Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak je z těchto diskusí zřejmé, tak šacuju, že takových 90% diskutujících má zcela rozdílné názory než solitér pan Polický.

Doufám, že jako propagátor demokracie si z toho vezme poučení a závěr.

3 1
možnosti
Foto

Nápověda: Nevezme. To ho přeceňujete.

0 0
možnosti
Foto

P25e41t85r 88K87r61á85l

25. 3. 2015 1:56

článek fajn, jen z praxe víme, jak to nakonec dopadlo ve Francii atd.....nebudu dobrovolně ohrožovat svoje lidi a nahrazovat je novou většinou a navíc my neučíme v EU je, ale v Anglii a Francii či Švédsku muslimové jednoznačně mění myšlení EU,tedy spíš ničí demokracii, která je z principu neslučitelná z islámem což tvrdí sami muslimové třeba na sharia4czechia.com

tedy v praxi se zavádí v EU hálal, staví se mešity, páchají se atentáty, omezují se vánoční ozdoby a stromky, zákazy vepřového, vznikají muslimské třídy a výuka islámu na ZŠ, tak kdo se tady OPRAVDU učí od koho a tím pádem kdo zůstane? My nebo nová muslimská populace a fundamentalismus? Jak je chcete změnit, když nutíte zákony v EU zemích měnit původní obyvatele a ne ty nové :-)

v celku pokud se budete věnovat tématu hlouběji zjistíte, že tohle co se zde píše se neděje. Ono tehdy při pomoci v komunismu se západ nepřispůsoboval přistěhovalcům, ale dnes ano a to je ten hlavní problém.

4 1
možnosti
Foto

Princip imigrace od nas na Zapad byl naprosto jiny, nez imigrace na Zapad ze zemi napriklad blizkeho a stredniho vychodu. Presto se oboji delo ve stejne mire soucasne ... Problem predevsim Francie a Britanie souvisi s jejich kolinialni minulosti a v te souvislosti nasazenymi pravidly, ktere se jim po pravde moc nevyvedly .. Ostatni je dilem nas evropske populace a nasi lenosti a pokrytectvi .. .Nastesti muslimove jeste ani nestihli byt v tomto nejak proaktivni .. presto to slizli z prvni ruky ... nas problem jsme my mnohem vic nez oni ;-)

0 0
možnosti

Naučit zaostalé země demokracii ... tak výsledky tohoto inženýrství vidíme v přímém přenosu. Statisíce uprchlíků, hospodářsky totálně rozvrácené státy, tisíce mrtvých v občanských/klanových válkách. Stejně komanči vyváželi komunismus. Proč vy bolševici pořád chcete ostatním vnucovat svůj životní způsob a rozsévat dobro i kdybyste u toho měli zdechnout (bohužel, my s vámi)?

4 1
možnosti

P.S. Ještě vám dám jednu radu. Neotvítejte pod svými blogy diskuzi. Nemusíte ji potom procházet a trapně minusovat ty, kteří si dovolili mít jiný názor než vy. Budete alespoň usínat se slastným pocitem, že jste nejlepší a všichni s vámi souhlasí.

3 3
možnosti

Tolik blbostí, čekal bych větší karmu.....

3 0
možnosti
Foto

islámský problém se musí vyřešit na místě, ne v Evropě, nebo Americe.

5 1
možnosti

to je zas snuzka nesmyslu

"Faktem je to, že bohaté muslimské země mají  bohatství z ropy, jsou to totalitní feudální státy a nefunguje v nich demokracie. Právě před feudální totalitou značná část těch uprchlíků prchá"

aha, takze on nekdo utika z kataru, sae nebo kuvajtu????  uprchlici by tam chteli moc radi, ale nikdo je tam nepusti. duvody jsou 2:

1. nechce se jim delit o sve bohatstvi

2. jejich povinnost je sirit islam. takze moc radi zaplati uprchlikum cestu do evropy - u allaha maji splneno a v konecnem souctu je to skoro nic nestoji.

