Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebojte, pane Polický, já ani nikdo z rodiny, o kom vím (a to je pět lidí), ANO volit nebude. Když se zeptáte, nikdo se k tomu nepřizná. A přesto vyhraje...

0 0
možnosti
TK

Ano, to je to jediné, čeho se ostatním stranám a lidem jako pan Polický podařilo hysterickou antibabišovskou kampaní dosáhnout, lidé se bojí k jeho podpoře přiznat. Ale volit ho budou. A možná i ti, co dříve nechtěli, když je z něj dnes pronásledovaný Jánošík. :-P

4 2
možnosti
KB

Vy mi paní Hrušková také......

1 0
možnosti

J66a28n 86Š88e35s76t20á75k

18. 10. 2017 11:03

Nebyl náhodou Dr. Rath už před Babišem? že s ním taky argumentujete...

2 1
možnosti
KS

Byl, ale národ ho odsoudil dřív, než byl vůbec obviněn. Stejně tak u národa skončil téměř ihned Gross a Nečas. A Topolánek si dovolenou v Toskánsku taky moc nepomohl. U Babiše ale část národa čeká, až bude definitivně ve vězení. Pak si část řekne, že na tom asi něco bude, a část si řekne, že je to na něj stejně ušitá bouda.

4 1
možnosti
TK

" Když miluješ, není co řešit." ;-D

Čím víc podobných článků čtu, tím větší mám chuť mu to hodit. ;-)

12 2
možnosti
Foto

Proč volím hnutí ANO. ODS, ČSSD a TOP vnímám jako nástroje zákulisních hráčů, kteří mají lídry těchto stran v hrsti. Přesně podle indického rčení "kdo jezdí na tygru, nemůže slézt". KSČM je odtržená od reality, KDU je potvora, která se roztáhne každému s naditou šrajtoflí. Hnutí ANO je stranou podnikatele, který nemá zapotřebí nechat se uplácet mizernými miliony od podobných podnikatelů. Do politiky vstoupil, aby nemusel gaunerům z právě vládnoucích stran vyplácet 12% úplatků za dotace či zakázky. Na miliardě teď ušetří 120 milionů a to, podnikatelsky vzato, už za to stojí. Za čtyři roky dokázal, že se stát dá řídit jako firma a z "prodělečného" Česka s.r.o. udělal výdělečnou firmu, i když mu ČSSD házela celou dobu klacky pod nohy. A mohl bych pokračovat výpočtem dalšího, ale to by už nebyla diskuze, ale konkurenční blog.

9 6
možnosti
KS

Konečně nějaký volič ANO, který dokáže svůj názor formulovat a dá se mu tak konkrétně oponovat. A protiargumenty jsou zcela známé: navýšil se počet úředníků o třicet tisíc, to by se ve firmě nikdy nestalo. V roce 2013 byl Babišův majetek ve výši 44 miliard korun. Po čtyřech letech, kdy svoje firmy "nevlastní", je jeho majetek 88 miliard korun, tak nevím, jak moc nemá zapotřebí mizerné miliony. Babiš není vůl, aby si nechal někde nasypávat podezřelé miliardy, toho by si každý všimnul. Ale milion na dotaci tuhle, milion támhle, zakázka bez výběrového řízení atd. A že jsme výdělečný stát? To jen proto, že se rychle spěchalo s vyčerpáním evropských dotací. Ty se plánují na čtyři roky, Nečas na to měl rok, tak ten toho moc nevyčerpal. Současná vláda pak chvíli spala a když to vypadalo, že ty peníze propadnou, začalo se čerpat na kde co. Letos už budou dotace mnohem nižší a až do EU vstoupí další chudší země jako Srbsko, Makedonie a Albánie, budeme patřit mezi bohatší polovinu EU a staneme se z příjemce dotací jejich plátcem. Nevím, z čeho to pak bude Babiš platit.

3 2
možnosti
Foto

Tomuhle se říká myslím polibek smrti, ovšem obrácený naruby - když vy nějakou stranu haníte, má to tady na blogu, po zkušenostech s vaším myšlením, jen jeden dopad - voličů ANO přibude...;-D

19 5
možnosti
TB

Co je Vám po tom? Jakožto volič Kalouska a jeho party nemáte nejmenší morální právo se pohoršovat nad volbou jiných Rv I trestně stíhaný Babiš s tunou másla na hlavě je pořád menší zlo než Vaše oblíbená partaj ;-)

14 7
možnosti
KS

Kde není trestně stíhaný nikdo.

1 0
možnosti
SB

Pane Polický, když už se tady oháníte argumenty právního rázu, tak já k nim přidám ještě jeden:

Babiš zatím nebyl odsouzen, a tak po právní stránce je stejně čistý jako Kalousek.

Nedělám si iluze ani o jednom, ani o druhém a také žádného z těchto dvou soudruhů volit nebudu, ale s tím oháněním se právní stránkou věci jste přišel vy, a tak vám připomínám, že k právním hlediskům patří také nutnost nazírat na člověka jako na nevinného, dokud není odsouzen a dokud rozsudek nenabude právní moci.

12 1
možnosti
KS

Pan Polický se neoháněl právní stránkou věci, ale tím, že u Nečase, Ratha a Grosse stačilo podezření, aby byli odepsaní. U Babiše nestačí ani obvinění.

2 0
možnosti
Foto

Pokud mne právě tento bloger nabádá, abych nevolil ANO, tak mne doslova vybízí, abych tohle hnutí volil.

10 3
možnosti
OJ

Třeba je to rafinovaný způsob, jak přihrát ANU voliče... ;)

5 1
možnosti
SB

Dospěl jsem k závěru, že problémem nejsou názory, nýbrž priority.

Všichni se shodneme na tom, že by bylo dobré kdyby každý člověk byl jakž takž zabezpečen. A také se všichni shodneme na tom, že by bylo dobré, kdyby lidé byli motivováni k práci.

Není sebemenší problém shodnout se na jednom i na druhém. Problém nastává teprve ve chvíli, kdy si musíme vybrat jedno, nebo druhé, protože ty dvě věci se navzájem vylučují.

A tak je to se vším.

Jsem přesvědčen, že když budeme mluvit o jednotlivostech, shodneme se téměř všichni na téměř všech bodech diskuse. Problém nastává až v okamžiku, kdy musíme stanovit priority mezi věcmi, které bychom chtěli sice pokud možno obě, ale ony jsou ve vzájemném rozporu.

3 2
možnosti
Foto

V pořádku, které priority naplní lépe trestně stíhaný babiš než jiné strany?

1 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.