Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Momentík, takže všichni místní komentátoři a velcí kritici tvrdí, že IVČRN není extremistická organizace? Opravdu? Četli jste ten článek vůbec? Aha, a rozuměli jste mu? Pro ty méně chápavé: příspěvek byl o tom, jestli IVČRN je či není extremistická organizace. Podle zákonů ČR to skutečně oficiálně extremistická organizace JE. Tečka. To je fakt. Takže nechápu, nad čím se tady tak pohoršujete a proč se diskuze ofenzivně stáčí úplně k jiným tématům, například ke stupidnímu tvrzení demagoga Konvičky že Islám = Nacismus. Nemusí se vám Islám líbit, ale hodila by se alespoň trocha respektu a ne přístup "Můj názor je nejlepší, všechny ostatní jsou zaručeně špatné." Common.

1 0
možnosti

Autor opomíjí skutečnost že většina obyvatel ČR tu příliv muslimských imigrantu nechce. Názory  sympatizantů IVČRN většinou korespondují s názory většiny obyvatel ČR. Extremista je Radek Polický nikoliv většina obyvatel této země.

0 1
možnosti
Foto

Názory IvČRN nekorespondují s většinou-kde jste na to přišel?

0 0
možnosti
Foto

Vy ten islám milujete ale vůbec ho neznáte!  Copak jste ještě nepochopil,  že islám potlačuje lidská práva i demokracii všude,  kde k tomu nabere dost přívrženců? Přečtěte si už konečně ten Korán,  vždyť ho ani nemusíte kupovat!  Je na netu. Jak se téhle totalitní ideologie můžete zastávat?  To vám fakt není hanba? Zkuste přestat opisovat a použijte vlastní kritický pohled. Tvrdit o někom že je nějaký,  protože to o něm někdo řekl.... To je fakt slabé. 

Zkuste začít třeba tím,  že si nastudujete co to je náboženství,  pak si získané poznatky porovnejte s tím,  co je v Koránu. 

Bohužel zatím stále Rv

1 2
možnosti
Foto

Nemiluji Islám, je proti mému přesvědčení.

Nicméně hájím právo kohokoliv věřit v náboženství jak je mu libo (dokud dodržuje zákony ČR).

0 1
možnosti

Teda p. pane Polický, já se tak snažím a Vy na mne ve výčtu klidně zapomenete. Myslím, že to minimálně na stížnost k Šabatové.

Ale inspiroval jste mne, asi napíšu článek.

2 2
možnosti
Foto

Vy jste mezi těmi co to plusujíRv

0 1
možnosti

Maruškinová se ztratila, objevil se Polický. Z toho vyplývá , že Polický je možná Maruškinová.

6 1
možnosti

Z vašeho příspěvku vyplývá, že nejste ani chytrý ani vtipný.

1 5
možnosti

E32m23i13l 84N14o44v38á59k

3. 6. 2015 17:50

Navrhuji Vám pane Polický zkusit navštívit psychologa nebo přímo psychyatra. Váš duševní stav vypadá jako posedlost IVČRN. Máte to slov v článku asi 30 krát! To není normální 8-o8-o

4 1
možnosti
Foto

To tak bývá, že to o čem píšete je v článku častokrát;-)

0 3
možnosti

Ideológia alebo náboženstvo, je to fuk. Ak hlása nenávisť, nerovnoprávnosť a smrť tím ostatným, treba to zakázať. Uznať islám ako náboženstvo považujem za veľkú chybu. Samotný fakt, že je uznaný z toho ešte správnu a užitočnú vec nerobí.

4 1
možnosti

Podľa výkladu Ústavy ČR na spôsob autora, aby sme sa nestali rasistami, náckami, xenofóbmi a extrémistami , mali by sme tolerovať aj nacizmus. Žiaľ, medzi nacizmom a islamom je pramalý rozdiel a napriek tomu ho mnohí obhajujú. 

Teším sa  na mínus od autora. Bude mi cťou.

5 1
možnosti
Foto

Nacismus není uznané náboženství. Je to zakázaná ideologie.

0 5
možnosti

Chápu, že Vám pane Polický velmi vadí citace z Koránu, které jako nezpochybnitelné příkazy pro každého muslima, samy o sobě i bez další argumentace jasně prokazují neslučitelnost islámu se základními principy lidských práv  i našich zákonů.

Chápu, že jste se poněkud neumětelsky snažil své nadávky maskovat schováním se za "většinu lidí" (= t.j. Vy ;-)) považovala za fanatika, cvoka a tupé nemyslící hovado.

A protože opakování je matka moudrosti a poznání podstaty islámu, tak tu máte další úsek textu, který dle Vás je v souladu s našimi zákony:

4:89 A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky

3 1
možnosti

Už tapetáři jedou, už tapetáři jdou, hlavu maj ve ve smutku a strach jim kouká z očí, už je to na beton. Všecko se otočí! Kolena se jim třesou, jobovu zvěst nesou: Jsou jistá místa a tam se chystá, proti nám akce dozajista. To by tak hrálo, vždyť je nás málo, opuštěni jsme dočista...

1 3
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.