Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Bez ohledu na to, jaci muslimove skutecne jsou, je Islam zrudnou ideologii. Aby byl muslim dobrym clovekem, musi se oprostit od velke casti islamskeho uceni. Islam je v prve rade totalita. A ta je vynucovana ruznymi zpusoby. Ne kazdy komunista byl vrah, dokonce zcela nepatrna cast komunistu byli vrazi. Presto zde komunismus nikdo soudny nechce. "Prorok" Mohamed by mel byt pro kazdeho muslima tim nejcistsim vzorem. A to byl poradne zkazeny clovek, ktery nechal popravit obrovska kvanta lidi (nekdy i stovky za den). Cilem Islamu je, aby se vsichni klaneli Allahovi, pripadne ti, kteri to odmitaji, maji platit dan - dzizju: 9:29 - "Bojujte proti těm, kdož nevěří v Boha a v den poslední a nezakazují to, co zakázal Bůh a Jeho posel, a kteří neuctívají náboženství pravdy, z těch, kterým se dostalo Písma dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou, jsouce poníženi.". Zapadni spolecnost vsak to, jakym zlem Islam je, pokrytecky vytrvale prehlizi. Kez by stejne nemilosrdna byla i vuci Islamu...I kdyby nic jineho, bylo by to aspon spravedlive...

8 1
možnosti
DK

chybi mi tam "kez by stejne nemilosrdna, jako k nacismu, byla i k Islamu"

2 0
možnosti
TP

T31o36m17á60š 60P24í41c82l

28. 8. 2017 12:08

To je dobře. Španělé to teď muslimům nandali a ti už se u nich ničeho neodváží ;-D;-D;-D

5 1
možnosti
Foto

P28a36v22e21l 14V85á55v71r90a

28. 8. 2017 12:02

Vážený pane Polický, děkuji za Váš článek.

I když se neumím úplně stotožnit s mírou pacifismu ve vašem článku, hluboce oceňuji jak nesete kůži na trh a diskutujete s lidmi, kteří měli názor na Váš článek dříve než jste jej napsal.

Myslím, že nejsem jediný kdo pochopil co jste se snažil říci :-), i když to tak z diskuse nevypadá.

2 6
možnosti
Foto

Děkuji:-)

Z mého pohledu, ale nejde ani tak o pacifismus jako spíš o správné určení nepřítele a agresora. Tím nejsou muslimové, ale teroristi.

0 4
možnosti
MR

Bude pan Polický členem takového průvodu vedle muslima(muslimky) až mu někdo při atentátu zabije dceru či syna. Taky bude dál hlásat nebojím se. Nepřeji mu tuto životní zkušenost, ale jeho reakce by mě moc zajímala. Vždycky by si podle mě měl člověk jdoucí na takovou akci říci šel bych tam kdyby se mě to osobně týkalo.

5 2
možnosti
Foto

nezkoumám jaké má kdo vyznání a nemíním s tím někdy začínat-je to každého soukromá věc.

0 3
možnosti
PS

Autorem Ferdy mravence je Ondřej Sekora

1 1
možnosti
PS

I toto tvrzení rozporujete ????

1 1
možnosti
AK

1. Neexistenci větší muslimské komunity v ČR považuji za značnou komparativní výhodu, kterou bychom měli rozhodně bránit.

2. Západní země se musí zastávat umírněných muslimů, prostě proto, že jim už nic jiného nezbývá. Těžko si můžete znepřátelit pár milionů vlastních obyvatel. My v té situaci nejsme a klidně se proto můžeme rozhodnout, že tyto imigranty zde nechceme (stejně jako třeba sice nemuslimské, ale rovněž problematické imigranty z Afriky, kteří zpravidla nemají žádnou kvalifikaci a nelze tedy očekávat, že budou schopni na zdejším pracovním trhu obstát). A nikdo nám do toho nemá co mluvit, ani Brusel, ani krasoduchové z pražské kavárny, jejichž názor je naprosto tragicky menšinový (ale o to hlasitější v médiích).

9 1
možnosti
Foto

Západní země jsou ekonomicky tam kde jsou mimo jiné díky své vstřícnosti a otevřenosti a využíváním práce migrantů

0 11
možnosti
MP

Jen k tomu samotnému slavnému pochodu bych poznamenal, že je velmi paradoxní manifestovat "nebojíme se", "nezalekneme se" atd., a přitom mít velmi početný policejní doprovod a ochranu, zároveň bylo vydáno řada nařízení typu "nenoste batohy a velké tašky", takhle si tedy "nebání se" nepředstavuji. Ono se to velmi snadno křičí, že se nebojím, když jsem obklopen armádou ozbrojených policistů. V podstatě je to celé jen neuvěřitelná fraška...

6 1
možnosti
MP

Koukám, že pan Polický dal automaticky mínus. Mohl byste prosím rozvinout, proč si myslíte, že vykřikování "nebojíme se" uprostřed policejního kordonu a za rozsáhlých policejních manévrů má nějakou vypovídací schopnost a není to jen fraška?

2 1
možnosti
ZK

Pane Polický, kdybych tak mohl napsat co si o Vás myslím.

3 1
možnosti
JK

"...chápání morálky v opravdu západních zemích v porovnání s ČR..."

vs.

"(Španělé)... opravdu nehází muslimy do jednoho pytle..."

Ještěže máme lidi, jako je pan Polický, kteří to házení Čechů do jednoho pytle za nás obstarají. LOL

4 1
možnosti
JK

Pane Polický. Mínus dáváte zbytečně. Při své kritice paušalizace sám hloupě paušalizujete, což je prostý fakt.

2 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.