoupen" do pozadí.

Jakmile se někdo "přijatelnější" pro širokou veřejnost, jako je u FN Marine lePen, nynější vůdci AfD Frauke Petry, Beatrix von von Storch, či Jörge Meuthen nebo jako šéf rakouských Svobodných Heinze Christian Strache, v ČR euroskeptické a proti imigrantské hnutí představí racionálněji, čili "stravitelněji" pro širší okruh veřejnosti , dosáhne stejného rozmachu u nás, jako zmíněné strany a hnutí dosáhly rychle ve svých zemích.

Kdo by se před pár lety vsadil, že předseda FPÖ bude letos favoritem prezidentských voleb v zemi, kde si posty roky rozdělovali vždy lidovci se socialisty.

3 1
možnosti
Foto

Vámi jmenované strany jsou postaveny na zcela jiných základech než Konvičkovo hnutí. S vyjímkou AFD se profilují dlouhodobě a AFD zase původně zaůložili politici a obklopili se politiky.

Navíc vámi jmenované strany mají podstatnou část svého programu věnovanou ekonomice a neříkají, že půjdou s každým kdo je proti mihgraci......

Konvičkovo hnutí je odsouzeno k zániku bez pokračování-jakékoliv paktování s ním je po té komedii s Úsvitem jednosměrnou jízdekou do zapomění.

Mnohem nebezpečnější je Okamura

0 3
možnosti
PZ

P28a59v59e27l 34Z86e73m82a35n

20. 5. 2016 16:38

autore, předpokládám, že vám tedy vůbec nebude vadit, když vaši fotku s plnou adresou bydliště + pracoviště, a podobným (popř. stejným) textem budou lidé vyvěšovat na (zejména) salafistické mešity při návštěvách sousedního Německa, Rakouska..., protože tímto blogem jste k tomu dal jednoznačný souhlas - ok ?

4 3
možnosti
Foto

Klidně si věšte co kde chcete pokud k mé fotce použijete to co já tvrdím nemám s tím žádný problém-já se za svá tvrzení stydět nemusím.

Ale doporučuji přečíst článek- o tom jestli to tam věšet nebo ne vůbec není, (osobně si myslím, že šlo o nepovedenou recesi).

0 2
možnosti
MK

Tato "objednávka" nám říká, že Polický o tom napsal blog a přitom mu cinkaly rolničky na čepičce. :)

4 3
možnosti
Foto

Spíše pod čepičkou...;-D

3 3
možnosti
Foto

I89v37a73n 83M67a96r65e32k

20. 5. 2016 15:49

Nebrat ! ! ! RvRvRv

0 2
možnosti
Foto

Taky Konvičku neberu;-)

0 2
možnosti
Foto

Nikdy by mě nenapadlo napsat veřejnosti takovou informaci, ale budiž. Nelze však zásadně souhlasit, že se jedná o objednávku s cílem vraždit. Konvičku nikdo nenapadl, a o výzvě k jeho doslovné eliminaci nejsou žádné důkazy. A pokud by jej kdokoliv i fyzicky napadl bylo by nutné dokázat, že se jednalo o pokus vraždy. Tudíž už jen nadpis autora je lživý.

1 0
možnosti
Foto

Autor nechť nebere mou reakci doslovně, neboť jsem zcela chybně nepřečetl důležitost jakými jsou uvozovky. Za to se omlouvám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.