Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

AB vi, ze Cesko bylo jedinym uzemim, kde se mohl angazovat v politice. Slovensko je pro nej zavrene a v jinych statech nema sanci. Skoncil.

11 4
možnosti

No, ještě štěstí, že Babiš nemá bezpečnostní prověrku....;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Karma. Víte mně spíše napadá, jestli to náhodou nejsou jeho vlastní nahrávky (činnost bezpečnostní divize Agrofertu je snad každému známá), které mu někdo čajznul...ochranka např.....

5 2
možnosti
PV

P86a29v77e59l 81V89é41b13r

9. 5. 2017 8:47

Zcela výjimečně s vámi v úplnosti souhlasím a dodal bych, že zloděj se stává zlodějem ne s výrokem soudu, ale s okamžikem krádeže.

Nahrávky byly pořízeny nelegálně, podloudně a vůbec fuj způsobem, ale to neznamená, že by nemohly popisovat faktickou realitu.

6 3
možnosti
MD

Cele to zapada do zavedene a nejen ceske praxe. Nezavisly clovek vsak muze s radosti prohlasit ze dobre tak, ze 'po sobe jdou' takto verejne. I kdyz to neni bohuzel zvednuta opona, ale jen po strane prouklouzl jeden z kulisaku a do setmeleho hlediste pronikl jeden paprsek svetla zpoza ni.

4 0
možnosti
Foto

Že "po sobě jdou" je v pořádku.

Aby to mělo smysl musí následovat to, že ti co selžou jsou odejdeni.

3 1
možnosti
JF

Hezký stranický přístup. Kolik za to platí?

I kdyby to podělal ještě desetkrát tolik, na to co podělali Kalousek se Sobotkou, Ten jejich společný finančně ministerský zásek 1 bilion czk je těžko opakovatelný.:-P

10 9
možnosti
TB

Tak v těch nahrávkách toho moc není, Babiš je v nich opravdu ten pasivní a nesnaží se na nich toho novináře úkolovat. Takže taková bouře ve sklenici vody. Mnohem víc skandální je to, kdo to nelegálně nahrával, respektive, kdo si toho dotyčného najal...Nelegálně nahrávat místopředsedu vlády, to je docela silné kafe i na naši zem....

8 6
možnosti
JF

No, hlavně Chovance vůbec nezajímá, jak se novinář ke spisům dostal.

(Vlastně nemusí, vždyť to je jeho volavkový koník)

5 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.