Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, tak nějak, dle mého názoru se jednalo o jasnou provokaci ze strany islamistů (vyznavačů islámu) a český NS jim tuto provokaci zaštítil svým rozsudkem. ČR je sekulární stát a náboženské symboly a ideologie (obecně), nelze takto prosazovat do státem řízených institucí. Je to jen další hřebík do rakve určené pro demokracii a svobodu v tomto státě. ;-(

16 0
možnosti
VP

Tak proč ve třídě nepověší obrovský kříž? :) Vždyť jsme křesťanskou zemí ( jsme ateisté, ale základy máme křesťanské ) a bylo by to

3 1
možnosti
Foto

Proč by se měl ve školách věšet kříž zejména když patříme mezi nejvíce ateistické země na světě.

Nepleťte si svobodu jednotlivce vyznávat náboženství a mezi tím, že náboženský symbol užije nějaká veřejněsprávní instituce.

0 4
možnosti
Foto

Som za slobodu nosiť hijab aj slobodu odmietnuť ho nosiť.

Narážam na Miss Michigan, ktorá prišla o korunku, lebo si ho odmietla navliecť.

4 0
možnosti
Foto

Nevím co kde bylo s miss Michigan a netýká se to ČR, ale samozřejmě souhlasím s tím, že nelze nikoho nutit jej oblékat, že to je protizákonné.

0 3
možnosti
Foto

K19a45r30e49l 13C66a59c40h

6. 12. 2019 15:52

Rozsudek NS je průlomový ve smyslu pohádky o Jezinkách. Nám co se šířením Islámu do Evropy cítíme ohroženi, nezbývá než volit napříště politiky, kteří budou prosazovat v zákonných iniciativách, aby Islám neměl na našem území státní schválení. To by mělo znamenat, že tato ideologie by se nesměla veřejně šířit a propagovat. Mělo by se vycházet z toho, že Islám v Evropě není doma a že je třeba chránit a zachovávat dosavadní evropské kulturní prostředí. To vše souvisí i s azylovou politikou a ochranou před nezákonnou migrací a mnoha dalšími faktory. Mám ale vážnou obavu, že Evropa této obrany není schopna a v tom se svezeme i my. A zase se bude opakovat věčný dějinný kolotoč, že každá kultura, dosáhne-li určitého vrcholu, zpohodlní a není schopna čelit vpádu barbarů, kteří tuto kulturu zničí.

24 2
možnosti
Foto

Nosit šátek by mohla i bez registrace muslimské obce.

Evropa se spíše musí bránit takovým jako jste \vy, kteří chtějí omezovat druhé v jejich svobodách

2 8
možnosti
Foto

Víte, pane Polický, i kdyby muslimky v ČR nosily na hlavě čtyři šátky najednou a další dva na každém palci u nohy, a i kdyby jim to bylo povoleno všude včetně bazénu, sauny a porodního sálu - přesto věřte tomu, že většina českých občanů nebude islámu nakloněna, i kdybyste se postavil na hlavu a odpichoval trikolórou opentlenýma ušima...:-)

22 3
možnosti
JK

Vy si taky dejte ledovou sprchu.

3 8
možnosti
FN

Tomio Okamura - SPD napsal:

Neuvěřitelné dnešní rozhodnutí Nejvyššího soudu, které podle našeho názoru de facto podporuje islamizaci naší země! Na stranu somálské žačky, která nemohla na pražské Střední zdravotnické škole na základě školního řádu nosit hidžáb, tedy muslimský šátek, se v pátek postavil Nejvyšší soud. Podle něj zákaz nošení šátku při teoretické výuce neměl žádný legitimní cíl. Připomínám, že už jsme za SPD předložili ve Sněmovně návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a ostatní strany blokují. Ve svém úsilí ale nepolevíme. Musíme též zamezit islámské imigraci, protože muslimové, když se někam nastěhují, neustále stupňují své požadavky. Šátky to začíná a prosazením práva šáría to končí.

Česká republika podle Nejvyššího soudu musí akceptovat a tolerovat náboženský pluralismus, nesmí diskriminovat či naopak bezdůvodně zvýhodňovat některý z náboženských směrů. A to soudci neví, že naopak islám diskriminuje křesťany a hlásá nenávist věřících vůči nevěřícím? Že naopak islám je nesnášenlivá ideologie, která hlásá nadřazenost mužů nad ženami a vraždí homosexuály? Podle názoru SPD by mělo být nelegální propagování nenávistné islámské ideologie. Nelze tolerovat propagaci nenávistné ideologie, která z "nevěřících" dělá podřadné bytosti. Navíc pokud se do naší země někdo přistěhuje, měl by se integrovat a přizpůsobit našim hodnotám a zákonům.

Toto soudní rozhodnutí je podle našeho názoru drzou provokací, jejímž cílem je prosadit projevy radikálního islámu na české školy. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) naopak prosazuje zákaz propagace islámského práva šaría na území České republiky. Ve stejném duchu nám tu příště může muslimský učeň v řeznictví požadovat, že nebude dělat jitrnice, protože je prase nečisté zvíře. Požadujeme také zákaz porážek halal.

Zahalování na veřejnosti zakázalo šest zemí v Evropě včetně Francie, Belgie, Bulharska a Lotyšska. Předloni schválil zákaz rakou

17 1
možnosti
Foto

Okamura když mu to přinese hlasy napíše kdovíjakou hovadinu, člověka co považuje komunismus za nejdemokratičtější zřízení fakt rotźebírat nepotřebuji

1 5
možnosti
GK

Jak se dalo cekat, Policky neprekvapil. Vubec se nejedna o nejakou svobodu vyznani, tu ji nikdo nebral.

9 1
možnosti
JU

J77o62s96e71f 44U45l68m20a38n

6. 12. 2019 14:24

Pak je nesmyslné, aby všem ostatním nepovolili pokrývky hlavy. To by pak samozřejmě byla diskriminace.

5 1
možnosti
Foto

Přečtěte si článek. Pokrývka hlavy je povolena u kohokoliv pokud splňuje pravidla společenského chování.

Ty u žen pokrývku hlavy v budovách umožňují.

1 4
možnosti
JK

Má stejné právo kluk na kšiltovku?

3 1
možnosti
Foto

viz článek-zahalené vlasy žen jsou v souladu se společenským chováním.

Pro Vás-ženy nosí zahalené vlasy běžně třeba do divadla a na společenské akce, kšiltovka se tam běžně nenosí.

Já osobně bych s kšiltovkou problém neměl.

0 2
možnosti
JK

A zase klasický diskusní scénář... fantazírování, co všechno bude následovat po povolení hidžábu. Pravý ráj pro Šichtařovou a další šmíru, těším se na jejich alpinismus. :-)

6 7
možnosti
JM

Fantazírování? Vy jste se zřejmě probudil z hibernace a teprve se rozkoukáváte.

1 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.