Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Já to vidím tak, že ÚS umetá Islámu cestičku i u nás a pan Polický tomu tleská.Rv

12 1
možnosti
RZ

Užiteční idioti v naší historii vždycky byli ...

0 0
možnosti
Foto

Tak se mi ti objevil smazaný příspěvek, netuším jak k tomu došlo já nic úmyslně nemazalzřejmě uklik když jsem si chtěl otevřít vlákno. Pokud se to dozví autor toho příspěvku prosím o jeho zopakování a omlouvám se za smazání.

1 4
možnosti
Foto

Bylo to něco ve smyslu, že Islám je v rozporu s Evropským právem s vyjimenováním nějakých důvodů proč tomu tak je, dle mého jeden nesmysl za druhým, ale úmyslně jsem to rozhodne nemazal podobných věcí je pod mými blogy plno.

0 3
možnosti
JM

Polický nikdy ani náznakem nepřipustí, že islám není pouze víra ale také ideologie. Nadto idelogie silně nebezpečná, rozpínavá, agresívní a nepřátelská ke všemu neislámskému. Tedy k nám. Tudíž je v našem nejvyšším zájmu ji sem nepouštět. Neexistuje jediná islámská země, kde by chtěl Polický žít, přesto by byl velmi rád, kdyby měl muslimské hordy v baráku, v ulicích potkával zahalené ženy, hodoval halal. Většina nepomatené veřejnosti je však odhodlána se islámu bránit, třeba jen tím, že nebude volit proislámskou TOP09.

21 1
možnosti
Foto

Každé náboženství je zároveň ideologie-tedy lžete, že to nepř nepřipouštím.

Islám je různý, některý nenávistný některý mírumilovný a TOP09 není proislámská.

U Vás opět jen lži

1 8
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PT

P73e10t12r 46T38o56m11e10k

6. 12. 2019 18:20

Všechny tyhle pravdy, které jste napsal jsou panu Polickému ukradeny. Fuj.

4 1
možnosti
Foto

Klasika. Já mám rád Coca-Colu, Petr má rád Pepsi, vlivem státu pak jeden z nás bude donucen pít to co nechce. Stejné je to i s těmi šátky, náušnicemi atd. Pokud by se jednalo o soukromou školu, může si klidně nastavit taková pravidla, o nichž je přesvědčená, že jsou důležitá. Tedy například chodit do školy ve společenských šatech, nebo uniformách. Komu by se to nelíbilo, může jít do jiné soukromé školy, která to bude mít jinak. Stát však plošně stanoví nějaká pravidla, a ještě nejednoznačně a pak se děje to co se děje.

1 2
možnosti
IB

I17v40o 23B15o10u21š96e

6. 12. 2019 18:11

Nejak vam to prirovnani kulha, spis by to melo byt tak, ze Pepa nebude smet to pepsi.

1 0
možnosti
JK

Ale on jí nikdo nezakazuje vyznávat jakékoliv naboženství. Jen musí dosržovat školní řád, ev. hygienické předpisy při praxi jako každý jiný žák.

3 1
možnosti
MB

No, hygienické předpisy obvykle spíše v praxi a provozu vyžadují pokrývku hlavy..;-)

1 1
možnosti
JJ

J46i74ř85í 82J43o86h96n

6. 12. 2019 17:50

Hidžáb je v Evropě chápán jako viditelné oznámení příslušnosti k netolerantnímu světovému názoru, který odporuje evropským vzorcům chování, evropskému žebříčku hodnot a posuzování dobra a zla.

Jinými slovy: nositelka hidžábu deklaruje, že neuznává hodnoty, na nichž je postavena evropská civilizace a že neuznává ani platné zákony.

Hydžáb mohl mít smysl v době Prorokově. I nyní, v 21. století jsou na Zeměkouli státy, kde pohled na nezahalenou ženu vyvolává nezvladatelnou touhu ukojit sexuální pud u mužů, kteří na ni pohlédnou. V Evropě je hidžáb/burka/čádor/nikáb zcela zbytečný, pokud odhlédneme od NovoEvropanů, nebo od písečných bouří nebo pálícího slunce.