jinak je to celkem dobra analogie s palestinskymi uprchliky, kterym se kdysi zzelelo libanonu. palestinci rozpoutali valku a dostali pres prsti. mnoho z nich muselo utect pred hnevem izraele (stejne jako kdysi zdrhali fasiste). libanon je velkoryse prijal, akorat si neuvedomil, ze se v zemi vyrovnaji pocty mezi muslimy a nemuslimy a skoncilo to temer 30ti letou obcanskou valkou. islam totiz nezna nic takoveho jako vdecnost nevericimu. i kdyz ti neverici pomuze, ty mas povinnost ho stale nenavidet. je to historie velmi nedavna a my bychom se z ni meli poucit. muslimove se na jednom uzemi dlouhodobe nesnesou s nikym jinym nez zase muslimy (a to jeste te same odnoze). ted je situace podobna. sunnite vyvolali valku v syrii a nevyslo jim to tak, jaxi predstavovali, tak cast z nich zdrha pred asadovymi vojsky. cast z nich jsou rodiny clenu islamskeho statu. cast clenove islamskeho statu, kteri maji za ukol v evrope vytvaret spici bunky isilu. 

jestli prijmout nejake uprchliky, tak krestany - ti jsou skutecnymi obetmi syrske valky..

16 1
možnosti

Trefně jste to napsal. Myslím si, že ale lidé jako je autor článku Vaše argumenty slyšet nechtějí. Já považuji diskuse s obhájci islámu za ztrátu času, ti lidé jsou v sebeklamu a pravda je nezajímá. 

Důležité je informovat většinovou společnost. Ať nedopadneme jako Francouzi.

A souhlasím, že máme pomoci blízkovýchodním křesťanům. Ti jsou oběti genocidy a nejsou pro nás bezpečnostním rizikem.

7 1
možnosti

Ten trapný diskusní příspěvek si nechte pro doma. Tady machruje a doma,kdyby tohle ukázal manželce, tak nedostane večeři.

Kdyby jen to.:-(

0 3
možnosti
Foto

I79v10o 97C28i75l85i64c67h

24. 3. 2015 19:18

Pomíjíte (diskuzi jsem zatím nečetl, takže možná opakuji již řečené) jednu "maličkost". Naši emigranti obvykle emigrovali do států stejného anebo alespoň velice podobného kulturního prostoru (a případné drobné rozdíly plně akceptovali), z jakého pocházeli i oni sami. Muslimové pochází ze zcela jiného prostředí a navíc mají snahu předělat naše kulturní prostředí k obrazu svému (někdy i pomocí násilí), protože to své považují za nadřazené, namísto toho, aby se přizpůsobili prostředí hostitelské země. I proto se divím, že muslimové neemigrují do bohatých muslimských zemí a namísto toho se snaží předělat Evropu.

11 0
možnosti

Holanďané , kteří založili Nový Amsterodam, také neuměli křepčit

kolem válečného kůlu...:-(

2 0
možnosti

Radku, souhlas, ale pomáhal byl hlavně venku.

Jinak  byste měl sundat to sako a kravátu, vypadáte jako byste se chtěl dát

na politiku......vemte se příklad z Leya  těch jejich harlekýnských šat....

 které ji mimochodem moc sluší...

Nám zemedělcům nejlépe sluší vidle. Já se za to nestydím.

P.S Co budeme děla v nebi ? Umíte mariáš ? R^;-D;-D;-D

0 5
možnosti
Foto

I46v70o 55C86i13l58i18c87h

24. 3. 2015 19:21

Správně! Ať si pan Polický vezme puntíkaté dámské šaty ;-D Vy se vážně nezapřete ;-D;-D;-D

PS: Pane Polický, to vážně není vůbec nic proti Vám.

5 0
možnosti

"W moim mieście starsza pani zaprosiła do swojego domu 2 żebraków,bo się ulitowała nad nimi,pobili ją,wyłupali oko i okradli,Wesołych Świąt!

Lea Vojteková čte polské zprávy a proto ví, že charita se vyplací !

Za to Leu žeru. ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.