Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I60v42a68n 22M40a82r38e37k

19. 10. 2017 15:52

No už jsme tu měli "zasvěcené" rady, proč nevolit ANO, SPD, Komáry. Nyní se nám konečně dostalo i doporučení proč nevolit Piráty.

Ale nikdo z těchto "rádců" se neobtěžoval, aby nám jen naznačil, jakou partaj bude volit on. Možná to jen tím , že se nechce ztrapnit či zesměšnit ? ! Takže p.Polický i Vy máte nyní příležitost poskytnout nám nevědomým dobrou radu . R^ [>-]

1 1
možnosti
PT

P51e98t10r 89T45o10m96e19k

19. 10. 2017 16:05

Radu nemám, ale volit ty, kteří se k těm zlodějnám hlásí už dopředu svým jménem?

0 0
možnosti
Foto

J83i93ř67í 15K24i12n70d88l

19. 10. 2017 15:31

TOP09, je pro mě stranou nevolitelnou právě z důvodu, že chce Euro. Reflex napsal Euro mělo být vrcholem sjednocení. Mělo přinést ekonomickou prosperitu ochránit před hospodářskými propady stal se pravý opak. Nic nerozdělilo státy Evropskí unie jako právě Euro.Zavedení eura by mj. znamenalo vzdání se suverenity v mnoha klíčových oblastech, které se dotýkají našeho každodenního života. Např. nastavení úrokových sazeb by nemohlo být ponecháno trhu ani České národní bance, rozhodovalo by se o tom v sídle ECB ve Frankfurtu. Podobně by to bylo s inflací či měnovým kurzem. Evropské centrální bance bychom museli odevzdat do správy všechny naše devizové rezervy (asi 20 miliard dolarů) a ta by přerozdělovala i jejich každoroční výnos (téměř miliardu dolarů), který byl dosud vždy příjmem České národní banky. Zatím ve všech státech, které euro zavedly, byl verdikt veřejnosti poměrně jednoznačný: euro přineslo drahotu.Měnová politika napasovaná podle jednoho mustru na celou Evropu není ekonomicky dobré řešení, protože Evropa je zkrátka různá. Proč máme rušit něco, co funguje a vstoupit do systému, který se potácí v krizi.

14 1
možnosti
Foto

Státy eurozony rozhodně nejsou rozděleny. Euro je z hlediska ekonomického i praktického dle mého názoru přínosem.

Euro není v krizi, je to jedna z nejsilnějších světových měn.

1 3
možnosti
JM

Volit TOP09? Ne, to opravdu ne. Co se týče Pirátů – foto Bartoše s vlajkou Antify či na demonstraci Uprchlíci vítejte mi stačí k jejich nevolitelnosti i bez sepisování elaborátů.

14 1
možnosti
Foto

Volte si koho chcete. K článku pod kteým diskutujete něco máte?

0 0
možnosti
AL

V jakémsi jejich plátku šéf Pirátů vysvětloval, proč se jmenují piráti. Musím říct, že z půlstránkového článku jsem se to nedověděl.

4 0
možnosti
Foto

To je celkem přesné. jednoduché věci okecávají i na několik stránek tak aby to pak mohli vyložit jak potřebují

0 0
možnosti
Foto

Piráty čeká osud Véčkařů, pokud se dostanou do vlády. No a v opozici nic nezmůžou.

Je to další slepá kolej.

5 0
možnosti
PP

Dostal jste za úkol nakopnout Piráty den před volbami?

Tak to máte za jedna.

Na vlastní uši jsem slyšel Bartoše, že NATO jednoznačně ano.

Co potom na těch vašich výlevech je pravda?

1 4
možnosti
Foto

Přečtěte jsi co jsem napsal a přímo v textu je odkaz na Pirátské stanovisko k NATO na jejich stránkách

Vztah k NATU si museli ujasňovat ještě letos nějakých 8let po jejich vzniku, ale ani tam nejsou schopni říci jasně a jednoduše jsme pro NATO .

