Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P55e29t36r 67H34a74n50n22i76g

22. 11. 2021 16:11

Neuvěřitelné. Souhlasím s panem Polickým naprosto tentokrát ve všem. A ještě nevím, o kolik se prodlouží nástup nové vlády kvůli naprosto nediplomatickému navržení pana Lipavského. Post ministra zahraničí by měl vykonávat někdo ( i mimo partajní strukturu), který musí umět jednat i s "nepřáteli", natož s přáteli. Vždyť stačilo najít někoho, kdo sdílí podobné názory jako Piráti, ale je zběhlý v mezinárodních jednáních. Pokud se jedná o podobné názory jako mají Piráti, tak mě napadá jedno jméno bývalého velvyslance v Rusku, i Spojených státech. I s ním by měl Miloš Zeman problém, ale spíš to bylo průchodné, protože jako diplomat musel jednat obezřetně (až na dobu, kdy byl velvyslancem ve Švédsku, kdy se nesmyslně zamotal do naší vnitrostátní politiky a atakoval V. Klause. I když s jeho názory nesouhlasím, tak to by byl asi kompromis. Pane Polický, Vy, určitě poznáte o kom mluvím.

0 0
možnosti

Tuším proč je Lipavský terč, jde o vražení klínu do koalice Pirátů se Starosty, i mezi dvě velké koalice, blokovat novou vládu, škodolibý naschvál, pomstu a obrovské ego, které by neuneslo hladký průběh jmenování a tak minimální publicitu.

Lipavský vadí protože Votěchovi neschválí finskou trafiku, nenasadí hradem vyslaného ruského agenta na Ukrajinu a hlavně komplikuje megakšefty se zbraněmi předprodávanými do třetích (nepovolených) zemí přes Izrael.

Udávané důvody jsou totiž nicotné a vesměs vylhané.

0 0
možnosti
Foto

Prosím Vás, zopakujte si interpunkci. Číst každou větu dvakrát, abych pochopil, jak jste to asi myslel, je fakt nezábavné.

0 0
možnosti
Foto

Tak hlavně že si dají do vlády Šalomouna. To pak asi na vládní opatření žaloby podávat nebude ;-D

0 0
možnosti

Aspoň to zahraničí by mohl řídit někdo, kdo o zahraniční politice skutečně něco ví, a ne jen další nepovedený klon Pocheho a Petříčka.

;-(

0 0
možnosti

Jasně. Přestal jsem číst v momentě, kdy jsem se dozvěděl, že "Kalouskovi padáky" jsou drby a hoax, ale všechna kritika Babiše ze strany Pirátů byla naprosto oprávněná. Člověče, vy ale umíte být objektivní... ;-D;-D;-D

5 0
možnosti

To jsou fakt sny - STAN po jednom volebním období půjde ke dnu.

0 1
možnosti
Foto

Stan je v poslanecké sněmovně od roku 2010.

Minulou sněmovnu tam byli sami teď v koalici s Piráty.

Z čeho usuzujete, že půjdou ke dnu?

0 0
možnosti

Byl jsem mile překvapen, že čeští voliči prozřeli a nevolili tuto stranu. Piráti sami sebe učinili nevolitelnými.

3 0
možnosti

Tentokrát se musím Pirátů trošku zastatat.

Oni byli svým koaličním partnerem - STAN, který se přes jejich záda vyškrábal do politického nebe, skutečně trošku podvedeni.

;-(

3 1
možnosti
Foto

J41a70n 55S41v14a57t54e87k

17. 11. 2021 22:43

No a teď mi teda řekněte, zda se členové Pirátské strany zachovali jako děti (jak tvrdíte), či spíše jako dospělí (snad 80% schválili vstup do vlády)?

Myslím, že vzhledem k jisté liknavosti pana prezidenta v podstatě nevadí, že schválili vstup do vlády jako poslední z 5 politických subjektů navrhovanou vládu tvořících.

Přijde mi, že nejvíce irituje situace Pirátské strany ty, kteří by rádi viděli ve vládních křeslech své sympatizanty, kteří (ač v jednom případě vyhráli a ve druhém neztratili) mohou jen smutně a závistivě koukat, jak jim vláda proklouzla mezi prsty (ANO) a jak (doufejme) další 4 roky budou moci jen smutně dumat o referendu o vystoupení z EU a NATO (SPD), o dalších zoufalcích (Trikolóra a pod.) raději ani nemluvě...

0 2
možnosti
Foto

To, že se nakonec rozhodli pragmaticky nic nemění na jejich předešlém chování.

Prof. Fiala už předkládal seznam kandidátů, ale ještě ne i odsouhlasen náhradník za Michálka. Ty referenda jednoznačně zdržují.

To ne i přeci jen o tom, že teď to schválili a nic moc se tak neděje. Ten výsledek přeci mohl být ne a nové kolo jednání

0 0
možnosti

P73e46t91r 44P32r28o46k83o18p

17. 11. 2021 17:24

Kalousek a stokrát vyvrácené padáky...

... neprokázané, bylo to slovo v rozhodnuti soudu.

Neprokázaný neznamená, ze se nestal. Pouze, ze to nelze dokázat.

5 1
možnosti
Foto

Co to melete o nějakém soudu?

Ty padáky jsou naprosto vymyšlená kauza proti Kalouskovi.

Nejen, že nebyl za výběr padáku zodpovědný, ale ani díky těm padákům, co vojáci koupili nikdo nezemřel.

0 7
možnosti

Polický už vlastně začal kopat do koaličního partnera. Brzo se přidají další.

1 2
možnosti

Rezignace by byla porážka, potom je otázkou, jestli není aktuální dění (Richterová) jen pokusem, aby byli z vlády vyhozeni. Aby se pak jako mučedníci .....!

2 0
možnosti

J46a35n 80R39á32ž

17. 11. 2021 14:55

Richterová ukazuje velmi přesvědčivě důvody, proč mají Piráti jen čtyři poslance.

2 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.