Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

K98a35r88e25l 42M86a13s51e33k

30. 9. 2015 10:28

Měl jste pravdu, pane Polický. Vaněk = Raštica. ;-D

1 0
možnosti
Foto

postupně jak si přestává dávat pozor je to čím dál tím jasnější;-D

0 1
možnosti
Foto

Velká hromada blabolů a největší z nich je LEŽ. Uprchlík nemá právo překročit jakékoliv hranice. Uprchlík je nucen nelegálně překročit hranice při úprku před bezprostředním nebezpečím. Země které jsou signatáři Úmluvy o právním postavení uprchlíků doplněnou o Protokol, se zavázali, že nebudou stíhat nelegální překročení hranice uprchlíky. Status uprchlíka je podle Úmluvy dán mimo jiné bezprostředností jeho ohrožení, před kterým prchá. Ptám se tedy, jaké bezprostřední nebezpečí ospravedlňuje nelegální překročení hranice migranty z Turecka do Řecka. Nebo Řecka do Makedonie? Z Makedonie do Srbska? Ze Srbska do Maďarska? Z Maďarska  do Rakouska? Z Rakouska do Německa?

2 1
možnosti
Foto

Dokud uprchlík nemá přiznaný azyl může překračovat hranice jak chce, následně pokud mu některá země Schengenu azyl uzná může takto v rámci Schengenu :-/postupovat rovněž.

Zkuste si napřed zjistit fakta než tu napíšete nesmysly.

0 2
možnosti
MM

Zdravý rozum zvítězil?? To je naprosto mimo mísu.

  Zdravý rozum zvítězí až Evropa začne bránit své hranice. Až se špičky EU konečně rozhýbou a místo nesmyslných kvót imigrantů přidělí kvóty pro bezpečnostní síly a prostředky na pomoc hraničním státům s ochranou evropského prostoru, na vybudování záchytných táborů na hranicích a řádnou azylovou proceduru s imigranty. Až budou imigranti prolustrování, má cenu těm potřebným udělit ochranu a pak můžou být rozděleny do jednotlivých států. Ty státy pak musí mít právo rozhodnout, komu povolí pobyt a komu pouze azyl na nezbytnou dobu.

  Dokud toto nebude, nemají žádné kvóty cenu, jelikož při současném bordelu nikdo pořádně neví kolik imigrantů se potuluje Evropou už nyní a kolik jich ještě dorazí. On by totiž žádný problém s imigranty nebyl kdyby EU tato opatření zavedla na začátku tohoto problému. Jak řekl slovenský premiér  "95% imigrantů je ekonomických". A jak na to přišel? Jednak mají tajné služby a také proto, že na Slovensku požádalo o azyl jen 5% imigrantů. Tak to je logické, ne.

2 1
možnosti
Foto

1/ kvóty jsou základem toho aby mohly opatření fungovat-bez nich okrajové země mají zájem aby co nejvíce migrantů prošlo bez evidence

2/ Na Slovensku a  u nás nežádají o azyl proto, že Slovensko je nechce udělovat a podobně jako Česko má k uprchlíkům přístup neodpovídající mezinárodním dohodám

0 2
možnosti
PBR

Tenhle článek, tenhle člověk jsou přímou ukázkou toho, že veřejné lynčování může někdy být skutečně omluvitelné a opodstatněné..

3 1
možnosti
Foto

Váš příspěvek je ukázkou jak přistupujete ke svobodě slova a názoruRv

0 1
možnosti
Foto

Už přesně vím, jaký pocit museli mít naši občané, kteří v době počátku okupace naší země nacisty, v roce 1939, museli čelit kolaborantům z vlastních řad.

6 1
možnosti
Foto

Nežil jsem tenkrát, ale začínám mít pocit, že jásaví blbové podobní autorovi tohoto kolaborantského článku tehdy slavili ostopéro.

2 1
možnosti
MS

Cituji z textu "Bez evidence migrantů nelze jejich příliv do Evropy dostat pod kontrolu."

 

Co je Řekům a Italům platná evidence migrantů, když jim u břehu přistane loď s hromadou migrantů a jakmile vstoupí na evropskou půdu, už s nimi nikdo nic neudělá. :-/

1 0
možnosti
Foto

Jenže v současné době je zájmem Řecka, Italie a Maďarska.....  aby bez jakékoliv evidence prošli dál. Jakmile je zaregistrují mohou je další země vrátit k nim.

Tím se radikálně zvyšuje riziko nemocí a hlavně nikdo nemá představu kdo odkud přišel, nedá se to n ijak dosledovat.

Při včasné evidenci se provede zdravotní prohlídka a dá se mnohem lépe zjistit kdo odkud přišel-jestli je to uprchlík...

Důležité je i to, že se tím odstraní problémy s přecpanými nádražími, omezí se převaděčské gangy...ti lidi prostě příjdou zaevidují se a budou přerozděleni-převezeni bez konfliktů a bez rizika udušení....

Celkově se tak radikálně sníží dopady migrace, nejvíce kontroverzí totiž budí samotné konflikty po cestě.

0 1
možnosti
Foto

Lituju každého, kdo je nucen fyzicky pobývat ve vaší přítomnosti. Já bych měl tak strašnou chuť vás, být ve vaší blízkosti, praštit, že by mě z toho jistě potkal infarkt myokardu

6 1
možnosti
Foto

Ano jistě opět jste se projevil jako demokrat;-D

V čem se lišíte od fanatiků z IS když chcete jiné fyzicky napadat za jejich názoryRv:-/

0 4
možnosti
AT

Zdravý rozum u politiků EU je něco tak neskutečného jako rozum u Radka Polického ;-D  To je taky něco, co neexistuje ;-D

3 1
možnosti
Foto

A četla jste to celé?

"Seehofer se však současně jednoznačně postavil za přerozdělení uprchlíků po celé Evropské unii. V té podle něj musí „konečně nastoupit spolupráce a solidarita“.

„Dělba práce není o tom, že jedni budou mluvit o morálce, mravnosti a lidskosti a ostatní budou zodpovědní za práci a zdroje. V současné době děláme většinu práce za celou Evropu," podotkl Seehofer. To se musí podle něj rychle změnit."

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.