Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Zeman se pravděpodobně pokusí zase rozjet jako parní válec, hlava nehlava, pravda nepravda. Dost pravděpodobně to spoustu lidí, co ho volila, otráví natolik, že k volbám nepůjdou. Uvidíme.

3 0
možnosti
MK

Jinými slovy: přání otcem myšlenky:-)

Btw., Pana Drahoše nemusí nikdo moc válcovat, on se klidně může znemožnit sám. V diskusích mezi kandidáty patřil mezi slabší.

Schválně, pro kolik procent zatím nerozhodnuté voličské populace je výsledek televizních debat důležitým spolu-rozhodovacím kritériem? To nikdo neví. Co ale určitě víme, je to, že v prvním kole volilo cca 62% oprávněných voličů, takže těch, co nevolili, je ještě dost a dost (i na to, aby zvítězil Miloš Zeman). :-)

3 1
možnosti
Foto

jen minimum se rozhodne dle diskuzí.

Mnoho voličů mohlo zůstat doma protože čekalo, kdo bue proti zemanovi až na druhé kolo.

cca62% volební účast patří u nás k těm nejvyším, moc těch co volí doma nebylo

1 2
možnosti
MC

Nechci ani jednoho proto budu volit Zemana. Proč? Protože strašně rychle chátrá a věřím že příští volby presidenta České republiky budou maximálně do roka. Nechci aby byl 5 let pan Drahoš presidentem proto vydržím radši rok Zemana. Nechci zase dilema volit menší zlo. Nechci už žádné zlo. Čím starší tím lepší je jen romadůr ale president by měl být mladší a zdravý.

0 4
možnosti
Foto

Cca rok by trvalo než by došlo k volbám po jeho úmrtí. On klidně může žít celé volební období a kašlat na své povinosti a dělat dlouhý nos na celou republiku a nikdo mu v tom nezabrání

1 0
možnosti
IM

I82v65a95n 66M67i82n92á52ř

15. 1. 2018 20:41

Pravda je, že stále zdůrazňovaná "slušnost" jako jediný argument k volbě je směšná ! Zatím Drahoš neřekl nic, co by přesáhlo průměr obecných frází. Navíc lze předpokládat, že se pan akademik zařadí mezi vítanou podporu bruselské servilní korektnosti a .. zastáncům migrantských kvót.

4 1
možnosti
Foto

Taky to není jediný arument-to tvrdíte jen vy zemanovi skalní příznivci.

Kvóty pan Drahoš dlouhodobě odmítá, korektnost= pravdomluvnost a je v pořádku

0 2
možnosti
JZ

Nemuzu si pomoct, ale ja ten blog ctu tak, jako ze z tech televiznich debat mate jakozto bloger tlacici Drahose v kalhotech nadelano. A to rikam jako clovek, ktery po prvnim kole uz pocita s tim, ze pristim prezidentem bude Drahos.

1 1
možnosti
JS

Doufejme, že za 14 dní budeme mít opět prezidenta za kterého se nebudeme muset stydět!

3 0
možnosti
PK

Slušnost je v politice velmi málo....

2 1
možnosti
FS

Budu volit i v kole druhém Miloše Zemana. A to i s vědomím, že je téměř jisté, že tato volba nebude úspěšná... Jiří Drahoš zvítězí. Jsem v politice realista - politika je přece uměním možných kompromisů. Nejsem pesimista ani bezbřehý optimista. Nejsem politický turista. Kvůli volbě prezidenta nepřijdu o svůj xicht ... to bych se na sebe nemohl v zrcadle vůbec podívat. Chápu, že moc voličů Karla Schwarzenberka strašně moc touží po odvetě za rok 2013. Je však naprosto jisté, že většina voličů bude velmi brzo z postojů a vystupování prezidenta Jiřího Drahoše zklamána, frustrována. Zdůrazňuji, že tito voliči musí býti zticha ... nemají právo zapojit se kriticky do diskusí. Neboť to byli právě ONI kdo si tak ,,drahého a milovaného" Drahoše zvolili ... i kdyby jím byli sebevíc iritováni. Naším prezidentem ( voličů Zemana ) se DRAHOŠ v příštích pěti letech ... až do února 2023 ... nestane ani na minutu !!

6 12
možnosti
Foto

nemluvte za všechny Zemanovy voliče, snad za Vás fanatické zbožńovače Zemana, ale rozhodně nemluvte za všechny.

Naopak si myslím, že pokud Drahoš uspěje tak za rok či dva si většina dnešních voličů Zemana bude klást otázku jak to co je zatím na hradu mohli někdy volit

5 9
možnosti
MM

M23i59l64a12n 55M85a16l72ý

15. 1. 2018 17:53

Miloš Zeman prohlásil po prvním kole "Jsem mladý, zdravý a plný sil...." Já být panem Drahošem, tak ho na začátku diskuze vyzvu, že je-li to skutečně pravda, tak zahájíme duel pěti dřepy. Myslím si, že po prvním dřepu by bylo po duelu a dál by pokračoval už jen pan Drahoš.

8 3
možnosti
Foto

Taková podpásovka chtít po Zemanovi aby dokázal nějaký svůj výrok;-D

Jinak to jak dlá dřepy není vlevo dole, ale v pravo nahoře;-)

1 1
možnosti
ZD

A ještě něco. V návaznosti na příspěvek pana Konečného. I kdybych měl k současné hlavě státu sto výhrad - musím při pohledu na semknuté šiky jeho opozice minimálně zpozornět. A jestli se neúspěšné volební štáby šikují na společný útok je to již alarmující. Věřím, že to bude pro spoustu rozumných lidí dost dobrým důvodem jít a znovu potvrdit svojí první volbu.

5 2
možnosti
ZD

Vážím si každého příspěvku (i od Marie) ale to Vaše :

*my, co podporujeme

*nebojme se

*náš favorit může

nezní moc sebevědomě. Z čeho máte strach? Že nevyjdou Vaše zbožná přání nebo, že debata dopadne jinak než si malujete. Navrhuji počkat s agitkou a raději komentovat skutečnost než vybízet k semknutí se s podobnými.

1 3
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.