Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J51o32s10e53f 89H62e23j31n97a

19. 10. 2017 14:00

PřemýšlíteR^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Kdyby nebylo Svobodných, určitě bych volit nešel. Protože ostatní strany to je jen smečka fabiánských socialistů ovšem někteří s pravicovou rétorikou.

Mezi nejčastější fabiánské taktiky patří:

Pragmatičnost

Svolnost ke kompromisům

Svedení diskuze na míru opatření

Salámová metoda

Volba menšího zla

3 3
možnosti
Foto

No nicméně ostatní na rozdíl od Svobodných politiku opravdu ovlivňují.

Ale klidně si volte koho chcete jen nechápu když jste takový odpůrce státu, že vůbec chodíte k volbám, což je podstata státní správy;-D

2 0
možnosti
EH

Ono je těžké mít na všechno kategorické stanovisko, když za pár let se situace může změnit. U oltáře vlastně říkáme taky takové Ano-ale, když připouštíme rozvod. :-)

Tudíž by se to muselo vztahovat na danou situaci a kdo si bude za 4 roky pamatovat, jaká ta situace byla? Když dám příklad, jak by se dívali současníci z roku 1940 na to, že Němci jsou naší největší kámoši? ;-D

0 1
možnosti
Foto

Nevím jak jste na tom s vírou, ale pokud říkáte své Ano u oltáře tak se tam říká "co bůh spojil..." tedy se s rozvodem nepočítá.

Bohužel Pirátii to mají i ve věcch blízké budoucnosti když tvrdí s babišem ne, ale v povolební strategii mají, že za určitých podmínek možná ANO

Vaše hodnocení roku 1940 raději nechám bez komentáře.

0 0
možnosti
Foto

Piráti toho mají s TOP09 hodně společného. Např. zahraniční politiku, což je rusofobie a vítání islámských migrantů. V naší politice zemanofobii a společného prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše.

Myslím si, že toto jsou tak zásadní údaje, že všechno ostatní je vedlejší a voliči TOP09 by měli být ve shodě s voliči Pirátů.

4 5
možnosti
JZ

Ach děkuji, tak tím jste mé rozhodnutí pro Piráty posílil.

1 0
možnosti
MS

Děkuju za rozbor a konkrétní zdroje. Je to mnoho lepší než manipulace typu Piráti = zelení = komunisti.

Nicméně musím dodat, že nespolehlivost anonymní většiny není nijak rozdílná od nespolehlivosti jednoho poslance s jedním mandátem. Pro jednoho poslance je ta nespolehlivost akorát jednodušší, protože svůj názorový obrat odsouhlasí pouze jedním hlasem - svým. Tenhle veletoč byl hodněkrát prokázán například výstupy konkrétních poslanců ze stranického klubu, ale poslanecký mandát si ponechali. Domnělá nezávislost pak byla odkopána veřejnou loajalitou s jinou politickou stranou, za kterou ale ve volbách nekandidovali. To je podvod na voliče.

1 0
možnosti
Foto

Ano přeběhlíci podvádí své voliče. Nicméně taky je u nich evidentní, že je podvedli a vždy na to doplatili.

V pojetí pirátů je změna postoje díky celostátnímu referendu relativně legitimní-s tím šli do voleb, že to mohou udělat-prot to považuji ještě za nebezpečnější.

1 0
možnosti
MS

S názorem na Piráty s vámi souhlasím. Pokud se dostanou do Poslanecké sněmovny, dopadnou podobně, jako Věci veřejné.

4 0
možnosti
Foto

Je to velmi realné-bohužel:-/

0 0
možnosti
PL

P63e18t75r 14L46a15n60g94e45r

19. 10. 2017 13:32

U mne se Pirati vyautovali jiz polepem autobusu, kdy utoci na lidry ostatnich stran. Toto nemam v politice rad.

6 0
možnosti
JZ

Tak to mi komplikuje situaci. Až do dneška jsem ani neměl v úmyslu k volbám jít, dneska jsem uvažoval že přece jen půjdu a budu volit TOP 09 jako naposledy. Ale ještě před tím jsem si prošel nějakou tu volební kalkulačku a zjistil, že zdaleka nejvíce se shoduji s Piráty. A po nich s nějakýma stranama, o kterých jsem v životě neslyšel, jako Radostné Česko a Prokopské údolí či kýho ďasa. Nakonec se ukázalo, že bych mohl volit I ANO a ČSSD, ani od nich se nějak názorově neodlišuji. Mohl bych volit kohokoli, s výjimkou komunistů a nějakých Okamurů, Vandasů a podobné verbeže. Ale nakonec pro Piráty u mě rozhodlo jedno hledisko - jsou pro adopci dětí homosexuálními páry, ostatní pro to nejsou, takže tím to u mě Piráti vyhráli.

Docela by mě zajímalo, proč tady ty své úvahy píšu a jestli to někdo bude číst. Mě osobně totiž vůbec nezajímá koho a proč kdo volí.;-) Nudnější než poslouchat lidi vyprávět o jejich volebních preferencích je už jen poslouchat lidi vyprávět o svých snech.

1 1
možnosti
MS

Já osobně si spíš pohrávám s myšlenkou, že zneplatním hlas,aby nebyl nikde uplatněn, protože současná nabídka je zase jen volba menšího zla.

0 0
možnosti
Foto

Šokující!

Já jsem si až doposud myslel, že Piráti jsou něco jako jako juniorka TOP 09 (strana Vašeho srdce), a Vy na ně takhle! 8-oRv

10 1
možnosti
Foto

No Vy zpravidla jste vedle jak ta jedle takže nepřekvapuje, že je tomu tak i tentokrát.:-)

2 0
možnosti
JR

J29a18n 86R79á61ž

19. 10. 2017 13:14

Naštěstí bude vliv TOP09 na utváření politiky České republiky po těchto volbách zcela marginální.

PS. Zasmál jsem se když jsem si přečetl, že považujete vyjádření domněnky, že Sobotka by měl spíše stát na lavici obžalovaných, než na lavici svědků, za útok Pirátů na nezávislost justice. To už jste opravdu tak bezradný, že píšete takové nesmysly?

4 1
možnosti
Foto

Vy víte jak dopadnou volby?

Ne politici by opravdu neměli říkat kdo patří do vězení-od toho jsou orgány činné v trestním řízení a soudy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.