Kdo chce minusovat, tak ať si nejprve nastuduje korán, sirat a přečte nějaký hadis.

20 2
možnosti
Foto

Nositelka hidžábu toliko deklaruje, že věří v islám a považuje pokrývku hlavy za součást té víry nic víc a stejně tak je hidžáb vnímán ve většině zemí včetně těch Evropských.

Evropské hodnoty mezi které patří i svoboda vyznání spíš neuznávají ti kdo hidžáby chtějí zakazovat. Vy se stavíte na úroveň muslimských radikálů, jen jedni něco nařizují nosit a druzí to nosit zakazují.

0 4
možnosti
JT

J15i29r98i 74T36i71c74h73y

6. 12. 2019 17:27

Nechci se vyjadrovat k tomuto specifickemu pripadu. Vseobecne, je treba rozlisovat mezi nabozenskou svobodou a trpenim zlocinecke ideologie. Jen na okraj, nikdy jsem nepochopil, ze nekdo musi projevovat svou vnitrni nabozenskou viru vnejsimi prvky, jako na priklad nestrihani vlasu nebo zahalovani obliceju zen.

5 1
možnosti
Foto

Tak Vy toho očividně nechápete více.

Nejde o specifický případ, ale o to, že hidžáb u nás prostě nsmí být zakázan nějakým školním či provozním řádem. Jde o to, že u nás pořád platí svoboda vyznání

0 3
možnosti
MK

Píšeš, že se Česko zařadilo mezi země tolerantní, ale už vynecháváš další:

Zákony o nošení hidžábu v zahraničí

Ve Francii, v souladu s tradicí přísného oddělení náboženské a veřejné sekulární sféry, školačky a státní zaměstnanci nesmí ve školách nosit hidžáb. Nedávno se ve Francii též řešila otázka, zda zakázat nošení nošení hidžábu i muslimským ženám, které se rozhodnou dobrovolně pomáhat na školních výletech svých dětí. Zatímco vláda trvala na tom, že takový zákaz nevydá, francouzská protiimigrantská strana Národní sdružení Marine Le Penové jej požadovala.

Rakousko v květnu schválilo zákon zakazující nošení hidžábu na základních školách. Již dříve, v roce 2017, rakouská vláda zakázala nošení šátku zahalujícího tvář na veřejných místech jako jsou školy či soudy.

Dánsko v červenci roku 2018 zakázalo nosit na veřejnosti oblečení zahalující obličej. Zákon se však netýká nošení šátků, pokud nezakrývají obličej.

V Německu se liší postoj k nošení hidžábu ve škole podle dané spolkové země. Osm spolkových zemí zakazuje státním zaměstnancům nosit hidžáb ve škole, případně i v jiných veřejných institucích.

14 1
možnosti
MK

Belgie zakázala nošení oblečení zahalující obličej na veřejnosti v roce 2011. Zákon se týká nejen veřejných institucí, ale i parků či ulic.

Podobný zákon též schválilo Nizozemsko. Je však mírnější, na veřejných ulicích je možné nosit oblečení zahalující obličej, ne však ve veřejné dopravě, nemocnicích a ve vládních budovách. Zákon se týká i helem zakrývajících obličej.

Tunisko jako první muslimská země zakázala nošení oblečení zakrývající obličej z bezpečnostních důvodů.

Kanadská provincie Québec tento rok schválila zákon, který zakazuje státním zaměstnancům nosit "náboženské symboly". Kromě hidžábu zákon zakazuje i nošení židovské jarmulky nebo křesťanského krucifixu.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hidzab-rozsudek-soud-cesko.A191206_100654_domaci_remy

9 1
možnosti
TB

Škola by měla být sekulární, tudíž jakákoliv propagace náboženství by měla být zakázaná.....a viditelné nošení náboženského znaku či symbolu podle mě propagací je.

21 1
možnosti
Foto

Ne to rozhodně není. To, že nosíte kříž neznamená, že propagujete křesťanství, to, že máte šátek neznamená, že propagujete Islám atd. Je to jen odraz Vašeho přesvědčení

0 9
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.