Zdroj: https://radekpolicky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=629364

Kde se mimo jiné píše

"Ivan Bartoš, předseda Pirátů, k přijetí stanoviska říká: “Jsem rád, že jsme si ve straně vyjasnili stanovisko k mezinárodní obranné spolupráci. Piráti respektují spojenecké závazky, z NATO tedy vystupovat nechceme, ale současně nechceme, aby se NATO pasovalo do role automatického vykladače světové spravedlností, jehož kroky se nesmí podrobovat věcné kritice. Obavu potom máme z politického vývoje v některých členských zemích, příklad za všechny je Turecko, které se v posledních letech výrazně odklání od demokracie. V dlouhodobém horizontu potom usilujeme o obrannou spolupráci v rámci Evropy.”"https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/nato-a-evropska-obrana.html

Já tam jasné a jednoduché ano nevidím.

3 0
možnosti
Foto

Pirát (z fr. pirate, řec. peiratés, lupič, pirát)

Nejen proto karma:-)

Jinak já se bavím, když pročítám diskuse a lidé tam hořekují, že nemají koho volit. Přitom o místo v Poslanecké sněmovně v letošních volbách usiluje 7 524 kandidátů, což je rekordní počet. Ale lidi nevědí. Vždy si při tom vzpomenu na ty, co prosazují referendum. Kdo bude rozhodovat systémem Ano - Ne, když si neumí vybrat ze třiceti stran a sedmi tisíc kandidátů?8-o

5 1
možnosti

On počet je zárukou kvality, že? Bohužel vzhledem k nedemokratické 5% hranici máme kandidátů jen zlomeček a jistě se najdou otázky, na které všichni bez výjimky odpoví ano nebo ne.

3 1
možnosti
DB

souhlas s celkovým hodnocením......i když my dva se budeme vždy lišit v jednotlivostech...........auro ano protože EU ano a NATO ne protože evropská armáda je lepší varianta.........i když to bude trvat než se k ní dopracujeme........

Pirátům chybí filozofie ekonomie a filozofie státnosti a znalosti evoluce......bohužel.......a pak ještě maličkost..pro některého nepodstatná...ale pokud někdo chce do českého parlamentu tak by měl i nějak rozumně vypadat........proto také tetovaný kandidát na prezidenta byl snad jen výsměch všem..............

1 3
možnosti
Foto

To jak Bartoš a spol vypadá je promně irelevantní, podstatné je jak kdo koná.

S potetovaným prezidentem bysme měli zřejmně méně ostudy než s tím co tam máme dnes.

6 1
možnosti
TB

Myslíte, že má nějakou cenu, když Vy jako volič jedné strany, tu rozebíráte programy jiných stran a píšete, že je nebudete volit? To je snad logické, že ty strany (Piráti, ANO,...) nebudete volit, když již máte vybráno. Bodejť byste je pak měl chválit :-)Mnohem poctivější by bylo, kdybyste napsal blog o té Vaší partaji a proč ji volit, než když haníte strany ostatní. ;-)

3 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu jaká se rozproudila diskuze to nepochybně cenu má. Mimochodem je nepochybně dost voličů, kteří se rozhodují mezi TOP09 a Piráty, kteří program stran znají a i pro ně jsem si dovolil nabídnout svůj pohled. program není totiž jediné co je pro volbu podstatné.

Každopádně když jsou mé blogy zbytečné proč zde diskutujete a čtete je?

2 1
možnosti
MP

Tak minimálně je zajímavé zamyslet se nad tím, jak by vlastně měla být organizována ideální politická strana. Pokud je tam jeden dominantní vůdce, který si dělá všechno co chce a ostatní tam jsou víceméně do počtu, tak je to špatně, pokud zase je vůdce ne tak podstatný a o všem rozhoduje anonymní kolektiv členské základny, tak je to také špatně, takže - jak by to mělo správně fungovat...?

0 0
možnosti
Foto

No on je přeci rozdíl mezi tím jestli je někde ve straně majitel či ten dominantní leader (ANO, SPD), který rozhoduje nebo je zvoleno předsednictvo (ČSSD, TOP09,ODS,Zelení,...) které rozhoduje o povolebním uspořádání pak rozhoduje předsednictvo +dalšéí zvolení poslanci-v souladu s ústavou.. U Pirátů je to tak, že sice mají předsednictvo, ale jeho postup musí schvalovat členská základna a v povolební postupu by měli poslanci dát na celostranické fórum-to je proti ústavě dle ktré mandát jde za poslancem ne za stranou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.