Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J36a93n 24O62t77r81u72b10a

1. 6. 2015 20:34

Přestaňte s tím pánem diskutovat o slovíčkách. Jsou jen dvě možnosti. Stát se otroky muslimů a nebo po příštích volbách zákonem trochu lépe specifikovat trestný čin vlastizrady.

2 1
možnosti
Foto

v otázkách demagogie, si s IvČRN nemáte co vyčítat, pane Polický.

4 1
možnosti
LR

V IVCRN jsem jakýsi náznak demagogie doposud fakt nenašel

4 1
možnosti
EM

Pane Polický, váš pokus o investigativní článek o olomouckém incidentu hned na první pohled obsahuje několik omylů (neúmyslných?).

Zkuste tento odkaz - http://www.vlp.cz/denik-stredni-morava/olomoucky-denik.html

Jak vidíte, Martin Dostál není šéfredaktorem Olomouckého deníku, pokud se za něj vydává, to jakékoli jeho další tvrzení značně zpochybňuje.

Rektor univerzity (kterého citujete) říká, že student strhl plakát, vaše opakované tvrzení je, že se o to pouze pokusil. Můžete uvést pramen této informace?

Dál už nebudu článek rozebírat, jeho informační přínos je pro mě nulový. Rv

10 1
možnosti
Foto

Já to o něm nepsal -co jsem našel je zástupcem šéfredaktora. Jeden odkaz mluvil o sportovním šéfredaktorovi. Jestli se stal šefredaktorem nebo došlo k omylu při přetisku do britských listů nevím.

O POKUSU strhnou plakát mluví paní Hrindová (rektor nebyl přímým účastníkem) a o tom, že nevznikly materialní škody píše i policie.

nevím proč se zaměčujete na martina Dostíla a rektora když zásadní je rozpor i mezi členy IvČRN.

To, že článek má pro vás jako pro skalní fanynku (členku) IvČRN nulovou hodnotu nepřekvapuje-vy o těch lžích nepochybmě dávno víte a sama se na nich podílíteRv

0 3
možnosti
ZS

Že si každá strana skutečnost trochu přibarvila není nic překvapivého. Nic to však nemění na skutečnosti, že došlo k ničím nevyprovokované agresi vůči početně slabší skupině - takové variaci na cikánskou férovku. Ti aktivisté na nikoho neútočili, jen rozbalovali svůj stánek, kde chtěli sbírat podpisy pod svou iniciativu. Studenti nerozbalili vedle svůj stánek s iniciativou Islám v ČR chceme, ale demonstrovali mírumilovnost svého náboženství tím, že dotyčné napadli slovně i fyzicky. Na tom se shodnou všechny verze události. To, že se tentokrát žádné hlavy neřezaly, neznamená, že by to bylo v pořádku.

12 1
možnosti
Foto

Nikoliv útoku -pokusu o stržení plakátu se měl dopustit pouze jeden ze studentů. Co dělali aktivisté nevíme-podle některých očitých svědků provokovali. Nedošlo k napadení dotyčných, ale k pokusu o stržení plakátu-navíc to celé evidentně zblízka kontrolovala policie-jinak by "útočníka" nemohli zadržet před tím než to strhnul.

Právě, že na tom napadení se verze ani samotné IvČRN NESHODNOU

0 13
možnosti
PV

a nyní k textu samotnému:

nejvíce se, dle bojovníka za Pravdu Polického, odkryla syrová pravda rozborem vyjádření vlastních členů IVČRN (tiskový mluvčí vs. Paní Hrindová)... Protože tiskový mluvčí to popsal barvitěji, než později ve svém blogu jedna z napadených... inu, sám na sobě vím, že pod dojmem prvního šoku vidím věci mnohem barvitější, než často ve skutečnosti jsou... I po útoku 11. září 2001 na WTC chráněnci bojovníka za Pravdu Polického nejdříve média informovala o 40.000 mrtvých... a pak jich bylo "jen" 2.500... hrozní lháři, ta americká novinářská obec... Takže, shrnu-li to - k útoku došlo, policie nezasahovala pro nic za nic... A co je zajímavé, pro bojovníka za Pravdu Polického není důležité, zda se studenti na útok chystali - ale to bojovníče za Pravdu důležité je - a jestlipak uhodnete proč?

7 1
možnosti
Foto

Otázkou je jestli se na útok chystali studenti, nebo ho cíleně vyvolávali aktivisti.

Otázkou je co se vlastně stalo.

barvitější vylíčení a zcela zásadní lhaní není totéž.

Barvitější líčení podala paní Hrindová-lhal tiskový mluvčí a absurdní konstrukce splétá konvička

Mimochodem těch mrtvých bylo více než 2 500, ale došlo ke zkreslení počtu mrtvých ne k tomu, že by se stalo něco zcela jiného.

1 6
možnosti
LN

..už mně to nebaví...kde co je tady na kamerách...konkrétně olomouc je kamerami dosti zahuštěn....přece to někde musí být...bylo to na náměstí.....a že by na náměstí kamery nebyl...tom se mi věřit nechce....

4 0
možnosti
PV

Bojovník za Pravdu Polický opět žongluje se slovíčky - meritem věci je, že občané České republiky byli napadnuti studenty - cizinci, a to při Ústavou zaručené činnosti. To Panu Polickému nevadí... Bojovník za Pravdu Polický vidí pouze to "strašné" lhaní ze strany IVČRN... ;-D;-D;-D

13 1
možnosti
Foto

Lžete-Žádní občané napadeni nebyli-to potvrzuje i účastnice incidentu paní Hrindová.

Ústavou je zaručena i svoboda vyznání a rovnost bez ohledu na vyznání.Symbol iniciativy IvČRN, který byl na předmětném plakátu i její činnost je očividně v rozporu s ústavou.

Nijak výkonu petičního práva nebránili-chtěli jen strhnout protiústavní plakát

0 7
možnosti
JP

Obávám se, že slavné IVČRN má potenciál pouze těch drobných konfliktů a bojůvek. Nic pozitivního.

1 5
možnosti
LR

Proč si to myslíte?

0 0
možnosti
DS

Nevěřila bych, pane Polický, že se s Vámi někdy v něčem tak dokonale shodnu. A uznávám, že jste to napsal lépe, já se neubránila emocí. Obávám se však, že ani jeden z nás nebudeme vyslyšeni ani pochopeni, toto už hraničí s davovou psychózou.

2 4
možnosti
Foto

Taky jsem nevěřil vlastním očím když jsem vám plusoval příspěvky ve vašem blogu;-) a z velké části souhlasil i s blogemR^

1 2
možnosti
VP

takže podle Polického se vlasně nic nestalo, zajímavé ... prostě přišli, udělali čurbes, PČR zasáhla ... ano, nikomu hlavu neuřezali, takže pohoda, klídek ... jen takové mládí nevycválané, takové bujarejší mladické studentské nic ...

10 1
možnosti
Foto

nevím co se stalo, ale policie prověřuje zda nedošlo k PŘESTUPKU.

Nic o útoku na demokratické zžízení policie nepotvrdila;-D

0 3
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.