Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jste nás v úvodu poškolil a máte pravdu. No a teď něco k vašim logistickým a sociálním úvahám. Jak zabezpečíte, že imigranti budou rovnoměrně rozptýleni. Jako za socíka, kdy se v 60-tých letech prováděl tzv. rozptyl romského obyvatelstva? Nefungovalo to. No a tenhle druh imigrantů má úplně stejné tendence vytvářet vlastní enklávy. V některých čtvrtích velkých měst v západní Evropě se už jazykem domorodců nedomluvíte. Píšete, že takovým rozumným kompromisem by bylo přijímat ročně 5k uprchlíků. Když uvážím, že to je tak 1k rodin, kde vezmete každý rok 1000 volných bytů pro takové rodiny? Docela mě i pobavila úvaha, že není třeba se obávat o to, že by nebyla poptávka po méně kvalifikovaných pracovnících. Víte proč je tak vysoká nezaměstnanost Romů? Protože jsou nekvalifikovaní (a to řeč umí). A poptávka po nekvalifikovaných pracovnících se bude dále snižovat. U úvahy, že není jediný důvod proč by ti z nich kdo jsou zdraví a v produktivním věku neměli pracovat jsem se už smál. Víte kolik takových domorodců je už teď v ČR? A na závěr něco pro vás pozitivního. O tom, kdy a kolik imigrantů bude ČR přijímat je už víceméně rozhodnuto. A v Praze se o tom nerozhodovalo.

5 1
možnosti

Chci patřit mezi demokratické země a o imigraci rozhodnout v referendu. Ne podle Polickeho nadávek a mínusů, když mu nadávky dojdou.

3 1
možnosti

Jo, ale referendum je třeba dělat souběžně s nějakými volbami. Jinak ztroskotá na účasti menší než 50% jako nedávno na Slovensku.

0 1
možnosti

Citát:

Islámská expanze stojí a padá na našem strachu – z něj plyne pocit nekritizovatelnosti (oni tomu říkají „respekt“) a zdánlivé nezranitelnosti. 

Takže přesně naopak: Otevřeně pojmenovávat, co nám na islámu vadí, konfrontovat muslimy s nepříjemnými nebo směšnými stránkami jejich víry, nutit je zaujmout k nim stanovisko, a pokud to stanovisko nebude slučitelné s hodnotami svobodné, sekulární a demokratické společnosti, postihovat je podle platných paragrafů o šíření nenávisti ke skupině osob. Neboli, nebát se ukázat zuby včas, a pokud to bude třeba, kousnout.

 Současně ale muslimům, kteří zde už žijí, nabízet východisko – neodmítat je jako lidi, naopak jim ukázat, že pokud se zřeknou své šílené ideologie maskované za víru, budou plně přijati do společnosti. Je už na nich, zda se přihlásí ke křesťanství, k nějaké jiné neislámské víře, nebo se náboženství zřeknou úplně. Podstatné je, aby se osvobodili od islámu, který je zotročuje a drží ve strachu.

 To ovšem nejde bez té výše zmíněné konfrontace – pokud si muslim neuvědomí, jak ho islám zotročoval, nikdy s nestane exmuslimem.

7 2
možnosti

Pane Polický, tak na kolik uprchlíků jste připraven, abyste je ubytoval u vás doma ? Musím vás pochválit, že z předešlých článků vařit umíte a tudíž stravování uprchlíků u vás doma by nebyl žádný problém.

7 1
možnosti

když do nafty v autě přimícháte trochu benzínu, tak rozdíl nějakou dobu nepoznáte, ale čím více ho tam lejete, tím více riskujete, že to motor nevydrží a odejde do věčných lovišť. A představa, že nafťák si na benzín časem zvykne je stejně mylná jako ta, že se benzín změní na naftu ;-)

14 1
možnosti

K70a78r81e52l 48M47a17s17e67k

25. 3. 2015 19:06

Díky za další dobrý článek, pane Polický. Kvičení fobů je pro mne rajská hudba. R^

2 8
možnosti
Foto

:-) .... pro me uz ani ne .... navic nekteri jiz zacinaji psat to same co ja a oznacuji me pritom za hlupaka a podobne .. tak nevim ;-)

1 3
možnosti

Autor nemá co říct, tak alespoň klonuje mínusy.

4 1
možnosti
Foto

To same se vam deje s plusy ... nevadi to??? 8-o8-o

2 0
možnosti

Pane Polický, neupírám Vám právo na názor, ale neměl byste s někým konzultovat než se tady tak nehorázně ztrapníte?!

Polemika: 80 - 90% migrantů jsou mladí muži (viz záběry na připlouvající lidě) t.z. ekonomická migrace a to ještě za těžké prachy přepravní mafii, takže nepřijímat a vracet na druhý břeh. (Syrští křesťané s dětmi, kteří si zachránili holé životy, žijí převážně v táborech a na mafii nemají)

Bráníte se diskusi o naší nezaměstnanosti, tak bych Vás poslal mezi ně a budete jim vysvětlovat, že je lepší dát miliardu muslimům než se postarat o nová místa pro domorodce.

 Rád si o Vás nechám vyčíslit náklady na policii v souvislosti s IVČRN (na demonstraci jsem byl, takže si nevymýšlejte). Ale to podstatné: jestli se IVČRN podaří svými aktivitami zabránit vstupu do ČR jen stovce muslimů, bude to pro republiku přínos mnohonásobně větší, než tři policejní vozy na Hradčanském náměstí!

Mohl bych pokračovat ještě dlouho, těch blábolů tam máte dost; tak ještě jedno strategické: Vaše heslo je - přijměte do Evropy (a rozdělte) co nejvíce uprchlíků, vždyť jsme lidi! Odpověď je jednoduchá: Evropu pohřbíte a Africe nepomůžete, jen všeobecně  podpoříte muslimy a jejich tamější porodnost.

18 1
možnosti

K95a64r10e78l 68M71a67s42e86k

25. 3. 2015 18:56

Jaká je jejich "tamější porodnost"? Furt si myslíte, že tam má každá rodina 8-!0 dětí?

;-D

2 1
možnosti
Foto

Vážený pane, je mi jasno, že Vaše „vymezená“ znalost faktů a reálného života Vás dovádí k názorům, které mají jen teoretické hodnoty. Nemůžete proto pochopit, že přesně takováto byrokratická logika dostala naše mnohé západní sousedy do situace, kdy si nevědí rady. Víte, pár kilometrů od našich hranic již vědí, že rady od lidí jako jste Vy jsou nejen bezcenné, ale i velmi nebezpečné pro budoucnost společnosti. Opravdu nevím, co Vás vede k tomu prosazovat u nás experiment, který již v řadě zemí totálně zkrachoval. Víte, máte trochu zpoždění s vývojem. V podstatě negujete realitu světa. Ostatně i tento „politický“ model již není v trendu a zkušený mediální poradce by Vám doporučil tento opustit.

14 1
možnosti
Foto

I45v90o 59C13i94l78i72c73h

25. 3. 2015 18:35

Doposud jsem o Vás netušil, že jste i zapálený etatista 8-o

3 0
možnosti
Foto

Z čeho jste nabyl ten dojem?

0 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.