Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Takže člověk, který má u svého profilu napsané, že je podporovatel TOP 09, dospěl k závěru, že Nožička nemá rád paní Pekarovou Adamovou a je hnojometčík, protože si dovolil vyslovit podezření, zda předsedkyně PS nevyužila či nezneužila jistě chvályhodné poděkování zdravotníkům ke své vlastní propagaci. To fakt nemá chybu. :-)

Takže jenom jednu poznámku, PANE Polický: neberu Vám právo se mnou nesouhlasit ani právo na mě reagovat formou blogu. Ale když reagujete na kteréhokoliv jiného blogera či blogerku, tak je snad elementární slušností při jeho zmínění v textu uvést před jeho příjmením označení "pan", "paní", apod., případně aspoň jeho křestní jméno. To by snad měl vědět každý, pokud tedy není úplný buran.

13 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 3
možnosti
KK

„Dávejte si pozor, abyste nepředváděli své dobré skutky lidem na odiv. Jinak totiž nemáte odměnu u svého Otce v nebesích. Když dáváš chudým, nevytrubuj před sebou, jako to dělají pokrytci v synagogách a na ulicích, aby sklízeli chválu od lidí. Amen, říkám vám, že už mají svou odměnu. Raději, když dáváš chudým, ať tvá levice neví, co dělá pravice. Tak tvé dobrodiní zůstane vskrytu a tvůj Otec, který vidí vskrytu, tě odmění.

8 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 4
možnosti
RK

To bude hnojometčík nadskakovat. Je třeba ho smáznout, jak to má sám ve zvyku ;-) (vtip, nemazat, nechat;-))

Karma R^

5 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.