Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J89i24r33i 25P33i88l29n87y

16. 11. 2021 9:29

Já jsem nesmírně rád, že se piráti odhodlali jít do vlády a tím se politicky znemožnit. Snad se proberou ti, co jim stále věří.

25 0
možnosti
JK

No jo a přes všechny tyhle kecy jsou na tom dost dobře, navíc se hlasováním ukázalo, že se celé členstvo o politiku aktivně zajímá a jednoznačně podporuje své vedení a účast ve vládě.

To je k uzoufání, vymyslet různé fabulace muselo dát dost práci a je to k ničemu. Ukázalo se, že tuhle dehonestační kampaň poslouchají jen důchodci.

Srovnávat program Pirátů s ANO je už čiré zoufalství. ANO program nemá řídí se podle momentální nálady mikromanažera a jeho PR týmu. PR tým srší blesky na Piráty a Babiš dělá hodného strejdu, o kterém si mohou důchodci říci, že by to byl dobrý prezident. Druhého pomstychtivého arogantního a sebestředného dědka na Hradě si tahle republika nezaslouží.

6 23
možnosti
Foto

ANO se řídí podle nálady Babiše, Piráti dle rozhodnutí hlasování členské základny, ani jedno nemají dlouhodobou vizi

0 1
možnosti
JP

J77a29n 31P94a63v16l54í22k

15. 11. 2021 21:57

Dobře shrnuto. Karma.

14 0
možnosti
Foto

I94v32o 11C56i67l65i80c62h

15. 11. 2021 21:39

Psal jsem to dnes už jinde. Viděl jsem Piráty na našem Magistrátu našeho okresního městečka, kdy v povolebním vyjednávání najednou zcela zahodili veškeré již domluvené dohody a šli tam nakonec s Babišovým ANO. Jenže ti samí Piráti dokázali do roka a do dne tu jejich vlastní koalici s ANO zcela rozežrat, takže nakonec tady stejně vládne vítězná ODS. Ale jako názorná ukázka schopnosti Pirátů s kýmkoli spolupracovat mi to stačilo.

16 0
možnosti
JP

J90a23n 45P31a33v52l44í20k

15. 11. 2021 21:58

Jsou to potížisté stejně jako kdysi Veverky.

11 0
možnosti
AT
Foto

Pro mně nikoliv. Piráti se svým konceptem jak rozhodovat ve straně jsou v politice nepoužitelní pro vládní funkci.

7 0
možnosti
Foto

Karma. Napsal jste to přesně. Volil jsem PirStan a nakonec jsem rád, že Piráti mají jen 4 mandáty a nemohou ohrozi sestavení vlády. To co předvádějí je skutečně amatérismus a sebevražda....

19 0
možnosti
Foto

Copak změnil jste najednou názor. Vždy jste je vehementně podporoval a tvrdil, že jste jejich volič

4 0
možnosti
DR

My spolu většinou nesouhlasíme, nicméně tentokrát jste to vystihl vcelku přesně. R^

36 0
možnosti
Foto

;-) I výtahy k moci se mohou zaseknout. V suterénu, ba i ve sklepě, některé mohou zastavit i na popravišti;-)

5 0
možnosti

I když to z počátku vypadalo tak, že STAN se s Piráty sveze, nakonec to dopadlo přesně opačně. Myslím si, že STAN udělali koalicí s Piráty chybu. Pro spoustu nerozhodnutých voličů byli v těchto volbách ideální variantou jakési "neutrální" strany, jejíž volbou se nic nezkazí, protože o tom, že se dostanou do Poslanecké sněmovny nebylo pochyb (pohybovali se pořád kolem 10%). Koalicí s Piráty některé své potencionální voliče moc nepotěšili. Některé tím úplně odradili (třeba mne), a jiní to vyřešili vykroužkováním Pirátů.

5 2
možnosti
Foto

Tak ono je to otázkou kolik opravdu mělo STAN a Piráti voličů.

Cca 2/3 jejich voličů nekroužkovalo.

O tom, že se dostanou do sněmovny naopak velké pochyby panovaly a je otázkou jestli by se tam sami opravdu dostali.

Oni totiž Piráti v průzkumech byli ještě nad STAN a celkem dostali cca 15% hlasů.

Ony se totiž poměry proti volbám 2017 moc nezměnily, spíš jen propadli komunisti a ČSSD a získala Přísaha a něco trikolora.

Nevím kde by ty hlasy navíc STAN vzalo, zejména když samo by nemělo ani prostředky ani kapacity na výraznější kampaň a ani omylem by se nedostali na 33 poslanců. Právě STAN na koalici s Piráty extremně vydělal.

5 0
možnosti
JD

Piráti do vlády jít musí! Jinak je to jejich konec. Co by asi dělali čtyři roky v opozici s Babišem a Okamurou? Dělali by opozici vládě a ještě opozici? Oni musí jít do ministerstev a tam neskutečně pracovat a dělat reformy, digitalizovat! Jiná cesta pro ně není. Spekulovat o předčasných volbách a nějakých koaličních partnerech je zbytečné.

5 3
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.