Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Vec v podstate prosta a cele lze uzavrit slovy.

Pokud nekdo vyznava to, co zde uvadi v bodech pan Rastica a nezrekne se toho, predevsim vnitrne a pak vne, neni uz dale co resit. Je mi vas autore lito. Obhajovat neco podobneho je z pohledu normalniho cloveka primo otresne a je k nevire, kam lze v postoji k CLOVEKU az zajit. I kdyz to chytre obhajujete neprimo.

3 1
možnosti
MD

Nekde dole v diskusi jsou docela slusne naznaky, ze by si autor rozumel se zavadenim pojmu komunismus do praxe, kdy oddelujeme samotnou podstatu veci a jeji ucelove a prechodne podoby. A na tomto podkladu ji obhajujeme.

2 1
možnosti
PV

P75a38v24e60l 71V76é45b42r

1. 6. 2015 18:10

(ne)vážený pane Polický,

přehlížíte jednu věc: Velká většina tohoto národa zde prostě islám nechce a nechce tu ani uprchlíky. Již toto samo o sobě stačí na to, aby všichni tito lidé byli vypakováni z našeho, zdůrazňuji: NAŠEHO území (pokud možno i s vámi a vám podobnými) a aby jim byl znemožněn přístup na naše území. Další argumentace netřeba.

17 1
možnosti
MD

To je dost silny argument. Pokud o demokracii nejen mluvime, ale realizujeme ji.

0 0
možnosti
AH

Nikdo z nás tam nebyl, pokud nemám pravdu, tak mě opravte, Radku Polický. A zkuste si přečíst pozorně tento odkaz - http://politika-zdraveho-rozumu.webnode.cz/news/sefredaktor-olomouckeho-deniku-usvedcen-ze-lzi/, nějak se nám nezávislost redaktora hroutí, což?

Dokonce i noviny se zcela neztotožňují se svým redaktorem: http://olomoucky.denik.cz/zlociny-a-soudy/konflikt-na-namesti-v-olomouci-cizinci-se-pustili-do-protiimigracnich-aktivistu-20150529.html

Nepočkáme si místo toho planého osočování na výsledky šetření policie? Víte, jinak je to jen mlácení prázdné slámy.....

11 1
možnosti
Foto

Noviny nijak svého redaktora nerozporují-kde jste to četla-doporučuji přečíst ještě jednou pořádně.

Podobně u toho druhého článku.

Např bod 1-neřekl, že to vyprovokovaly ty dvě aktivistky, ale iniciatoři petice-jasně řekl, že tam z ivČRN bylo lidí více.

2/ tvrzení proti tvrzení-přeci by Ivčrn nepřiznalo, že tam mělo víc lidí8-o

PS. co jsou to potom za lidi když měli být napadáni již o den dříve a poslali tam jen 3 lidi z toho 2 ženy-tomu prostě věřit nelze, že by jich tam nebylo víc a neměli záznamová zařízení.

3/ viz bod 2, o tom jak mluvili lze polemizovat-kde student psal, že nemluvili arabsky? rektor to zveřejnil kde?

4/ 50 tisíc na 500 milionů je opravdu marginální číslo.

0 6
možnosti
LN

...mám na vás jedinou otázku pane Polický...vy jste tam byl...???

12 1
možnosti
OK

Ale ta očitá svědectví i samotný do očí bijící rozpor je samo o sobě zajímavým tématem, není-liž pravda?

2 2
možnosti
MS

Nerad,ale dávám karmu.Tím "nerad" myslím tu skutečnost,že jako otec dvou dcer,který si nepřeje,aby ČR bylo zislamizováno souhlasím s většinovým názorem a pokud bude třeba jsem rozhodnut vyzbrojit se na obranu své rodiny. Jsem proti jakémukoli náboženství,které se prosazuje násilím,z tohoto pohledu neberu na svobodu náboženství žádný ohled.Na druhou stranu karmu dávám proto,že nesnáším pokrytce,kteří ohýbají realitu ve svůj prospěch a výsledek pak předhazují veřejnosti-což v Olomouci k tomu mohlo a nemuselo dojít,to už se nedozvím ani od vás,ani od Ivčrn.

1 2
možnosti
LR

Obě strany uvádí jako základní fakt, že šlo o 2 ženy a 15 - 20 muslimských mladíků, kteří stánek těch 2 žen napadly.

To Vám nestačí?

10 1
možnosti
VB

Ať to bylo jakkoliv, rozpínavosti islámu je třeba bránit, než nás pohltí.A invaze uprchlíků už nemá humání řešení, tady už začala multikulturní válka.

12 1
možnosti
MD

Skoda jen, ze par pozmenenych faktu nepozmeni islam a jeho verici v nej. S komunismem se tu vsude srdnate bojuje a jeste horsi vize souvisejici se svobodou cloveka, v usporadani spolecnosti podle koranu, vyzdvihuje a vola k toleranci k nemu.

"Takze komuniste, kde jste? Pojdte si pocist."

0 1
možnosti
OK

Kdyby islám likvidoval masy se stejnou intenzitou jako komunismus za relativně krátkou dobu své existence, tak tu žádné lidstvo již několik století neexistuje.

2 7
možnosti
PZ

fanatický demagog a extremista Polický se zase vyznamenal: takže když si 15-20 mladých mužů záměrně počká na místě a začne řvát na 2 ženské, tak se vlastně nic neděje, protože vy je nemáte rád, a když nejsou žádná menšina tak je to navíc HATE FREE viďte, takže by vám jistě nevadilo, kdyby na vaši ženu počkalo u vás před barákem 15-20 lidí a začalo na ní bezdůvodně řvát...., to opravdu chcete takové způsoby zavádět do společnosti a souhlasíte s nimi ?

26 3
možnosti
OK

Jenže ten váš "fanatický demagog a extremista Polický" se odvolává na osobní svědectví jiných, takže logicky byste měl nejprve zpochybnit příslušná svědectví, nechcete-li ovšem postupovat čistě po bolševicku, kde podobná redukce je jedině ku prospěchu věci.

2 4
možnosti
RJ

Tyhlety humanitní VŠ jsou povšechně plné sluníčkových neomarxistů (studentů i pedagogů), takže mě jejich přístup a výpovědi k dané záležitosti nijak nepřekvapují. A ten šéfredaktůrek bude nejspíše stejná krevní skupina...Rv

9 2
možnosti
OK

No jo, von už jeden takovej humanista a v dnešní terminologii sluníčkář založil Československo.

3 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.